Opublikowano 30 października 20168 l Bo mi brakuje sosu pieczeniowego, żołądków, serc - o takich dań. Brakuje mi też psa, który zawsze mnie witał, nawet jak późno przychodziłem pijany. Telewizora CRT, do którego mam podpięte PS2 z kolekcją gierek z PSXa. No i tego, że jak zamawiałem paczki, to zawsze ktoś był, a jak nawet i nie, to kurier zostawiał paczkę sąsiadom, których znałem od lat. Wiem, topic trochę bzdurny, ale postanowiłem przenieść swoje myśli z kącika smakosza i trochę je rozbudowałem
Opublikowano 30 października 20168 l Niczego mi nie brakowało po wyprowadzce na wynajem kiedyś, wszystkim rozłąka wyszła na lepsze, zamiast się kłócić o pier,doly, są miłe rozmowy na odwiedzinach.
Opublikowano 30 października 20168 l Mi brakuje najbardziej przestrzeni. Na wsi wyjdziesz sobie przed dom albo do ogrodu na ławeczkę, pospacerujesz po łąkach z piwkiem w ręce. W mieście jedyny spacer to do biedronki co najwyżej xD
Opublikowano 30 października 20168 l No ale prawie nikt poza tobą nie robi z siebie takiego pośmiewiska, więc po co ten głupi komentarz. Dodatkowo twoje podejscie do cen przedmiotów oznacza ze pochodzisz z bardzo biednej rodziny, moze nawet jestes sierota. Teraz sobie odbijasz na forumku o konsolkach, przy czym zabawne ze zamiast wybalonowac jakieś foty samochodów za milion euro, chwalisz się kapciami za 2 tys. zł.
Opublikowano 30 października 20168 l pewnie mieszka ze starymi stąd tyle kapusty na papcie kani łesta, wozi się autem ojca a jak a stara robi obiadki żeby synuś głodny nie chodził w tych nowych butach
Opublikowano 30 października 20168 l O fajny temat O mroku Mroku, jak nie masz nic do powiedzenia na temat to żegnam. Na temat: niczego. Było to tak dawno temu że zapomniałem jeśli w ogóle coś fajnego było w mieszkaniu ze starymi.
Opublikowano 31 października 20168 l Obiadków. Ale nie smaku, bo ten sama umiem odtworzyć na luzie. Bardziej tego, że jak się wracało do domu, był już zrobiony. Poza tym niczego, do mamy mam 10 minut tramwajem i ta odległość była wystarczająca, żeby całkowicie przestać się kłócić o pierdoły.
Opublikowano 31 października 20168 l Gotowego jedzenia na stole i załatwionych drobnych spraw jak jakieś odczyty liczników czy odbiory przesyłek.
Opublikowano 31 października 20168 l Mi w sumie to nic albo nie pamiętam, bo już trochę lat minęło. Dodatkowo z racji wieku i chorób rodziców to i tak jestem u nich praktycznie co 2 dzień z pomocą, więc takich rzeczy jak rozmowy z nimi mi nie brakuje. W sumie to myślałem o obiadkach ale moja żona też mega gotuje, do tego w ciągu 5 ostatnich lat oferta gastronomiczna "na przysłowiowym mieście" poszła tak do przpdu pod względem jakości i różnorodności, że tu bym też nie rozpaczał.
Opublikowano 31 października 20168 l Autor Tyle osób się kłóciło ze starszymi (tak piszecie), a ja może nie kłóciłem się z nimi, a ze starszą siorą. Jeszcze pamiętam, jak się kłóciliśmy o kompa, bo ten stał w moim pokoju. Przychodziłem z budy, czy od znajomych, a ta siedziała w moim pokoju i klikała na GG. Raz ją trochę wkur.wiłem, to ta mnie podrapała: UWAGA 18+ A teraz jak się widzimy co jakiś czas na obiedzie, to gadamy aż nadto.
Opublikowano 31 października 20168 l Niczego mi właściwie nie brakuje, ale martwi mnie coś innego - moi rodzice się starzeją. Już nawet nie z roku na rok, ale z miesiąca na miesiąc widzę, że są ten ułamek procenta słabsi, mniejsi. Cholernie niepokoi mnie myśl o końcu, bo ten wcześniej, czy później nadejdzie. Jestem jedynakiem i za (pipi)a nie wiem jak to wszytko ogarnę. Do dupy ten temat
Opublikowano 31 października 20168 l dzieci pozywają rodziców o zdjecia na fb, dlaczego nie o taką krzywdę.
Opublikowano 31 października 20168 l Krzywdę..? Brak rodzeństwa to super rzecz. Nikt mi nic nie ruszał i nie psuł.
Opublikowano 31 października 20168 l Gotowego obiadku, pozmywanych naczyń i zrobionego prania poskladanego w piękną kosteczkę. Ile jest je.bania z tym teraz to nawet nie ma kiedy w gierki pograć Szacun dla rodziców, że to wszystko mieli czas ogarnąć.