Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Kratos i Aloy, największe święte krowy i przehajpy tej generacji? Dyskutujmy!

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Czyli podsumujmy

- nie mozesz chwalic gry za mocno bo obrzydzasz innym odbior

- nie mozesz odniesc sie do krytyki bo robisz z gierki swieta krowe

- oceny krytykow i uzytkownikow sa przehypowane, chyba ze gra mi podejdzie to wtedy ok

Przydaloby sie uaktualnic regulamin o jakas netykiete pisania o gierkach zeby nie popelniac faux pas.

Swoja droga to ciesz sie rozi ze to temat w dziale ps4 bo gdybys takie posty pisal w temacie zeldy to ragus dusilby przycisk "Zglos odpowiedz" jak wsciekly i juz gnilbys w sztumie

A najwieksze swiete krowy to oczywiscie link i mario, sprobuj tam pokrytykowac jak jestes taki cwany xD

Opublikowano
3 minuty temu, teddy napisał:

Swoja droga to ciesz sie rozi ze to temat w dziale ps4

ja bym powiedział raczej ciesz sie ze nowy gow tez nie do końca podszedł square'owi

Opublikowano

Ciekawe czy do zeldy dodali 3 rodzaj przeciwników że tak narzekają na ten aspekt w nowym gowie :)

Opublikowano

Zelda jest już lepsza w tym, że postać nie chodzi po szynach.

Opublikowano

Rozi nie grał w zelde może dlatego jej nie krytykuje? 

giphy.gif

Opublikowano

Nigdzie nie pisałem że chodzi mi o Roziego :) zresztą o czym my mówimy na tym forum są ludzie dla których 97% dla zeldy nie jest zawyżone xD DZBANY W CHUY

Opublikowano

na forumku to wszystko jest świętymi krowami:

- Nintendo i ich gierki, bo inaczej Cię ci.pciusie i inne fagi zjedzą

- exy Sony,  a jak się nie jarasz to Ci kwadrat bana da

- zliczone gry na Xboxa, które się docenia po rozegraniu miliarda godzin np. w Halo 5

- gry od Rockstar, bo Rockstar i w ogóle gry życia i musisz się jarać nawet chuyowym trailerem

- BF1 bo super przywiązanie do detali i smaczków oraz jeden aktywny gracz na całym świecie

Niczego nie wolno szkalować, N I C Z E G O

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
12 minut temu, teddy napisał:

Czyli podsumujmy

- nie mozesz chwalic gry za mocno bo obrzydzasz innym odbior

- nie mozesz odniesc sie do krytyki bo robisz z gierki swieta krowe

- oceny krytykow i uzytkownikow sa przehypowane, chyba ze gra mi podejdzie to wtedy ok

Przydaloby sie uaktualnic regulamin o jakas netykiete pisania o gierkach zeby nie popelniac faux pas.

Swoja droga to ciesz sie rozi ze to temat w dziale ps4 bo gdybys takie posty pisal w temacie zeldy to ragus dusilby przycisk "Zglos odpowiedz" jak wsciekly i juz gnilbys w sztumie

A najwieksze swiete krowy to oczywiscie link i mario, sprobuj tam pokrytykowac jak jestes taki cwany xD

Proponuję wkleić ten post w każdym nowym temacie o jakieś gierce. Oczywiście będzie to dotyczyło tylko i wyłącznie działu PS4, bo jak wiemy gry Nintendo podobają się wszystkim, a te na xboxa nikogo. 

Opublikowano

Za bycie pierwszym i jedynym prawdziwym sandboxem....botw ma wady ale jestem w stanie zrozumiec srednia z uwagi na ten fakt, ze to serio piaskownica jakiej nie bylo

Opublikowano

- FIFA, CoD i BF, które są dobrze oceniane przez recenzentów, hejtowane przez graczy i wszyscy w nie grają, chociaż nikt w nie nie gra.

Ogółem tak to wygląda kiedy ktoś wyjdzie poza schemat:

0tYM3wz.gif

Opublikowano
6 minut temu, krzyhu923 napisał:

FIFA, CoD i BF, które są dobrze oceniane przez recenzentów, hejtowane przez graczy i wszyscy w nie grają, chociaż nikt w nie nie gra.

Rynek napędzają janusze gejmingu, dla których to majstersztyki i pozycje wszechczasów. Analogiczną sytuację można zaobserwować patrząc np. na sprzedaż Szrotstejszyn Cztery :yakubu:

Opublikowano
13 minut temu, Ficuś napisał:

Za bycie pierwszym i jedynym prawdziwym sandboxem....botw ma wady ale jestem w stanie zrozumiec srednia z uwagi na ten fakt, ze to serio piaskownica jakiej nie bylo

Zagraj sobie w shadow of the colossus tam też jest pusta mapka i nie ma co na niej robić ;)

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

Rynek napędzają janusze gejmingu, dla których to majstersztyki i pozycje wszechczasów. Analogiczną sytuację można zaobserwować patrząc np. na sprzedaż Szrotstejszyn Cztery :yakubu:

Gry to rozrywka i jeśli bawią jest OK. Jak mam ochotę na ambitniejszą grę to gram, jak chcę się odstresować i mam dzień ADHD to włączam sobie CoD. Ta seria jest zdbudowana z głupot, ale co z tego? Są filmy, w których fabuła jest najważniejsza i są filmy akcji, w których fabuła jest tylko dodatkiem.

Opublikowano
21 minut temu, Pupcio napisał:

Nigdzie nie pisałem że chodzi mi o Roziego :) 

34 minuty temu, teddy napisał:

Nie pisalem do ciebie :usmiech:

Opublikowano

Kurwa, dawno tak nie rzucało Klapiszczami, chyba od czasów Alojki :obama: 

Opublikowano

Pupcio gralem na ps2

Opublikowano

Forum odzylo a to wszystko dzieki kratosowi :banderas:

Opublikowano

Bóg Wojny wywołał wojnę? Jakoś mnie to nie dziwi.

Opublikowano

Już kuźwa nie będę cytować siebie samego ale niech mi ktoś teraz powie że to pieprzone CW nie ma wpływu na resztę forumka :lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, Kyo napisał:

niech mi ktoś teraz powie że to (pipi)e CW nie ma wpływu na resztę forumka

albo odwrotnie

Opublikowano

zamknąć CW 

Opublikowano

Oczywiscie ze CW ma wplyw. Tylko ze gdyby nie CW to syf rozlalby sie na tematy o gierkach

Opublikowano

Zdelegalizować

Najbardziej agresywne jednostki pozamykać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.