Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No ale Maz tak jak napisał nigdy się z tym nie krył i zawsze lubił strzelać. Nawet wspominał kiedyś że w sumie nic więcej prócz shooterów i wyścigów mu nie potrzeba i już tak drugą generację ciągnie ;)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

mazzeo nie hajpuje gier w jakie nie zagra, ma scisle okreslone gatunki gier w jakie gra, gra w gry i to sporo

calkowicie przeciwienstwo wiekszosci tutaj

Opublikowano

Co z tym video na E3 będzie czy nie?  :shieeet:

do weekendu 2 dni

Opublikowano
6 minut temu, Ficuś napisał:

mazzeo nie hajpuje gier w jakie nie zagra, ma scisle okreslone gatunki gier w jakie gra, gra w gry i to sporo

no i ma S K I L L A w te gry, w przeciwienstwie do kukuryka je.banego tchórza hehe 

Opublikowano

No to fajnie ale dalej jest największym bezguściem na forum :)

Opublikowano

mazzeo jakby lubial sot to by pewnie upolował megalodona w pojedynke bez bębenka za pomoca tuby

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

no i ma S K I L L A w te gry, w przeciwienstwie do kukuryka je.banego tchórza hehe 

w skrócie zwykłe C I O T Y

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

No to fajnie ale dalej jest największym bezguściem na forum :)

nie widziałem żeby grał w fortnite :usmiech: 

Opublikowano

No przecież napisałem że jest bezguściem :cool:

Opublikowano

Szanuje mazzeo ze urwał na 3 assasinie i nie pierd,dolił  się w zabijanie hipciów.

Opublikowano
47 minut temu, _Be_ napisał:
54 minuty temu, Ficuś napisał:

Nigdy nie miałeś gości Bluber? W sumie zrobiłbyś jakiś kolejny stream z forumowiczami, jest ktoś jeszcze kto Cię obrażał i gra w PESa?

Opublikowano

Jakie nieudolne pociski na MaZZeo, barona Upadku i to od osobnika, który zapisał się na kartach forum najmniejszymi e-fistaszkami nie dotrzymując bekowego zakładu z Czezkim czy jaraniem się ex'ami, które ogrywał jak wskoczyły do Plusa :D

uTZ.gif

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano
9 minut temu, Square napisał:

Nigdy nie miałeś gości Bluber? W sumie zrobiłbyś jakiś kolejny stream z forumowiczami, jest ktoś jeszcze kto Cię obrażał i gra w PESa?

Można zrobić stream w weekend @c0ŕ wprawdzie mnie nie obrażał ale zagrać w pesa zagrać mozemy :lapka: 

Opublikowano

można jak najbardziej

Opublikowano
1 godzinę temu, Kyo napisał:

No ale Maz tak jak napisał nigdy się z tym nie krył i zawsze lubił strzelać. Nawet wspominał kiedyś że w sumie nic więcej prócz shooterów i wyścigów mu nie potrzeba i już tak drugą generację ciągnie ;)

Swietnie, ale zeby sie dowalic do exow na PS4 ktore zna z PPE czy metactitic to pierwszy. 

1 godzinę temu, Ficuś napisał:

Do dzis pamietam ta bombe i gifa od Zetty na Ciebie teoretyku.

edit - 3 miliony Niera pekly...

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
8 minut temu, aphromo napisał:

Do dzis pamietam ta bombe i gifa od Zetty na Ciebie teoretyku.

Co?

aprono daj psnid 

Opublikowano

633.gif

Opublikowano
57 minut temu, _Be_ napisał:

Bez przesady, yeti jaki by nie był to obok gów.na potrafi postawić obok kawior 

no postawi raz na dwa lata ale nie ruszy bo woli smak gó.wna, całe Bełchatów w pigułce, jaranko do każdego crapa na szrota4 w zapowiedziach później tylko pif pafy, fifka....desitny i międzyplanetarne podróże  xDDDD

Opublikowano

ja teoretyk? od kolesia co boi sie odtajnic trofea na profilu i pisze rozprawki o botw ktora nie widzial nawet na oczy to mocny argument xd

Opublikowano

no aphormo wyraźnie odleciał 

Opublikowano

Czy konto Ficuś_RAŚ jest dostępne?

Opublikowano

a kiedy on nie odlatywał xD

Opublikowano
7 minut temu, Ficuś napisał:

mocny argument xd

Tutaj propsy dla Zetty, nie dla mnie.  Warto nadmienic, ze klapy przynajmniej nie robia syfu w odpowiednich tematach, w przeciwienstwie do botow i fagow, ktorzy chetnie atakuja paszkwilami  tematach gier ktore podobno ich nie obchodza.

Mazzeo ? Typowy random co ma gebe pelna frazesow, a gra w tasiemce od EA za pol-darmo i na exy MS leje sikiem prostym.

10 minut temu, Ficuś napisał:

pisze rozprawki o botw ktora nie widzial nawet na oczy

Rzekomy krol innowacyjnosci, fizyki i przywiazania do detali ? Za duzo bajkopisarstwa tam bylo sie  zeby przejsc obojetnie, chociaz fakt ze zlamalem swoje pryncypium wtedy.

Opublikowano

zelda 10/10 bo można zrobić sobie katapultę  xD dać zielonego skrzata w pustym ubi świecie i dzbany się jarają

Opublikowano

zelda? największe rozczarowanie tej generacji zaraz za falloutem 4 :smutas: 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.