Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Starh napisał:

Gdyby nie Sony to M$ by was wszystkich wydymymal tak bardzo, ze jeszcze przez 2 generacje czulibyście kutasa Matrica.

zgadza się, dlatego dobrze że jest konkurencja, w drugą stronę $ony by zrobiło podobnie, wprowadzili po cichu w niektórych grach always online, płatny online i dziwne akcje.

2013 i zapowiedź XO z cudownymi ficzerami jak wymagany kinect xD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Tak by było, dlatego dobrze ze micro się ogarnęło i walczy.

Opublikowano
4 godziny temu, raven_raven napisał:

asax ale po ch,uj w ogóle xd

Okej, teraz widze ze to nie ma sensu, beznadziejny przypadek

to jak wyrzucac pereł przed wieprze

Edytowane przez oni

Opublikowano

YETI, a ty masz w ogóle jakiś zasięg w miejscu gdzie przebywasz, jakieś WiFi or smth?

nSWTnrr.jpg

Pozostań tam jeszcze przez chwilę, bo popromienny pył po wczorajszych wodorówkach Microsoftu trochę wolno opada.

:yao:

Opublikowano
2 minuty temu, Czezare napisał:

YETI, a ty masz w ogóle jakiś zasięg w miejscu gdzie przebywasz, jakieś WiFi or smth?

nSWTnrr.jpg

Pozostań tam jeszcze przez chwilę, bo popromienny pył po wczorajszych wodorówkach Microsoftu trochę wolno opada.

Czy to Fallout 76 Bełchatów edition?

Opublikowano
8 minut temu, milan napisał:

Czy to Fallout 76 Bełchatów edition?

Normalnie jakbyś był szefem firmy deweloperskiej budującej ten schron:ragus:

Opublikowano
22 minuty temu, Czezare napisał:

Masz na myśli te pierdniecia? Zajechało tylko zgnilym jajem, widać że spencerowi się powodzi po knur coraz grubszy. 

Opublikowano

Faktycznie się przytylo spencerowi xd

Opublikowano

Chłop siedzi po nocach, płacze nad sytuacją xboxa i się obzera. Później wychodzi na scenę i wali cichacze, taki biedny Czarus później mówi, że to atomowki, a to tylko siara z dupy... i na scenie. 

:kaz:

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Chłop siedzi po nocach, płacze nad sytuacją xboxa i się obzera. Później wychodzi na scenę i wali cichacze, taki biedny Czarus później mówi, że to atomowki, a to tylko siara z dupy... i na scenie. 

:kaz:

cos mnie tak zastanawialo co on tak mruzy te oczy, a go po prostu cichacz piecze.

Opublikowano

Czekam teraz na tłumaczenia niebieskich robali że tak słaba konfa i mało gier bo $ony ma jeszcze 10 innych festynów w namiotach w ciągu roku xDDDDDDDDDDDDDDDD

Jaka beka  xDDD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

W 95% tego co pokazał Microsoft świat zagra na PS4 lub PC, w 75% tego co pokazało Sony świat zagra Only on PS4.

Graficznie exy Sony to jest jakiś kosmos.

Przecież Sony mogło wyjść na scenę i puścić 90% trailerów, które były na konfie Microsoftu. Realny obraz konfy Microsoftu....po usunięciu multiplatform jest....żenujący. Nie ma się co dziwić, Phill przyjął na klatę KO w tej generacji i czeka na kolejną.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Kuuuureeewa zaspałem na konfe :( tlou 2 wyglada i rusza się lepiej od życia to samo spiderman, boje się tego remastera re 2 coś mi tu nie gra xd. Gierka od remedy tez dobra niespodzianka.

Opublikowano

ja pjedrole co za poziom techniczny exow , spencer by marzyl o takiej oprawie na next genie

sony zgodnie z przewidywaniami - cztery najwieksze dziala na scenie, z kazdego gameplay i kazdy to mega tona

trzeba byc psychicznym udupem by miec tylko xone lub bronic microsoftu, teamy wewnetrzne sony to jest juz chyba poziom 10lat roznicy pomiedzy firmami

niech microsoft sie modli, ze te 5 oddzialow cos rozrusza bo w chwili obecnej roznica miedzy firmami to jest przepasc

Opublikowano

ale, ale pokazali dużo trailerków :<. N-N-Najlepsza konfa przecież!

Opublikowano

ogladalem konfe jednym okiem i powiedzcie mi, czy sony na ten rok ma juz tylko Spidermana? A reszta chuy wie kiedy? I to ma byc udana konfa?

TLoU2 day 0 nawet jakby zrobili z tego racer 2.5D ale szkoda ze w tej generacji juz chyba nic innego nie wymysla niz siedzenie w krzakach :/ 

Opublikowano

Taaa, nagle okazuje się, że "klimaty Quantum Break bardzo mi podpasowały" :dynia: Kurła, znaczek PS przy gierce to na forum naprawdę wyznacznik jakości

Opublikowano

Mi szczerze konferencja  MS siadła bardziej, 

największym plusem konfy Sony to gra Remedy w ktora zagram na koxie reszta ok  ale bez szału 

Spider-Man super, Ghost of Tsushimai Tlou2 rownież, reszta meh szczególnie Death Stranding 

Opublikowano

jako konfa tez uwazam, ze ta microsoftu byla lepsza bo byla dynamiczniejsza i miala wiecej stuffu, ale na 50 pokazanych gier cale 5 to exy, u sony same grube gameplaye z gier o jakosci jakie microsoft na wylacznosc miec nigdy nie bedzie

Opublikowano

Mi też jakoś bardziej konfa MS pasowała. Fajnie że Sony coś tam próbuje nowego na konfach wymyślać (orkiestra a teraz jakiś namiot-kościół z TLoU) ale potem to czekanie i pieprzenie aby ludzi przenieść było słabe i imo rozwaliło całe to pieprznięcie na początku.

P.S. Mówię o konfie - nie o grach. Bo te u Sony to :banderas:

Tylko ten Kojima taki khmmm symulator chodzenia i wyciągania paznokci. A potem skradanie i przejście do innej rzeczywistości. No nie było takiej gry jeszcze.

Opublikowano

Z tym kosciolem to juz sie wyjasnilo dlaczego :kaz:

Opublikowano

Jest i drugi trailer czołówki megaton targów.:banderas:

Capcom, robisz to CUDOWNIE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.