Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Andrew21 napisał:

Ogólnie to chodzi mi o to że jak chcesz ograć wszystkie najlepsze tytuły na każdej konsoli to nie ma czasu i pieniędzy żeby ogrywać wszystkie wyścigi z tej samej serii. Wystarczy ograć najlepsze części. 

Jeśli chodzi o Motorsporty to w tym momencie tak, nie opłaca się nadrabiać poprzedniczek i tu się zgodzę, to wynika ze specyfiki simcada aspirującego do miana "poważnego symulatora". Jednak każdy Horizon na tyle się różni, że ze spokojem można kupić i machnąć wszystkie.

5 minut temu, Andrew21 napisał:

Moim zdaniem  gracze którzy kupili xboxa one na premiere po tylu częściach forzy  muszą mieć pewne znużenie serią.

A moim zdaniem ludzie są znużeni PlayStation po tylu latach walenia w ch.uja ze strony Sony. Obie tezy są równie prawdziwe i opierają się na podobnych przesłankach.

Edytowane przez Bzduras

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 594,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Dobrze że jest Sony które tak troszczy się o  graczy, nie dopuściło do znużenia i  zamknęło Evolution po pierwszej części :obama:

Edytowane przez oni

Opublikowano

Z ostatnich oficjalnych danych z 2017 roku wynika że forza horizon 3 osiągnęła sprzedaż 2,5 miliona. Także wynik porządny jak na wyścigi ale nie mega rewelacyjny. 

Opublikowano

No dobra, ale żeby zagrać w te Forzy, to trzeba jak sądzę wpierw kupić Xboxa. Tylko po co, skoro są jeszcze przynajmniej dwie lepsze od niego konsole? ;)

Opublikowano
7 minut temu, Andrew21 napisał:

Ogólnie to chodzi mi o to że jak chcesz ograć wszystkie najlepsze tytuły na każdej konsoli to nie ma czasu i pieniędzy żeby ogrywać wszystkie wyścigi z tej samej serii.

No ale nie pisz za innych czy mają pieniądze żeby ograć wszystkie dobre gry czy nie :p No chyba, że piszesz o sobie.

Teraz, Andrew21 napisał:

Z ostatnich oficjalnych danych z 2017 roku wynika że forza horizon 3 osiągnęła sprzedaż 2,5 miliona. Także wynik porządny jak na wyścigi ale nie mega rewelacyjny. 

Ostatnie oficjalne dane: Phil Spencer i Ralph Fulton na E3 - Forza Horizon 3, w grę grało ponad 9 mln ludzi.

Już przestań się kompromitować.

Opublikowano

To microsoft kompromituje sie gdy zamiast sprzedanych kopii gry podaje liczbę graczy. W lutym 2017 roku podał że forza horizon 4 osiągnęła sprzedaż 2,5 miliona. Czyli teraz optymistycznie to max 3,5 miliona. Taki heavy rain przy 2 milionach sprzedanych kopii miał 6 milionów graczy. Dlatego microsoft i  inni wydawcy tak bardzo chcą zablokować używki.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Leżę i kwiczę. Andrzej wyciągnął szklaną kulę i wie ile jest sprzedanych kopii gry w czerwcu 2018 r. bo wiedział ile było w lutym 2017 r. XD

Opublikowano

Nie mówiąc już, że półtora roku po premierze jest cały czas w "top paid games" na MS Store XD

Opublikowano

Taka świetna sprzedaż a microsoft nie podaje ile sprzedał kopii tylko liczbę graczy:reggie: Gdyby było się czym chwalić to Microsoft od razu poinformowałby nas o tym. W tej generacji gry  wyścigowe sprzedają się słabo. Tym bardziej jak mamy tylko 35 milionów xboxów one więc 3,5 miliona to i tak dobry wynik. 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

To wez nam wylicz Andrzejku ile podstawowej kopii Fortnite sie sprzedalo, bo jesli liczba graczy nie przesadza o popularnosci, to nie wiem co przesadza.

Opublikowano

nvm

Edytowane przez oni

Opublikowano

Gdyby milan zajął się tym od strony matematyki, to nie byłoby takiej wpadki. A tak to klasyczne Tales From The Ass braci Wykres i Tabelka ;)

Opublikowano

Xboxów ponoć 39 mln sprzedało sie, Andrzej aktualizuj tabelki 

Opublikowano

ND pociągnie wątek „seksualności” Ellie :yao: Ode mnie za wspieranie LGBT i wciskanie na sile poprawności politycznej nie dostaną kasy. Studio z gejami, lesbami, molestowaniem i wpierdalaniem na sile wątku lesbijskiego. Niech on tam nawet i będzie, ale jak maja go pogłębić ... xD

ND skreślone.

down

Dlaczego według Ciebie ND musi wrzucać takie rzeczy do swojej gry aby przyciągnąc uwagę? Dlaczego taki R*, Redzi, Bethesda nie wpierdala na sile tego typu rzeczy do swych gier? Ciśne dalej, bo kupicie a za x lat będziecie grali gejami w rurkach zabijających zombi czy oglądali inne pedalstwo na ekranie TV grając w gierki. A idz pan w (pipi) z ta poprawnością polityczna.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

A ten dalej z tymi lgbt, homopropagandą i w ogóle ciśnie i męczy XD

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

xddd starh staph, to już nie jest śmieszne

Czyli umieszczanie na siłę takich rzeczy w grze i robienie z tego głównej otoczki "fabularnej" + marketingowej jest dla Ciebie czymś normalnym?

Opublikowano

Temu się znów autyzm włączył

Opublikowano

@Starh

Dla mnie to nie jest nic na siłę, zwykłe robienie otoczki fabularnej na potrzeby gry, co by urozmaicić grę i ogólnie całą branżę. Nie wiem czy wiesz ale w w pierwszej części już to było widać, że Ellie ma zapędy lesbijskie (zwłaszcza dodatek) i nikt z tego powodu nie bił piany, a nawet nikomu to nie przeszkadzało. Już nie przesadzaj, że w większości gier zrobią jakieś gejowskie/lesbijskie tematy, bo tego za dużo nie ma, a mało kto porusza. Tu już nawet nie chodzi o to, że to robi ND, bo nawet jakby to i zrobili by bez tej otoczki lesbijskiej to i tak by osiągnęli sukces. A że fabuła jest tak zrobiona i wymyślona to czemu by tego dalej nie pociągnąć? Takie Watch Dogs 2 jest gimbusiarskie i nikt nie podchwycił tematu i nie robi gier podobnych do niej. 

Edytowane przez Faka

Opublikowano
11 minut temu, Starh napisał:

Czyli umieszczanie na siłę takich rzeczy w grze i robienie z tego głównej otoczki "fabularnej" + marketingowej jest dla Ciebie czymś normalnym?

Tak. Akurat wątek homoseksualizmu rzadko pojawia się w grach. W dodatku podjęło się go Naughty Dogs, więc można być pewnym, że sama tematyka nie sprowadzi się do nacechowanej erotyzmem opowiastki tylko dojrzałej opowieści.

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał:

@Starh

Dla mnie to nie jest nic na siłę, zwykłe robienie otoczki fabularnej na potrzeby gry, co by urozmaicić grę i ogólnie całą branżę. Nie wiem czy wiesz ale w w pierwszej części już to było widać, że Ellie ma zapędy lesbijskie (zwłaszcza dodatek) i nikt z tego powodu nie bił piany, a nawet nikomu to nie przeszkadzało. Już nie przesadzaj, że w większości gier zrobią jakieś gejowskie/lesbijskie tematy, bo tego za dużo nie ma, a mało kto porusza. Tu już nawet nie chodzi o to, że to robi ND, bo nawet jakby to i zrobili by bez tej otoczki lesbijskiej to i tak by osiągnęli sukces. A że fabuła jest tak zrobiona i wymyślona to czemu by tego dalej nie pociągnąć? Takie Watch Dogs 2 jest gimbusiarskie i nikt nie podchwycił tematu i nie robi gier podobnych do niej. 

Widzisz ja nie mam nic przeciwko wątkom LGBT w grach, ale niech one będą zrobione z jakąś taką tolerancją, bez narzucania niczego na siłę. Tak zgadzam się z tym, że już w pierwszej części (dlc) było to widać, ale... wszystko było przedstawione w sposób normalny, bez żadnej tendencji.

Opublikowano

Starh, Redzi to akurat kiepski przykład. To jeden z tych devów co w każdej swojej grze musi wrzucać gołe baby, więc wiesz...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.