Opublikowano 4 czerwca 20177 l Już jutro pierwsza prezentacja :) Edytowane 4 czerwca 20177 l przez PiPoLiNiO
Opublikowano 5 czerwca 20177 l >sugerowanie, że Ronaldo zakręciłby w taki sposób Kante Edytowane 5 czerwca 20177 l przez ragus
Opublikowano 5 czerwca 20177 l OMG zaskoczyli mnie :D jaranko maksymalne, kupuję 20 kopii :P PS. Ronaldo edition o boże drogi ;) podnieście mnie z ziemi bo nie dam rady :p EA pozamiatało jednym prostym ruchem Edytowane 5 czerwca 20177 l przez nero2082
Opublikowano 5 czerwca 20177 l Brazylijski Ronaldo do wypożyczenia? Czyżby potwierdzenie legend na PS4? :)
Opublikowano 5 czerwca 20177 l mam wrażenie, że kotlet jaki szykuje nam EA w tym roku będzie wyjątkowo niesmaczny, obym się mylił
Opublikowano 5 czerwca 20177 l Widzę, że jak na razie tylko MS wrzucił do sklepu swoją ofertę - Sony jak zwykle zaspało :D
Opublikowano 5 czerwca 20177 l Czyli potwierdzone, Fifa będzie z powrotem prezentowana na playstation, może i niedługo EA Access na ps4 będzie :)
Opublikowano 5 czerwca 20177 l Brazylijski Ronaldo do wypożyczenia? Czyżby potwierdzenie legend na PS4? :) No już dawno.
Opublikowano 5 czerwca 20177 l Brazylijski Ronaldo do wypożyczenia? Czyżby potwierdzenie legend na PS4? :) No już dawno. Od jakiegos czasu dopiero byly domysly, teraz to juz pewniaczek. I jeszcze edycja z grubym Ronaldo <333 o boze Jaranko jak nie wiem, tym bardziej ze w fut17 zagralem wiecej niz chyba we wszystkie edycje razem wziete. Znowu dam sie im wydoic, trudno :D edit; Edytowane 5 czerwca 20177 l przez schabek
Opublikowano 5 czerwca 20177 l Dajcie (pipi)a Ronaldo za 200 złotych, to kupuję, nie mam czasu na handel, nie mam nawet ochoty, chcę dać tym śmieciom pieniądze, a oni mają mi dać Ronaldo.
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Autor Powiem Ci, że też bym dał 200 zł żeby go mieć. Od razu przypominają się lata dzieciństwa :)
Opublikowano 10 czerwca 20177 l kogoś grubo po....... z ceną fify 18 ! 280 zł za zwykłą edycje ? To chyba jak będą wszystkie rozgrywki fifa i uefa na licencji ze wszystkimi drużynami i reprezentacjami. Przecież to jest co roczny tasiemiec !
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Mamy doskonałe rozwiązanie dla osób nie mogących zapłacić 280zł za FIFA 18 ... Jest nim FIFA 17 #donmattrickstyle
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Nie no serio. Bo Ronaldy na okładkach to trzeba bulić znów za ten sam silnik, te same glicze, bugi i lyzwiarstwo figurowe połączone z fifa street. W tym roku zagram tylko w demo, może.
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Zmienili silnik i momentami gra się lepiej (w porównaniu do current gen na Ignite, nie past genów), ale nie mogę się oprzeć wrażeniu, że FIFA z PS3/X360 była jakaś płynniejsza i ogólnie lepiej się pykało. Chociaż w stare FIFy dawno nie grałem, więc może to przekoloryzowane wspomnienia. Edytowane 10 czerwca 20177 l przez Gość
Opublikowano 10 czerwca 20177 l no jak dla mnie 12 stka i dodatek Euro to były super odsłony na ps3. 14 i 15 momentami też potrafiły cieszyć. 16 i 17 po początkowej fascynacji okazywały się bardzo słabe, 17 w końcu zamieniłem na PES-a, ale to to już komedia, a nie gra piłkarska. Nie liczę na wiele w przypadku 18 stki, bo to chyba nie możliwe, by zapowiadała się jakaś rewolucja, ale cena mnie szokuje, może coś EA szykuje w związku z tym. Zawsze FIFY należały do jednych z tańszych tasiemców. Optymalna cena za nią to 199 zł, a tyle w tym roku chyba wersja na PC ma kosztować. Sklep z grami u mnie w mieście dostał sugerowaną cenę 300 zł na ps4/xone no ku... Edytowane 10 czerwca 20177 l przez ścierpła mi noga
Opublikowano 10 czerwca 20177 l ale za odwzorowanie klimatu mediów w Anglii to szanuję mocno. nawet Arsenal Fan TV się załapało xD
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Przyszedl mi SMS od ełro ertefał agiede ze fifa 18 już dostępna w przedsprzedaży . Na ps4 dostępna wersja za 260 (edycja standardowa) i za 320 (edycja Ronaldo)