Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 787,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Zacząłem robić wyzwania, ale szlag mnie trafia z niektórymi. Już wolę normalnie sobie postać rozwijać ze zwykłych aktywności, które na nie wpływają niż się z tym męczyć. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Farmer napisał:

Chociaż bardziej w(pipi)ia jak człowiek pokonuje szybko las, mijasz jedno drzewo, drugie, trzecie, już wyjeżdżasz ale koń chce mocno przy(pipi)ić łbem w ostatnie...

Opublikowano

Kuurwa, typero poprosił o 15 orchidei pani nocy :yao: 15 :yao: Btw coś mi się zbugowało z licznikiem w tej misji, bo niby przy każdej czapli mam 5/5, a tych orchidei 15/15, no a nie mam. Z czaplami będzie łatwizna, ale te orchidee to masakra. Wcześniej się natknąłem na cztery sztuki i była dumą, a ten mi wyskoczył z piętnastoma kwiatami, których na oczy nie widziałem xd

Opublikowano
13 minut temu, Yakubu napisał:

Kuurwa, typero poprosił o 15 orchidei pani nocy :yao: 15 :yao: Btw coś mi się zbugowało z licznikiem w tej misji, bo niby przy każdej czapli mam 5/5, a tych orchidei 15/15, no a nie mam. Z czaplami będzie łatwizna, ale te orchidee to masakra. Wcześniej się natknąłem na cztery sztuki i była dumą, a ten mi wyskoczył z piętnastoma kwiatami, których na oczy nie widziałem xd

Ale nie masz ptaszka że odhaczone przy nich, muszisz sam w torbie sprawdzić ile ich masz. Mi brakuje 4 piór rdzawej czapli i 2 kwiatki

Opublikowano

Te kwiaty to pewnie mam szukać na drzewach na bagnach? Można je znaleźć przez całą dobę, czy tylko w nocy or smth?

Dobra już wiem, znalazłem jedną

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Wjechałem do epilogu, mam tylko dwa zdania. 

1. Micah ty (pipi)o

2. Scenariusz w tej grze rozwala mnie na miętowo, w pozytywnym sensie. Po miałkiej fabułce GTA V tutaj jest naprawde bardzo dobrze, śmierć Arthura (który sam w sobie napisany jest rewelacyjnie) była cholernie imołszonalna, Cage powinien się uczyć z tymi swoimi kosmitoandroidami.
3. Taki bonus - Micah ty (pipi)o

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
11 minut temu, maciekww28 napisał:

Pytanie dla osób które zaliczyli grę lub są w epilogu 

Pokaż ukrytą zawartość

można znaleźć grób Artura?

Można znaleźć Arthura i innych członków ekipy (Sean, Kieran, Hosea itd.). 

Tutaj masz lokacje wszystkich.

Edytowane przez Kinoji

Opublikowano

Jestem w połowie 4 rozdziału i póki co największą wadą gry jest to, że się kiedyś skończy :( Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh... A już tak mnie ciągnie, żeby tylko fabułę robić.

Marko Dragic :obama: Dziękuję pan Rockstar za nawiązanie do kochanego Nikoli.

Opublikowano

ZNOWU PROBLEM z dodatkową działalnością u:

Spoiler

Rusznikarza w Rhoades. 

Jestem w Chapter 4. Nie ma gościa w piwnicy pod sklepem rusznikarza. Jak napadłem na niego to nie miałem opcji, żeby pokazał mi piwnicę.

To samo z Doktorem w Valentine. Cisza na zapleczu. Nikt się tam nie kręci. Mogę tylko obrabować doktora z kasy.

Help!

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

Jestem w połowie 4 rozdziału i póki co największą wadą gry jest to, że się kiedyś skończy :( Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh... A już tak mnie ciągnie, żeby tylko fabułę robić.

Jak będziesz lecieć teraz samą fabułę i strangerów to masz przed sobą +/- 40h grania, więc nie płacz Ewka, tylko jedziesz z tematem

Opublikowano

@MeL

A podejrzałeś najpierw te zaplecza?

Edytowane przez Rozi

Opublikowano
12 godzin temu, Farmer napisał:

To poczekaj aż będziesz chciał jakiś śmieszny skarb znaleźć, będziesz wchodził na trudne miejsce, za chwilę się poślizgniesz i będziesz toczył się kilka sekund, wstaniesz tylko po to by znów się wyebać i pod koniec ujedziesz, i zlecisz w przepaść, i zginiesz by po respie albo wczytaniu gra wyebie cię kilometr od miejsca gdzie stałeś bo tak i musisz napierdalać naokoło bo oczywiście rzeka/przepaść/inne (pipi)....

Chociaż bardziej w(pipi)ia jak człowiek pokonuje szybko las, mijasz jedno drzewo, drugie, trzecie, już wyjeżdżasz ale koń chce mocno przy(pipi)ić łbem w ostatnie... Ech, a John Wayne mówił tylko żeby uważać na nory piesków preriowych.

Akurat skarb znalazlem i spoko opcja. Ziomek ale nie porownoj skarbu do czekania 3 dni na czaple zeby jej piorko z du.py wyrwac

Opublikowano
2 godziny temu, Rozi napisał:

A już tak mnie ciągnie, żeby tylko fabułę robić.

Połowa 4 rozdziału to jest właśnie dobry moment żeby pocisnąć z fabułą bo ta nabiera tempa i nie warto sobie jej psuć łapaniem oposów itp. itd.

Opublikowano

Czaple > jemiołuszka cedrowa kur.wa je.bana

Opublikowano

Ja dziś wreszcie po 3 tyg od premiery doczlapalem do 4 chapteru. Kurde, tak od połowy trzeciego naprawdę spoko misję zaczęły wjeżdżać i aż musiałem przerwać szwedanie się.

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale istnieją ponoć zwierzęta, które są missable xddd Można je znaleźć tylko na

Guarmie.

Tak wyczytałem w necie, są to 4 różne ptaki.

Opublikowano
16 minut temu, c0ŕ napisał:

Męcz się  hyhyhy

Edit. spoiler dla tych co skończyli

Spoiler

pierwsze 4 listy pani Hobbs zrobiłem jeszcze grając Arthurem, szybko poszło :fsg: 

co najlepsze, polując na czaple te jemiołuszki i inne widzę bardzo często, trolololo

Edytowane przez Figuś

Opublikowano
7 minut temu, c0ŕ napisał:

Ich tż trzeba znaleźć pięć sztuk? Na razie mam dwie, trzeba poszukać reszty zanim nagle ich populacja spadnie o 99% :|

Opublikowano

one sie nie liczą do trophy rozi

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Nie wiem czy wiecie, ale istnieją ponoć zwierzęta, które są missable xddd Można je znaleźć tylko na

Ukryj zawartość

Guarmie.

Tak wyczytałem w necie, są to 4 różne ptaki.

podobno nie wliczają się do trofika to je olałem