Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Splatoon 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 645
  • Wyświetleń 66,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Splatoon-2-ANG-SWITCH-folia/6569   Na pierwszy rzut dla 10 osób, kod: SPLAT2DARI

• prawie godzinke testowalem salmon run z kesem   co za swietny tryb, trzy fale po 100sekund kazda, jak sie wybierze gre z friendsami z listy to brakujace miejsca do kompletu dobierze z randomow z net

• graliśmy teraz z fickiem ostatnią partię w salmon runie i dostaliśmy z zaskoczki jakieś 2 specjalne fale: jedna w nocy, bez bossów z kilkukrotnie większą ilością salmonidów, a drugą we mgle ze zmniejs

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ostro zatem zoptymalizowali silnik wzgledem bety

Opublikowano

Normalna kampania. W jedynce była super, tutaj też raczej na lipę się nie zapowiada.

Opublikowano

Macie w to grac online! Chocby jedna osoba regularnie to by sie w horde pogralo ;)

Opublikowano

Macie w to grac online! Chocby jedna osoba regularnie to by sie w horde pogralo ;)

Spokojnie Ficuś, w MK 8 Deluxe aż tyle online mi się grać nie chciało bo miałem wbite 130-140 h na WiiU, ale w Splatoona 2 to przynajmniej do premiery Mario + Rabbids będę grał prawie codziennie i większość online. W jedynce Splatoona kampania była naprawdę fajna, ale przechodziłem ją kilka miesięcy, bo za każdym razem jak uruchamiałem grę z tą myślą to kończyło się na tym, że grałem 3-4 godziny online 

Opublikowano

Jest sens kupować Splatoon 2 dla samej kampanii czy czekać na okazję cenową? W jedynkę nie grałem. 

Jasne, że nie. 

Opublikowano

Jeśli nie lubisz online to jakby co oprócz kampanii możesz grać jeszcze w salmon run po splitscreenie

Opublikowano

Dzięki! <3

Opublikowano

czy juz wspominalem ze szanuje graczdariego? z torbami mnie pusci, ale szanuje jak poyebany :banderas: 

Opublikowano

kupione :) to juz drugi preoder

Opublikowano

a to już za miesiąc premiera 0_o. czekam jak zły, jedynka moje ulubione multi obok halo 3 i titanfall 1 :czesc:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

w sumie to ta apka od ninny powinna wyjsc niedlugo, chyba ze planuja puscic razem ze splatoonem. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kupujesz jak wszystko inne na switcha?

Opublikowano

:gayos: nie kupuje wszystkiego na switcha, to po raz, a po dwa, nie, narazie nie jestem zainteresowany.