Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, teddy napisał:

Lepiej sie nie pokazuj w dziale nintendo suteq, dobrze chociaz ze mario ci sie spodobalo bo inaczej to by prokuratura juz do drzwi pukala

ragus już pewnie ma gotowe pismo do wysyłki

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 595 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ekhm ekhm,  to już pora?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No własnie gdyby ktoś czekał na to 6/10 to tak, a w tym wypadku? Lepiej poczekajmy jak Tlou 2 przeniosą na start PS5 i crossgenik cyk :potter: 

Opublikowano

6/10? Optymista. 

Opublikowano

Czemu tak slabo? Ja stawiam na jakies solidne 75/100

Opublikowano

Miałem nadzieję, że w tym roku spencer swoim kundlom zaoferuje trzy równe sobie gry, na których nie poznał się świat. Crapdown ma szansę na 70%, boty zapewne bawiliby się wybornie. No nic, kolejna beka przesunięta na 19. 

Opublikowano

Spencer nie da się przed tym uciekać w nieskończoność, będziesz musiał kiedyś wydać tego Crackdowna

Edytowane przez oni

Opublikowano

czyli jednak ktos czekal na crackdown 3? i to jeszcze milan z yetim? najs

Opublikowano
9 minut temu, teddy napisał:

Czemu tak slabo? Ja stawiam na jakies solidne 75/100

To już MASYWNY HIT w obozie xboxa 

Opublikowano

Ja na ich miejscu bym skasował, od razu na forum PSX z "paździerza" awansowałaby do miana "najbardziej wyczekiwanej" jak Scalebound czy Fable Legends. Wcześniej nikt tymi grami się nie interesował a po skasowaniu jak bardzo żałowałem, że mnie takie mesjasze ominęły :obama:

Opublikowano

przeloza na 2020, wyjdzie razem z tlou2 i microsoft nawiaze rowna walke z sony :obama: 

Opublikowano
14 minut temu, kermit napisał:

czyli jednak ktos czekal na crackdown 3? i to jeszcze milan z yetim? najs

Oczywiście, niektórzy czekają na nowych chłopaków z baraków, inni na człowieka konia, my czekamy na crackdowna i reakcję community

Opublikowano
11 minut temu, Pacquiao napisał:

Wcześniej nikt tymi grami się nie interesował a po skasowaniu jak bardzo żałowałem, że mnie takie mesjasze ominęły :obama:

Kilka osób czekało na Scalebound :lapka:

Opublikowano

Zamiast ciągnąć tego Crackdowna 3 mogli wydane pieniążki wpompować w ratowanie Scalebound, ale nie...

A tego Crackdowna to pewnie przerabiają teraz na battle royale. 

Opublikowano

skoro Microsoft jest tak zdeterminowany w dostarczeniu Crackdowna do stanu przyzwoitości, to wyobraźcie sobie jak bardzo musieli zyebać chińczycy od Scalebounda, że nawet Spencer nie widział ratunku i  go skasowali 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Scalebound nie wyglądał nigdy dobrze, poza 1 filmikiem CGI.

Opublikowano

Kurła, ploty mówią, że w 2017 roku na developing C3 MS przeznaczył 16mln dolarów, w tym roku jest to ponoć 9 mln - chcą to pociagnać do końca i tyle, ja tam w jakimś stopniu szanuje. Fable Legends kosztowało 70mln dolarów, developing gów.nianej moby xD Przecież cały Dead Space 2 kosztował 60mln, czaicie? Teraz pojawily się te ploty, że MS kupił/otworzył jeszcze jedno studio w USA, czytałem teorie, że być może jest to związane z spadochroniarzami z Visceral Games, którzy chcieli zrobić duchowego następce Dead Space. Oczywiscie w to nie wierzę, ale to by było piękne, wysoko-budżetowy horror :fsg:

Opublikowano
24 minuty temu, oni napisał:

skoro Microsoft jest tak zdeterminowany w dostarczeniu Crackdowna do stanu przyzwoitości, to wyobraźcie sobie jak bardzo musieli zyebać chińczycy od Scalebounda, że nawet Spencer nie widział ratunku i  go skasowali 

Raczej chodzi o to, że te barany nie mogą sobie pozwolić na kolejny skasowany tytuł i za wszelką cenę będą chcieli wydać kolejne 6/10.

Opublikowano

Może jeszcze nie jest za późno i zmienili deva na Platynowych, dodadzą do gry smoki, wielkie robale, walkę mieczem i pedaua ze słuchawkami:rayos:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Lepiej niech tego nie robią, tak będzie lepiej dla graczy. 

Opublikowano

@_Be_

a nie było przypdkiem tak że Visceral zostało zamknięte przez EA ponieważ ich singlowe gierki średnio pasowały do polityki GaaS i obecności elementów sieciowych, tak przynajmniej chyba wynikało ze słów szychy z EA

i teraz mieliby trafić z deszczu pod rynne? xD does not compute

ale oczywiście Visceral zayebista ekipa, liczyłem że wraz z tą nową grą Star Wars wrócą do formy 

Edytowane przez oni

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

Nie żeby ktoś czekał na tego crapa, ale zawsze :dynia:

W tym roku wyszło i tak duzo gier ja Xboxa, mogą pozwolić sobie na przesunięcie gry.

xD

Opublikowano
9 minut temu, oni napisał:

a nie było przypdkiem tak że Visceral zostało zamknięte przez EA ponieważ ich singlowe gierki średnio pasowały do polityki GaaS i obecności elementów sieciowych, tak przynajmniej chyba wynikało ze słów szychy z EA

no tak było, ale z tego co ostatnio knur spancer mówi to jest szansa, że nie tylko gaas będzie u nich rozwijany, zresztą knur dopiero teraz ma aktualnie władze jako szef, szef plus budżety zostały zwiększone po tym jak musieli cieniutko jechać np w takim 2017 gdzie lineup wygladal tak - duża gra to tylko FM7 i reszta budżetowe indyczki jak Cuphead, Super Lucky Tale i czasowa ekskluzywność PUGB oraz niezbyt drogi Halo Wars 2  - także licze na to, że jeszcze jakieś singlowe gierki od MS zobaczymy, ktore będą miały odpowiedni budżet 

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.