Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma chyba nic nudniejszego niż symulacja w grach xD ja tam sie cieszę ze idą w stronę arcade, a z tego co mówią to każdy znajdzie cos dla siebie wiec nie ma po co sie s,rac

• Odpowiedzi 128
  • Wyświetleń 32,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jesli caly czas bawisz sie swietnie grajac w Dirt Rally to nie polecam kupowac Ditra 4 w pelnej cenie bo sie najzwyczajniej w swiecie rozczarujesz. Promocyjny belkot Codemasters, ze niby symulacyjny m

• Skończyłem ostatnio Dirt 4. Trochę późno, ale jakoś tak wyszło, nie było czasu. Platyna niby wbita, ale mam mieszane odczucia. Jakoś mnie nudziła ta gra. Mam wrażenie, że głównym jej problemem są nudn

• Dirta Rally się nie kończy, to on kończy ciebie

Opublikowano

Przecież na pokazanych gameplaych widać opcje wyboru między symulacyjnym a arcadowym modelem jazdy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Może coś z tego będzie. Menu ustawień samochodu oraz liczba opcji w parku serwisowym, które można zobaczyć w tym filmiku, robią wrażenie (poziom Richard Burns Rally). Podoba mi się też pomysł z generatorem odcinków. Mam wielką nadzieję że model jazdy oraz zniszczeń dorównają tym aspektom swoją głębią.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na portalu jest film z polskim pilotem. No Tragedia, te jego krzykliwe Nie Tniiij !! Oby był do wyboru angielski. Oglądałem natomiast inny godziny gwameplay z komentarzem, fajnie że zrobili do wyboru arcade lub symulacja, oraz do wyboru kilka poziomów trudności. Są też gameplayowe tutoriale jak zrobić np. scandinavian flick itd. Nie można takich rzeczy było zrobić w Dirt Rally? Niby ta sama firma, ale podejście do swoich gier zupełnie inne. Widać też że w Dirt 4 wpakowali dużo więcej kasy, masa opcji do wyboru,  więcej tras , aut , lepsza muzyka itd. Nie wspominając już o pełnym PL. Przy tym Dirt Rally wygląda jak gra AA.

Zobaczymy jak będzie całość wyglądała. No i liczę też na opcję VR.

Opublikowano

Jeśli będzie opcja wyboru bardziej realistycznych zniszczeń niż w Dirt Rally, a model jazdy będzie przynajmniej tak dobry jak był, to cała reszta mnie nie obchodzi. :) 

Opublikowano

Są też gameplayowe tutoriale jak zrobić np. scandinavian flick itd. Nie można takich rzeczy było zrobić w Dirt Rally? Niby ta sama firma, ale podejście do swoich gier zupełnie inne.

Przeciez w Dirt Rally też są takie tutoriale.
Opublikowano

Gdzie? chyba że mówisz o tych prostych filmikach. Tu będziesz ćwiczył(grał) dany manewr aż się go nauczysz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja. Wszystkie poprzednie części sprawiały mi frajdę. Teraz nie może być inaczej. Preorder złożony.

Opublikowano

Ja na 100%, tylko mam dylemat w co grać jako pierwsze: Dirt 4 czy Wipeout Omega Collection  :dunno:

Opublikowano

Byle do piątku :)  Pre-order od dawna złożony  :good:

Opublikowano

IGN 9.2 

PS. Posty się nie złączyły  :scratch_one-s_head:

Edytowane przez Cottage

Opublikowano

Recenzje ogólnie są zgodne: fenomenalny tryb rajdowy, generator tras, grafika i dźwięk, ale wszystkie pozostałe tryby są co najwyżej dobre, ale bez rewelacji.

Opublikowano

Eh, już się nie mogę doczekać. Dawno na żadną grę tak nie czekałem jak na tą :)

Wielbię serię od pierwszej części poprzez wszelkie spin-offy.

Opublikowano

Oglądam gameplaye z trasami generowanymi z generatora i zadziwiająco dobrze to działa, nie ma się wrażenia, że algorytm składa trasy z kilku gotowych kawałków, tylko raz jest zakręt w prawo raz w lewo, ale otoczenie identyczne. Pytanie jak z masterowaniem tras jest - będą jakieś gotowe trasy do leaderboardów online np?