Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, teddy napisał:

Lepiej sie nie pokazuj w dziale nintendo suteq, dobrze chociaz ze mario ci sie spodobalo bo inaczej to by prokuratura juz do drzwi pukala

ragus już pewnie ma gotowe pismo do wysyłki

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ekhm ekhm,  to już pora?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No własnie gdyby ktoś czekał na to 6/10 to tak, a w tym wypadku? Lepiej poczekajmy jak Tlou 2 przeniosą na start PS5 i crossgenik cyk :potter: 

Opublikowano

6/10? Optymista. 

Opublikowano

Czemu tak slabo? Ja stawiam na jakies solidne 75/100

Opublikowano

Miałem nadzieję, że w tym roku spencer swoim kundlom zaoferuje trzy równe sobie gry, na których nie poznał się świat. Crapdown ma szansę na 70%, boty zapewne bawiliby się wybornie. No nic, kolejna beka przesunięta na 19. 

Opublikowano

Spencer nie da się przed tym uciekać w nieskończoność, będziesz musiał kiedyś wydać tego Crackdowna

Edytowane przez oni

Opublikowano

czyli jednak ktos czekal na crackdown 3? i to jeszcze milan z yetim? najs

Opublikowano
9 minut temu, teddy napisał:

Czemu tak slabo? Ja stawiam na jakies solidne 75/100

To już MASYWNY HIT w obozie xboxa 

Opublikowano

Ja na ich miejscu bym skasował, od razu na forum PSX z "paździerza" awansowałaby do miana "najbardziej wyczekiwanej" jak Scalebound czy Fable Legends. Wcześniej nikt tymi grami się nie interesował a po skasowaniu jak bardzo żałowałem, że mnie takie mesjasze ominęły :obama:

Opublikowano

przeloza na 2020, wyjdzie razem z tlou2 i microsoft nawiaze rowna walke z sony :obama: 

Opublikowano
14 minut temu, kermit napisał:

czyli jednak ktos czekal na crackdown 3? i to jeszcze milan z yetim? najs

Oczywiście, niektórzy czekają na nowych chłopaków z baraków, inni na człowieka konia, my czekamy na crackdowna i reakcję community

Opublikowano
11 minut temu, Pacquiao napisał:

Wcześniej nikt tymi grami się nie interesował a po skasowaniu jak bardzo żałowałem, że mnie takie mesjasze ominęły :obama:

Kilka osób czekało na Scalebound :lapka:

Opublikowano

Zamiast ciągnąć tego Crackdowna 3 mogli wydane pieniążki wpompować w ratowanie Scalebound, ale nie...

A tego Crackdowna to pewnie przerabiają teraz na battle royale. 

Opublikowano

skoro Microsoft jest tak zdeterminowany w dostarczeniu Crackdowna do stanu przyzwoitości, to wyobraźcie sobie jak bardzo musieli zyebać chińczycy od Scalebounda, że nawet Spencer nie widział ratunku i  go skasowali 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Scalebound nie wyglądał nigdy dobrze, poza 1 filmikiem CGI.

Opublikowano

Kurła, ploty mówią, że w 2017 roku na developing C3 MS przeznaczył 16mln dolarów, w tym roku jest to ponoć 9 mln - chcą to pociagnać do końca i tyle, ja tam w jakimś stopniu szanuje. Fable Legends kosztowało 70mln dolarów, developing gów.nianej moby xD Przecież cały Dead Space 2 kosztował 60mln, czaicie? Teraz pojawily się te ploty, że MS kupił/otworzył jeszcze jedno studio w USA, czytałem teorie, że być może jest to związane z spadochroniarzami z Visceral Games, którzy chcieli zrobić duchowego następce Dead Space. Oczywiscie w to nie wierzę, ale to by było piękne, wysoko-budżetowy horror :fsg:

Opublikowano
24 minuty temu, oni napisał:

skoro Microsoft jest tak zdeterminowany w dostarczeniu Crackdowna do stanu przyzwoitości, to wyobraźcie sobie jak bardzo musieli zyebać chińczycy od Scalebounda, że nawet Spencer nie widział ratunku i  go skasowali 

Raczej chodzi o to, że te barany nie mogą sobie pozwolić na kolejny skasowany tytuł i za wszelką cenę będą chcieli wydać kolejne 6/10.

Opublikowano

Może jeszcze nie jest za późno i zmienili deva na Platynowych, dodadzą do gry smoki, wielkie robale, walkę mieczem i pedaua ze słuchawkami:rayos:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Lepiej niech tego nie robią, tak będzie lepiej dla graczy. 

Opublikowano

@_Be_

a nie było przypdkiem tak że Visceral zostało zamknięte przez EA ponieważ ich singlowe gierki średnio pasowały do polityki GaaS i obecności elementów sieciowych, tak przynajmniej chyba wynikało ze słów szychy z EA

i teraz mieliby trafić z deszczu pod rynne? xD does not compute

ale oczywiście Visceral zayebista ekipa, liczyłem że wraz z tą nową grą Star Wars wrócą do formy 

Edytowane przez oni

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

Nie żeby ktoś czekał na tego crapa, ale zawsze :dynia:

W tym roku wyszło i tak duzo gier ja Xboxa, mogą pozwolić sobie na przesunięcie gry.

xD

Opublikowano
9 minut temu, oni napisał:

a nie było przypdkiem tak że Visceral zostało zamknięte przez EA ponieważ ich singlowe gierki średnio pasowały do polityki GaaS i obecności elementów sieciowych, tak przynajmniej chyba wynikało ze słów szychy z EA

no tak było, ale z tego co ostatnio knur spancer mówi to jest szansa, że nie tylko gaas będzie u nich rozwijany, zresztą knur dopiero teraz ma aktualnie władze jako szef, szef plus budżety zostały zwiększone po tym jak musieli cieniutko jechać np w takim 2017 gdzie lineup wygladal tak - duża gra to tylko FM7 i reszta budżetowe indyczki jak Cuphead, Super Lucky Tale i czasowa ekskluzywność PUGB oraz niezbyt drogi Halo Wars 2  - także licze na to, że jeszcze jakieś singlowe gierki od MS zobaczymy, ktore będą miały odpowiedni budżet 

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.