Opublikowano 28 maja 20177 l Chyba jednak zostanę przy swojej złotej zasadzie i zarówno karty z grą jak i pamięci będę wkładał i wyciągał przy wyłączonej konsoli. Wtedy jest pewność, ze nic się nie sfajczy :)
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Autor pogralem chwile poki co i mi sie podoba, humor, graficzka, walki bardzo spoko na ten moment (<5h gry). Ja bym bral na Twoim miejscu bo gra starcza na dziesiatki (jesli nie setki) godzin podobno. Edytowane 1 czerwca 20177 l przez Rayos
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Mysle, czy nie czekac az stanieje, ale zaraz bedzie out of print i (pipi)a poczekam. Gram w demko, i gralem na ps vita tez. Takze znam serie.
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Chciałbym dołączyć do nintendozboczków i zastanawiam się właśnie nad kupne Swicha, u siebie znalazłem chyba całkiem niezłą ofertę myślę Swich+ MKD8+ te takie nakładki jak kierownica za 359€ tylko, że dostępne dopiero za 28dni a chciałem to kupić przed przyjazdem do polski, chyba że ktoś wie gdzie znajdę dobrą ofertę na Swicha w Polsce? I ogólnie czy coś ciekawego będzie wychodziło na Swicha oprócz Marianów? Wiem, że Zelda i Splatoon 2 to zakup obowiązkowy.
Opublikowano 8 czerwca 20177 l ten rok: zelda mk8d fast rmx arms splatoon2 mario odyssey mario rabbids monster hunter xx pokken tournament xenoblade 2 tyle wiadomo przed e3, moze w trakcie jeszcze cos wskoczy
Opublikowano 8 czerwca 20177 l no i nie zapominajmy o smashu, to taki sam pewniak jak pokkenogólnie - spodziewaj się niedługo kolejnych portów z Wii U (przydomki Switcha "Wii U Deluxe", "Wii U Mobile", "NEW Wii U Gamepad" nad wyraz trafne ;) )
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Dziwna sprawa, chcę zakupić Switcha na niemieckim Amazonie do polski i na początku cena 329,99€ dodaje do koszyka zapodaję kodzik na -10€ (lato17, jak by ktoś chciał, ważne do 26.06) i cena wychodzi 331€urasków. Ktoś wie o co biega? i czy jak coś można go wielokrotnie użyć bo takie MK8D czy Zelda to po 39€ wychodzi. Edytowane 13 czerwca 20177 l przez Malibu
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Podatek od za(pipi)istości zakupu ;) a tak na serio to doliczana jest różnica w vacie (w Niemczech jest niższy vat na sprzęt).
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Mam 3 pytania do switchowych weteranów: 1. Czy po ograniu już zeldy i może czegoś jeszcze nadal ci co uważali że joy cony wystarczą są zadowoleni. Czy pro kontroler to mus na start ? 2. Czy nadal joy cony mogą mieć kłopot z zasięgiem. Czy jest model mniej awaryjny (z tego co wyczytałem szary - prawda to?) ? 3. Na co radzilibyście uważać przy zakupie i co według was jest obecnie niezbędne (jakaś folia, etui?) Pytanie bonusowe top 3 must have do ogrania obecnie poza zeldą i mario kart (jakieś cyfrowe perełki?)
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Autor Ad. 1. Uzywam tylko joy-conów i jestem bardzo zadowolony. Ale jak chcesz grać na bardziej tradycyjnym padzie - kup pro controller, zawsze to większe przyciski i bardziej tradycyjny kontroler Ad. 2. IMO loteria, nie wiadomo, czy w polszy już są nowe rzuty switchy bez usterek. Ad. 3. kup oficjalne etuio od nintendo razem z folia i styknie. top 3? 1. Puyo Puyo Tetris 2. Isaac 3. Lego City/Disgaea 5 complete Z gier to tak może nie wsyzstkie must have, ale na pewno warte ogrania: 1. Snake Pass 2. Thumper 3. Snipperclips (do coopa) 4. wonder boy 5. fast rmx jak lubisz futurystyczne racery 6. graceful explosion machine jak lubisz shmupy Edytowane 14 czerwca 20177 l przez Rayos
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Jak kupisz pro controller to nie wrócisz do joy-conów. Najlepszy pad.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Wiem że pro controler najlepszy ale na czymś na start trzeba przyoszczędzić :) Wszystkiego się nie da.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Mi tam joycony nadal bardzo pasują i nie widzę potrzeby brania pada, zwłaszcza że podobno ma często problemy z krzyżakiem.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Grałem na joy conach i potwierdzam, że Pro Controller nie trzeba brać póki nie wyjdzie Bayonetta 3. Z cyfrowych gier to Blantman czekaj na Hollow Knighta. Edytowane 14 czerwca 20177 l przez _Be_
Opublikowano 14 czerwca 20177 l W Zeldę i Mario karta DUŻO lepiej i wygodniej się gra na pro controllerze.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Autor zależy w co chcesz grać, ale tak, wystarczą do takiego mario karta, tetrisa czy innych. w arms to pasuje miec 2x 2joye, podobnież w lego city undercover, musisz miec albo 2 zestawy joyow albo dodtkowego pro zeby grac w coopie
Opublikowano 14 czerwca 20177 l W Arms mozna pojedynczym: http://www.nintendolife.com/news/2017/05/edge_magazine_reveals_how_a_single_joy-con_works_in_arms
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Autor mozna, ale pasuje miec 2x2 zeby grac tak jak pan jezus przykazal ;)
Opublikowano 14 czerwca 20177 l No tak, to prawda, ale mozliwość jest w razie czego. W sumie w Mario Karta też się słabo gra na tych ogryzkach. Edytowane 14 czerwca 20177 l przez roivas
Opublikowano 14 czerwca 20177 l e tam, nie gra sie zle, nie brakuje zadnego klawisza, wszystko identycznie rozlozone jak przy normalnym sterowaniu, problematyczna jest sama wielkosc ogryzkow, ale to juz niestety indywidualna kwestia - jak ktos ma gigantyczne dlonie to raczej nigdy z tej funcjonalnosci switcha komfortowo nie skorzysta