Skocz do zawartości

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Featured Replies

Opublikowano

Masz rację, umknęło mi. Dominacja Nintendo jak za czasów... Nintendo :obama: 

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 541
  • Wyświetleń 62,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Mario-and-Rabbids-KB-PL-SWITCH-folia/7699   PROMO: PROSCIEMASTAN   CENA: 185zł + koszt wysyłki.

• ProŚciema wraca, tym razem już bez trolli (choć miałem w głowie coś z Xbox One X, ale postanowiłem że już koniec takich zabaw), a z promocją na kolekcjonerkę Mario + Rabbids Kingdom Battle.   http:/

• Dodatek uruchamia się na osobnym sejwie, tak więc Rabbid Peach zaczyna od początku. Śmieszne uczucie być znowu takim leszczykiem i zadawać po 15-20 punktów obrażeń. Przebiłem się póki co przez 4 walki

Opublikowano

Gameplayów nie oglądam, bo nie chcę spoilerów, ale combat trailer świetny

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Nie powiem, bardzo mocno mnie ta gierka interesuje, ale boję się trochę czy będzie tak złożona i nadająca się do wielokrotnego przechodzenia jak XCOM: EU/EW. Niemniej motyw gierki jest po prostu zaje,bisty, i że Nintendo w ogóle pokusiło się o zrobienie gierki taktycznej, no proszę.

Opublikowano

Nintendo tej gry nie robi.

Robić nie robi, ale dali swoje błogosławieństwo.

Opublikowano

Tak, wiem, że to gra Ubisoftu bodajże a nie Nintendo. Tak czy siak ktośtam z Nintendo musiał dać zielone światło czemuś, co można określić jako XCOM z Mario i królikami w roli głównej.

Opublikowano

Sam Miyamoto we własnej osobie chciał grę z Mario, której jeszcze do tej pory nie było. No i zresztą świta Nintendo czuwała nad tym aby nie mieli się potem czego wstydzić bo z Żabojadami różnie bywa. 

Opublikowano

Uwaga cyferki wchodzą na salony!

Marian z królikami będzie latał w 900p (30fps) gdy będzie w docku a przenośnie 720p (30fps).

http://nintendotoday.com/mario-rabbids-kingdom-battle-is-900p-only-when-docked-and-30fps/

Ale kogo to obchodzi, przecież to będzie sztos gierka  :rayos: 

Opublikowano

900p? Dobrze ze gram praktycznie tylko przenośnie bo pewnie bym so zerzygal.

A tak na poważnie, 30fps w turowce nie wadzi, a biorąc pod uwagę że to na snowdrop leci to i tak zasługują na pochwalę za (mam nadzieję) stabilne 30 przy 720p przenośnie zachowując naprawdę solidna grafikę

Opublikowano

900p30fps jak Division na Xboxie. Widocznie tak działa ten silnik na slabszych konsolach.

Opublikowano

No właśnie szkoda, że nie zrobili dla tej gry tematycznych fajowych amiibo.

Taki np Luigi z giwerą i miną Bad Asa, byłby kozacki.

Opublikowano

Przypominam kupującym oraz niezdecydowanym, że Grant Kirkhope robi muzykę dla tej gry.