Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ludzie jarają się renderami gierek, które są w powijakach i potem dziwić się, że zero gejmplejów dostajemy. Cena akcji Ubi zleciała na ryj to trzeba było coś dowalić na koniec :D

Opublikowano

Cieplutki pisał coś o Half Life 3, ja mu wierze 

Opublikowano

Nintendo zwachalo sie z Ubi, to tez troche beka xD

Mejm ale Ubi zawsze miało układy z Nintendo. Przecież same króliki to owoc współpracy przy premierze Wii. Potem te umowy na ZombiU czy Raymana Legends.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

TAK KUR.WA JEGO MAC 

ROK W ROK PISZE W TEMACIE O E3 O BEYONDZIE 2 I W KONCU SIE DOCZEKALEM

widać wyrazne zmiany podyktowane ubisoftyzmem, ale wierze, ze gierka i tak bedzie zayebista.

Opublikowano

No to póki co: Sony > Ubisoft >Devolver > EA >>>>>> Microsoft/PC

Ciekawe co tam Nintendo pokaże.

Jakub. Jak zwykle robisz to bardzo źle.

Devolver > Bethesda >>>>> Ubisoft > > EA >>>>Microsoft/PC

teras dopsz

Opublikowano

BEDZIE BULLY

Bedzie bully doopy zielonych.

Opublikowano

a gdzie splinter cell blacklist 2 wy francuskie kur.wy :/

Opublikowano

Nawet mi nie szkoda Microsoftu. Swoją drogą XO wyczuł, że przestałem go szanować i dziś już trzevi raz jak go wyłączam, to zajmuje mu to po 5 minut. Z drugiej wczoraj na nim oglądałem konferencję. Może się biedny załamał.

Opublikowano

meh. Zaskoczenie Beyondem ale to tylko render, czyli coś jednak z tą grą robią. Reszta to chuy

Tylko sony nas może uratować

Opublikowano

ale to od wch,uj dawna

Opublikowano

Observer jaki tryhard, siedzi cały dziś i dissuje MS w każdym poście jak jakiś nawiedzony pisowiec xD

co mu w życiu zostało :dunno:

Opublikowano

Lipa. Skulls and Bones to wycinka z AC 3 i 4 z wyebanym multi, te stateczki sam nie wiem czym są, jakaś zabawka dla VR z Frodem, AC Origins i The Crew 2 nie potrafili nawet pokazać na swojej konfie. Far Cry 5 to pierwszy FC, którego nie kupie od Polaka za 50 zl, bo nie kupie w ogóle. Na osłodę render z BG&E 2 - to wyjdzie już na PS5, bo nie podali nawet platform. Dumni samurajowie z SONY i NINNY, ratujcie!

Opublikowano

mam złe przeczucie że splinter jest zaorany. : / zbyt długa cisza w temacie, conajwyżej za pare lat dostaniemy jakąś "nową wersje" czyli połączenie assassyna i far kraja.

Opublikowano

ale to od wch,uj dawna

Nie wiedzialem ;( Crossover z mario widze pierwszy raz.

Opublikowano

beyond w 2020 roku i kroliki pod koniec sierpnia - dwie perelki konfy

szkoda tej gierki w pirackich klimatach, uwielbiam te czasy i zamiast miesa w singlu bedzie jakas sraka w mmo

btw pokazuja teraz gameplay z nowego asasyna - jezus maria jakie to jest gooovno, zbugowane, slabe, z mechanikami dla dzieci z autyzmem

Opublikowano

plebs ogrywa sztosy dopiero jak wylądują w plusie, normalka

Opublikowano

ciekawe jak ign będzie próbował bronić tego egipskiego szrota

największe drewna konfy to far cry i assassyn, do przewidzenia. mario i south park jak dla mnie top perełki, do bge jestem sceptycznie nastawiony.

Opublikowano

Na pewno te gry wyjdą szybciej od Shenmue III :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.