Skocz do zawartości

Splatoon 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 645
  • Wyświetleń 62,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Splatoon-2-ANG-SWITCH-folia/6569   Na pierwszy rzut dla 10 osób, kod: SPLAT2DARI

• prawie godzinke testowalem salmon run z kesem   co za swietny tryb, trzy fale po 100sekund kazda, jak sie wybierze gre z friendsami z listy to brakujace miejsca do kompletu dobierze z randomow z net

• graliśmy teraz z fickiem ostatnią partię w salmon runie i dostaliśmy z zaskoczki jakieś 2 specjalne fale: jedna w nocy, bez bossów z kilkukrotnie większą ilością salmonidów, a drugą we mgle ze zmniejs

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ostro zatem zoptymalizowali silnik wzgledem bety

Opublikowano

Normalna kampania. W jedynce była super, tutaj też raczej na lipę się nie zapowiada.

Opublikowano

Macie w to grac online! Chocby jedna osoba regularnie to by sie w horde pogralo ;)

Opublikowano

Macie w to grac online! Chocby jedna osoba regularnie to by sie w horde pogralo ;)

Spokojnie Ficuś, w MK 8 Deluxe aż tyle online mi się grać nie chciało bo miałem wbite 130-140 h na WiiU, ale w Splatoona 2 to przynajmniej do premiery Mario + Rabbids będę grał prawie codziennie i większość online. W jedynce Splatoona kampania była naprawdę fajna, ale przechodziłem ją kilka miesięcy, bo za każdym razem jak uruchamiałem grę z tą myślą to kończyło się na tym, że grałem 3-4 godziny online 

Opublikowano

Jest sens kupować Splatoon 2 dla samej kampanii czy czekać na okazję cenową? W jedynkę nie grałem. 

Jasne, że nie. 

Opublikowano

Jeśli nie lubisz online to jakby co oprócz kampanii możesz grać jeszcze w salmon run po splitscreenie

Opublikowano

Dzięki! <3

Opublikowano

czy juz wspominalem ze szanuje graczdariego? z torbami mnie pusci, ale szanuje jak poyebany :banderas: 

Opublikowano

kupione :) to juz drugi preoder

Opublikowano

a to już za miesiąc premiera 0_o. czekam jak zły, jedynka moje ulubione multi obok halo 3 i titanfall 1 :czesc:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

w sumie to ta apka od ninny powinna wyjsc niedlugo, chyba ze planuja puscic razem ze splatoonem. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kupujesz jak wszystko inne na switcha?

Opublikowano

:gayos: nie kupuje wszystkiego na switcha, to po raz, a po dwa, nie, narazie nie jestem zainteresowany.