Opublikowano 24 marca24 mar 15 minutes ago, mario10 said: Właśnie ogrywam Ragnaroka z płyty i napęd się włącza u mnie tylko na chwilę podczas włączenia gry później się nie włącza w ogóle. U mnie się włącza od czasu do czasu nawet jak gram w inną grę ale dzieje się to losowo
Opublikowano 24 marca24 mar Może być tak, że kolejnego odpalenia napędu po prostu nie dostrzegłem. Zawsze na początku wiadomo, a później cisza.
Opublikowano 24 marca24 mar 16 minutes ago, Square said: No to włączanie to normalne, ale u mnie było bardzo ciche. Mam porównanie z XSX i na PS5 jest gorzej dodatkowo śmieszna plastikowa obudowa z małymi nóżkami i bez gumek nie pomaga bo wpada w wibracje.
Opublikowano 24 marca24 mar to w ogóle absurdalne dla mnie że konsola może wpadać wibracje w trakcie pracy. Jak to możliwe że to nie wyszło na żadnych testach i dlaczego z tym nic nie robią?
Opublikowano 24 marca24 mar Wystarczyło przykleić jakieś gumowe nóżki xD ale nie, nie ma żadnych to chyba pierwsza konsola z jaką miałem styczność, która ich nie posiada.
Opublikowano 27 marca27 mar Wiedźmin jako seria miał super wydania pudełkowe na PC, mam wszystkie z DLC włącznie. Od CP2077 to już bieda, mapka, jakieś naklejki xd jakby ktoś śmieci napchał do środka.
Opublikowano 29 marca29 mar Pierwszy Wiedzmin to w ogole mega na wypasie. Drugi juz mam w zwyklej edycji i nie robi takiego wrazenia. Trojke mam na 3 pudla bo jeszcze 2 na DLC z kartami fo Gwinta. Eh kiedys to bylo jak chodzi o retail a teraz to nie ma.
Opublikowano 29 marca29 mar Pamiętam, że standardowa edycja W2 na X360 była całkiem całkiem. Nie dość, że względnie tania bo chyba stała po ~170 zł, to była mapka, soundtrack i quest handbook.
Opublikowano 11 kwietnia11 kwi Ale że jak, w tej chwili wszedłeś? U mnie na obu przeglądarkach "niestety, nie udało się odnaleźc tej strony".
Opublikowano 11 kwietnia11 kwi no to fajnie, ciekawe z czego to wynikaobawiam się, że może to mieć związek z tym:problem rozwiązany - zmieniłem DNS ręcznie na google'owski. wcześniej działało bez takich kombinacji, więc tak czy inaczej podejrzewam zmiany u dostawcy neta Edytowane 11 kwietnia11 kwi przez krzysiek923
Opublikowano 24 maja24 maj Kumpel kupił xboxa series x ale bez napędu. Jak to? No i sprawdzam na Wikipedii i:W październiku 2024 roku do produkcji wprowadzono tańszą wersję konsoli o nazwie Xbox Series X All-Digital, która nie zawiera napęduTo jest pojebane. Był podział na xboxa dopasionego z napędem vs bieda parametry i brak napędu. A teraz zrobili (i to całkiem niedawno), xboxa series x bez napędu… by zaoszczędzić koszty, mimo że i tak podnieśli ceny konsol.
Opublikowano 25 maja25 maj On 3/27/2025 at 6:34 PM, Ukukuki said:Wiedźmin jako seria miał super wydania pudełkowe na PC, mam wszystkie z DLC włącznie. Od CP2077 to już bieda, mapka, jakieś naklejki xd jakby ktoś śmieci napchał do środka. Bez przesady, CP2077 to nadal zajebiste wydanie. Przewodnik po Night City, mapa, naklejki, instrukcja, dwie płyty. Cena niższa niż standardowe wydania gier gdzie oprócz płyty dostajesz nic, pudełko z kiepskiego plastiku za grube pieniądze. Tak samo Elden Ring na premierę miał fajne wydanie w cenie niższej niż przeciętna gra i to szanuje, obie kupiłem na premierę i nie żałuję natomiast nie mam ochoty kupować gier na premierę gdzie dostaje samą płytę.
Opublikowano 25 maja25 maj 8 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Kumpel kupił xboxa series x ale bez napędu. Jak to? No i sprawdzam na Wikipedii i:W październiku 2024 roku do produkcji wprowadzono tańszą wersję konsoli o nazwie Xbox Series X All-Digital, która nie zawiera napęduTo jest pojebane. Był podział na xboxa dopasionego z napędem vs bieda parametry i brak napędu. A teraz zrobili (i to całkiem niedawno), xboxa series x bez napędu… by zaoszczędzić koszty, mimo że i tak podnieśli ceny konsol.dziadek, ale to nie na forum o grach tak, na forum nie