Opublikowano niedziela o 15:231 dzień Dostałem na urodziny od mojego najlepszego przyjaciela od gierek:Poza tym w kodach Steam wpadło łącznie 360 zeta, więc kusi coś dobrać na wyprzedaży, ale chyba się nie złamię i wstrzymuję zakupy nowych gierek aż nie sczyszczę bardziej backlogu.
Opublikowano niedziela o 15:361 dzień 12 minutes ago, Jukka Sarasti said:Dostałem na urodziny od mojego najlepszego przyjaciela od gierek:Poza tym w kodach Steam wpadło łącznie 360 zeta, więc kusi coś dobrać na wyprzedaży, ale chyba się nie złamię i wstrzymuję zakupy nowych gierek aż nie sczyszczę bardziej backlogu.Myślę że warto teraz się rozejrzeć bo jest bardzo dobra letnia wyprzedaż.
Opublikowano niedziela o 15:451 dzień 8 minut temu, Czoperrr napisał(a):Myślę że warto teraz się rozejrzeć bo jest bardzo dobra letnia wyprzedaż.Z jednej strony bym z łatwością znalazł sporo fajnych rzeczy, ale z drugiej rok temu obiecałem sobie, że ograniczam kupowanie na zapas, bo potem rzeczy leżą długo nieograne, a wskakuje kolejne 10.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Niby miałem nic nie brać, ale dostałem dzisiaj ładną podwyżkę w pracy, więc uznałem, że chociaż symbolicznie sobie poświętuję w tradycyjny dla siebie sposób. Tym samym odstrzeliłem większość wishlisty z GOG w cenie przyzwoitego dania w restauracji. Jestem backlogowym hipokrytą :(