Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

jest jeden zdrowy wariat co gowa juz drugi raz przechodzi i specjalnie w tym celu kupil ps4 pro :dunno: 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

to juz bym wolał w fortnite grac

Opublikowano

No ale gow dobra gierka jest a horizon? Przecież to jest największe ścierwo tej generacji

Opublikowano

Square by sie nei zgodził

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

to juz bym wolał w fortnite grac

No własnie widzę postępującą erozje twojego mózgu, za każdym razem jak piszesz jakąś opinie to ona jest skrajna, nie umiesz czytać i zachowujesz się jak 13 letni dzieciak, który odkrył internet. Jeszcze żebym ja gdzieś napisał, że klaskałem na tej grze tym filmie, ale nie oczywiscie radek bartek miał spięcie mózgu, nigdzie czegoś takiego nie widział i reszte dopowiedział jego umysł. 

Edytowane przez milan

Opublikowano

klasyczna pasta mi wyszla :obama: 

szkoda, ze do ciebie nie da się je zastosować bo zachowujesz się jak 60 letni dziadia, który odkrył internet

Opublikowano

No całkiem zgrabnie wyszło jeszcze jakbyś ominął imię radosława.

Opublikowano

Juz zapomniał jak nazywał kovala swoją dziwką :obama: 

Opublikowano

nie korzystam już z usług radoslava

Opublikowano

jest prawie 30 na plusie, a ci sie kloca na forum dla konsolomaniakow w rakowym temacie. nawet mi was nie zal. xddd

Opublikowano

no przy takich temperaturach to tylko klimatyzowane pomieszczenie i pc/konsola a nie jak plebs smazyc sie na zewnatrz :[ 

Opublikowano
7 minut temu, Maus napisał:

jest prawie 30 na plusie, a ci sie kloca na forum dla konsolomaniakow w rakowym temacie. nawet mi was nie zal. xddd

Ty no, juz mówie szefowi ej jest 30 stopni wychodze z roboty typie xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
24 minuty temu, Maus napisał:

Skoro tak ciepło u ciebie to po co żeś tu przylazł

Opublikowano

Hejt nie poddaje sie obrobce termicznej

Opublikowano

tak gurwa, zaraz po tym jak redzi zrobią w końcu dobre sterowanie i system walki xd 

Edytowane przez nobody

Opublikowano
W dniu 7.05.2018 o 00:35, Mikołaj napisał:

Taaaaak, Horizon ubignój, GoW przereklamowany. Podoba mi się obecny format rzucania kupą, już nie xbox vs ps tylko jeden ex ps vs drugi ex ps. 

:banderas:

Xbox ty śmieciu bez gier. 

Opublikowano

plejbeka4 jak zmiażdżona  :banderas:  

Opublikowano

ojjj jak piecze niebieskie robactwo  :)

Opublikowano

Ten GoW trochę :smutas: Na chuj to całe expowanie, levelowanie, kupowanie, zbieranie surowców, jakieś gówniane questy poboczne. Nie mogli zrobić po prostu fajnej, liniowej gry bez silenia się na metroidvanię? Z ciągłą akcją, fajnymi bossami, koparą na ziemii? BOY? BOAAAAY! BOAAAAOOOAAAOOY! Jak to może być czyjaś gra życia, boże. Dark Souls Remasteraled, nadchodźcie już. 

Opublikowano

Masz rację daddy, Spencer jest z ciebie dumny. Wystarczy, że wrzucą więcej gier z Xboxa i 360 powyżej 90 na meta i daddy zadowolony, że tyle gier wydają :dynia:

Opublikowano

Ja tam bawiłem się świetnie z panzer dragon orta bo nigdy w to nie grałem. Wręcz musze powiedzieć że dla mnie gra była ciekawsza od wchodzenia na górę. A i fabuła całkiem spoko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.