voi tekku 119 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Odnosnie wersji pudelkowej, jakis czas temu widzialem na fanpageu polskiego dystrybutora niny informacje ze w pudelku znajdowac sie bedzie kod na expansion pack. Nie wiem czy chodzilo o pozostale dodatki, ale torna na karcie, czy o calosc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Nie no gra jest na carcie: https://twitter.com/NintenDaan/status/1040607690102386689?s=19 Ja akurat kupiłem dużo wcześniej expansion park, więc nie będę drugi raz kupował. Co ciekawe jak na hamdheldzie uruchamiałem grę to się wstawka rozpoczynająca przycinała. Sprawdziłem na docku i już było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Hmm, zobaczymy, mam nadzieje na cart, ale w sumie wszystko jedno, byleby pudelko stalo ladnie na poleczce A poza tym przycinaniem, jak z grafika w trybie przenosnym? Albo sie przyzwyczailem, albo w podstawowych XC2 juz sie sprawa poprawila(?) Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Ja tam się przyzwyczaiłem, więc ciężko mi powiedzieć. Ale nadal nie jest to sztywna rozdzielczość i widać, że czasem spada. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Tawotnica z nikogoforum już przeszedł dodatek. To kozak od rpgów, więc nie zdziwię się jak dla większości oznacza to 25 do 30 godzin gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Tez skończyłem, 22h lekko ponad i prawie wszystko zrobione. A przynajmniej tak mi się wydaje :-). Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 16 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Jak fabuła? Tez ogień z doopy jak w podstawce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 W ogólnym rozrachunku bardziej kameralnie, co może dziwić biorąc pod uwagę omawiane w grze wydarzenia, ale było kilka momentów w stylu tych za które pokochaliśmy xeno2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Zapomniałem wspomnieć, jak już będziecie grać to ogarniajcie subquesty na bieżąco :). Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Możemy się spodziewać recenzji ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Jest możliwe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
AvengerGT 9 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 W dniu 6.09.2018 o 15:10, Rezoo7 napisał: Nie wiem gdzie napisać dla zainteresowanych ale w komputroniku z kodem VIP Torna jest do wyrwania za 109 zł. Czy ktoś z zamawiających dostał już linka do płatności? Dziwny mają system w tym Komputroniku, że przy preorderze linki do płatności wysyłają 1-3 dni przed premierą. Trzeba szybko reagować, bo jak nie to pewnie dostarczą z opóźnieniem. Zresztą, w statusie mojego zamówienia widnieje, że muszą domówić towar i czekają na odpowiedź od dostawcy. Jutro w zasadzie jest ostatni dzień żeby coś ruszyło. Szkoda byłoby jednak nie dostać pudła przed weekendem. Cytuj Odnośnik do komentarza
bld 4 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 2 godziny temu, AvengerGT napisał: Szkoda byłoby jednak nie dostać pudła przed weekendem. Skoro na karcie produktu widnieje że wysyłka od 21.09 (piątek), to chyba w opcji wysyłkowej ciężko będzie dostać to przed weekendem Cytuj Odnośnik do komentarza
AvengerGT 9 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 12 minut temu, bld napisał: Skoro na karcie produktu widnieje że wysyłka od 21.09 (piątek), to chyba w opcji wysyłkowej ciężko będzie dostać to przed weekendem Strzelam, że to bardziej taka podkładka dla sklepu, jakby się jednak nie udało wysłać dzień przed. Podpytałem o to kilka dni temu i dostałem odpowiedź, że w większości przypadków wysyłają gierki wcześniej. Czy będzie tak z dużym dodatkiem do Xeno 2, prawdopodobnie okaże się jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Jak zamawiałem u nich Mario Tennis to miało być podobnie, a wyszło tak że gra do odbioru była w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 5 godzin temu, AvengerGT napisał: Czy ktoś z zamawiających dostał już linka do płatności? Dziwny mają system w tym Komputroniku, że przy preorderze linki do płatności wysyłają 1-3 dni przed premierą. Trzeba szybko reagować, bo jak nie to pewnie dostarczą z opóźnieniem. Zresztą, w statusie mojego zamówienia widnieje, że muszą domówić towar i czekają na odpowiedź od dostawcy. Jutro w zasadzie jest ostatni dzień żeby coś ruszyło. Szkoda byłoby jednak nie dostać pudła przed weekendem. Ja wybrałem zapłatę przy odbiorze, natomiast przy Mario Aces mieli jedno dniowy poślizg z powodu dostawcy który nie dostarczył na czas towaru a był do odbioru następnego dnia po premierze. Nie wiem natomiast jak wysyłają preorder czy w dzień premiery czy może wcześniej. Na stronie mają jeszcze 59 szt że 120 więc zapas jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Kufa jaka ta gra jest dobra! Gram w zasadzie od grudnia z zmniejszymi lub wiekszymi przerwami, ale jak w czerwcu porzadnie przysiadlem, tak siedze do teraz! Fabule skonczylem juz jakis czas temu, nakupilem innych gierek (m.in. Persone 5 i pierwsze Xenobladey na 3DSa, ba kupilem sobie na urodziny yebane PS4 dla Monster Huntera i wlasndie dla P5) a i tak nie moge oderwac sie od XC2. To juz jest chore, ide do pracy i mysle tylko o powrocie do domu i robieniu questu Zenobii, na youtubie pierwsze co robie to ogladam filmy zwiazane z XC2, no masakra, uzaleznienie... A jeszcze nie mam DLC, i jeszcze NG+ przede mna... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 1 godzinę temu, voi tekku napisał: Kufa jaka ta gra jest dobra! Gram w zasadzie od grudnia z zmniejszymi lub wiekszymi przerwami, ale jak w czerwcu porzadnie przysiadlem, tak siedze do teraz! Fabule skonczylem juz jakis czas temu, nakupilem innych gierek (m.in. Persone 5 i pierwsze Xenobladey na 3DSa, ba kupilem sobie na urodziny yebane PS4 dla Monster Huntera i wlasndie dla P5) a i tak nie moge oderwac sie od XC2. To juz jest chore, ide do pracy i mysle tylko o powrocie do domu i robieniu questu Zenobii, na youtubie pierwsze co robie to ogladam filmy zwiazane z XC2, no masakra, uzaleznienie... A jeszcze nie mam DLC, i jeszcze NG+ przede mna... Ja myślałem że przysiąde do DLC w piątek, ale niestety dopiero od poniedziału zacznę, bo nieplanowany wyjazd wypadł, ale miałem podobnie jak Ty, ta gra fajnie się wryła w beret. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 19 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 W tym season passie procz torny to w ogóle jakieś ciekawe misje albo bossowie byli dolozeni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 nowe questy, nowe blejdy,, ale Ciebie powinien zainteresowac tryb challenge z mnogoscia roznych walk do wygrania (niektore odblokowane po pokonaniu (chyba) nowych unikalnych bossow w swiecie gry). w tym samym trybie Rex spotyka... Shulka i Fiorę i może ich używać jak Blade'y 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
AvengerGT 9 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 W dniu 19.09.2018 o 00:03, Rezoo7 napisał: Na stronie mają jeszcze 59 szt że 120 więc zapas jeszcze jest Teraz są 53 sztuki, ale to nie zmienia tego, że i tak nie mają towaru. "W Państwa zamówieniu brakuje produktu: Xenoblade Chronicles 2: Torna The Golden Country (NS) (1 z 1 zamówionych). Towar został domówiony, czekamy na potwierdzenie dostępności i terminu dostawy uzupełniającej." Kupiłem jak było ponad 100 "dostępnych". Na razie żadnego maila nie dostałem, więc nastawiam się na bliżej nieokreślone dni przyszłego tygodnia. No nic, ciągle nadrabiam jedynkę z Wii robiąc przy okazji każdy quest, więc jest co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 xD > komputronik ma 100 sztuk > klient kupuje > wyslano wiadomosc, ze nie ma na stanie, domowimy > produkt dalej dostepny repeat Ciekawe kiedy sie zreflektowali, ze nie maja, bo w nintendo od paru tygodni: BRAK W MAGAZYNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 26 minut temu, AvengerGT napisał: Teraz są 53 sztuki, ale to nie zmienia tego, że i tak nie mają towaru. "W Państwa zamówieniu brakuje produktu: Xenoblade Chronicles 2: Torna The Golden Country (NS) (1 z 1 zamówionych). Towar został domówiony, czekamy na potwierdzenie dostępności i terminu dostawy uzupełniającej." Kupiłem jak było ponad 100 "dostępnych". Na razie żadnego maila nie dostałem, więc nastawiam się na bliżej nieokreślone dni przyszłego tygodnia. No nic, ciągle nadrabiam jedynkę z Wii robiąc przy okazji każdy quest, więc jest co robić. Ja żadnego maila nie dostałem jeszcze zobaczymy jutro. U mnie również xenoblade odpalony od kilku dni na delphinie Jak dlc nie dotrze to przynajmniej nadrobię zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Ja pisałem do nich i dostałem info, że w sobotę będę miał do odbioru w salonie. Mam nadzieję, że mnie nie wysadzą Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 A ja dzisiaj dostałem maila od KiG, że Torna już do mnie pędzi jak zakupy to tylko normalne i sprawdzone growe sklepy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi