March 25, 20179 yr Witam w moim temacie ;) temat poświęcony naszym ulubionym texturom dobrze to ja zaczynam tekstura kory tekstura ziemi nie mam jeszcze ulubionej tekstury deski, jaką polecacie?
March 25, 20179 yr Polecam teksturę błota w Uncharted 4 https://farm8.staticflickr.com/7414/9447979300_c25efb341f_b.jpg. Kto nie grał i nie chce sobie spoilerować niech nie klika.
March 27, 20179 yr TEKSTURY KAMIENI POZIOM ANCZARTET Nie pokazuje palcem ale według pewnego użytkownika Gearsy 4 18 miejsce a Nioh 3 miejsce pod względem grafiki. Ja mu wierze.
March 27, 20179 yr Tak mi się skojarzyło z fotą na górze: Bawiłem się kiedyś w skiny, a że typek był niemową, to pasowało wszystko.
March 27, 20179 yr O tak, była z tym niezła zabawa. Też się kiedyś tymi teksturami bawiłem. :) Ogólnie modowanie Gta3 było bardzo przyjemne.
April 5, 20179 yr Mam szczególną słabość do pierwszego Quake i Thiefa jeżeli chodzi o design i wygląd poziomów. Ubóstwiam również wszelakie mody i na moje szczęście obie gry mają silne community, po dziś dzień wypuszczają tone mission packów ze starymi/nowymi teksturami. I moja ulubiona tekstura z logiem Nine Inch Nails na paczce gwoździ Edited April 5, 20179 yr by Dr.Czekolada