May 18May 18 Sprawdzimy czy siądzie, będzie to w sumie pierwszy kontakt z gatunkiem nie licząc dema Finala.
May 18May 18 To akurat jest dość mocno odbiegający od standardów gatunku jRPG (zwłaszcza w gameplayu), ale gratuluję zakupu - jeśli lubisz dobre historie w grach to będziesz pan usatysfakcjonowany pod korek.
May 21May 21 Skoro obiecałem po zagraniu w wielce obiecujące demo, że zakupię pełniaka to uważam, że obietnic należy dotrzymywać, c`nie?
June 1Jun 1 Mam ochotę na mmo ostatnio i po sprawdzeniu z czym to się je dałem szanse. A nóż zaskoczy i wbije się te 100%
June 7Jun 7 Przyjemnie wrocic do Meksyku ale niech sie nie wyglupiaja i kolejna czesc bedzie w Japonii
June 8Jun 8 Sporo gier w promkach za grosze na eShopie. Ja wziąłem:DOOM + DOOM IIDOOM 64Quake + Quake II Enhanced BundleShantaeMinitDisc RoomBZZZTOneShot: World Machine EditionItorahArietta of SpiritsSwordshipSteamWorld Quest: Hand of GilgamechPaper TrailDUSKAnomaly AgentEagle Island Twist