Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Podejście xbotów do gry, czyli jej olanie to zupełnie inna kwestia i szkoda strzępić ryja na to. Wspaniała gra, obok Bloodborne i Splatoon najciekawsze nowe IP tej generacji.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Właśnie kto ma prawa do marki?

Insomniac

Opublikowano

Ja wam powiem czemu warto 100$ więcej dorzucić do Xbox one X niż za pro

- 40% więcej mocy

- lepsza jakość sprzętu

- napęd ultra blu ray

- chłodzenie wodne

- lepszy pad

- community bez yetiego, mendrka, heavy deszcza, yakubu, ofiego i innego talatajstwa

Już sam ostatni punkt sprawia ze warto dorzucić 100 doljarow

Pozdrawiam serdecznie

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

To prawda, na PS4 gracze by docenili Sunset Overdrive, ale ktoś mało mądry wydał to na konsolę, której fani ograniczają się do grania w warframe i destiny, czasem robiąc sobie przerwę na raki od ubisoftu jak the division i wszystkie części assassins creed to nie ma co się dziwić, że przeszło bez echa i nikt tego nie kupił. Przyszłość tej gry jest albo pod ziemią, albo jako multiplatforma. Czysta brudna prawda.

wejdź na amazon i sprawdź co jest w top sprzedaży na ps4. Podpowiem ci 2 pierwsze miejsca Horizon i AC Origin :D   Nie ma nawet w top 20 yakuzy, nier czy persony za to jest dlc do uncharted, ac origin wersja kolekcjonerska xd, pre order na spider mana, destiny 2 czy god of war a i obowiązkowa w top 20 watch dogs 2 w końcu konsola dla gimbazy.

MASZ RACJE na ps4 sami koneserzy.

Opublikowano

Już zabijcie go bo napisał, że Sunset Overdrive zdaje się mieć lepiej zaprojektowaną mapę i poruszanie się po niej niż Spiderman (bo zakładam, że o to mu chodzi).

:lapka: 

Zdaję sobie sprawę, że próba przerzucenia tej mechaniki choćby w częsci do XXI wiecznego Nowego Jorku byłaby bardzo trudna. Ale uważam, że byłoby to możliwe. Zapożyczenie mechaniki z Batmana to IMO pójście po linii najmniejszego oporu

Wiecie, nie chodzi o to aby robić z pajęczaka kogoś kto 90% grinduje po krawędziach budynków. Chodzi o sam  F L O W   poruszania się po mieście, dynamiczny, zręcznościowy, gdzie każdy skok, każdy wytrysk pajęczyny sprawiałby frajdę. 

Opublikowano

I co seriale z netflixa beda w lepszej jakosci, czy na co ta moc?

Opublikowano

- 40% więcej mocy

Destiny w 30 fpsach :dynia:
Opublikowano

- 40% więcej mocy

- lepsza jakość sprzętu

- napęd ultra blu ray

- chłodzenie wodne

- lepszy pad

- community bez yetiego, mendrka, heavy deszcza, yakubu, ofiego i innego talatajstwa

Już sam ostatni punkt sprawia ze warto dorzucić 100 doljarow

Pozdrawiam serdecznie

a gdzie się to przekłada na gry? Sorry, klapy są żenujące, ale NIE MA ŻĄDNEGO argumentu, który przemawia za xboxem

Opublikowano

Wiecie, nie chodzi o to aby robić z pajęczaka kogoś kto 90% grinduje po krawędziach budynków. Chodzi o sam  F L O W   poruszania się po mieście, dynamiczny, zręcznościowy, gdzie każdy skok, każdy wytrysk pajęczyny sprawiałby frajdę. 

I jeszcze mnożnik punktów za każdą akrobację :banderas:

Opublikowano

I co seriale z netflixa beda w lepszej jakosci, czy na co ta moc?

Moze z kinectem tym razem rusza pelna para!

Moze dashboard w koncu bedzie normalnie dzialal ?

Jest HYPE!

Edytowane przez easye

Opublikowano

To prawda, na PS4 gracze by docenili Sunset Overdrive, ale ktoś mało mądry wydał to na konsolę, której fani ograniczają się do grania w warframe i destiny, czasem robiąc sobie przerwę na raki od ubisoftu jak the division i wszystkie części assassins creed to nie ma co się dziwić, że przeszło bez echa i nikt tego nie kupił. Przyszłość tej gry jest albo pod ziemią, albo jako multiplatforma. Czysta brudna prawda.

wejdź na amazon i sprawdź co jest w top sprzedaży na ps4. Podpowiem ci 2 pierwsze miejsca Horizon i AC Origin :D   Nie ma nawet w top 20 yakuzy, nier czy persony za to jest dlc do uncharted, ac origin wersja kolekcjonerska xd, pre order na spider mana, destiny 2 czy god of war a i obowiązkowa w top 20 watch dogs 2 w końcu konsola dla gimbazy.

MASZ RACJE na ps4 sami koneserzy.

A na xbonka pad i karty zdrapki

Opublikowano

Yakubkowi nawet researchu nie chciało się zrobić xD 

Opublikowano

Dostaliśmy wyreżyserowany kawałek jakiejś misji specjalnie dla e3 trzeba obczaić jak to będzie wyglądało w przyszłych gemplejach.

Opublikowano

40% wiecej mocy a gierki dalej brzydsze od tych wydanych juz na biedastejszyn z niecalymi 2 terafankami pod plastikiem

ta moc scorpio bedzie tak wykorzystana jakby sportowym wozem mial jezdzic hawking

Opublikowano

Niezły debil, ale to wiemy, po U4 nawet Tomba nie skończyłem taki syf.

Pytacie, które gry? Już piszę, Metro, ORI, FM7 i Anthen.

Nowy AC TO żal.pl zaorac tego kasztany.

Anthem to gra na 2018, ty jesteś normalny?

A nowy gow i spider to niby kiedy? Po za tym ja piszę, które gry pokazują, że nowy X mocy nie brakuje a tu lista gier w prawdziwym 4k

https://mspoweruser.com/heres-a-list-of-games-that-run-at-4k-on-xbox-one-x/

Opublikowano

Niech ktoś teraz wyjaśni do kogo skierowany jest XOX? Jak usłyszałem o 4k/60fps to sam się zastanawiałem nad przejściem z PC ale wszystkie zapowiedziane multiplatformy latają w 30fps więc pod multiplatformy dalej PC jest najlepszy . 

Opublikowano

Ano wlasnie - jeszcze gdyby ta konsola zbiegla sie z jakas mega multiplatforma, RDR2, GTA VI i byly znaczace roznice, a tu co mamy - otwieram kalendarz z listopada i widze:

Destiny 0 roznic miedzy Xem a PRO

sportowki - 0 roznic

Czarkowy COD - 0 roznic

Pod wzgledem FPSow wiekszosc gier bedze chodzic tak samo jak na One - jedynie rozdzielczosc beda mialy 4k, nie do zuawazenia miedzy prosiakowym 'checkbordowym', a natywnym. No (pipi) - 0 powodow do zakupu, ZERO.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Metro było pokazywane z PC, a nie z konsoli guwno xd - taaakże tego, nigdy nie wiadomo jaka będzie teraz grafika.

Opublikowano

Za 500 dolców kupi się kompa co uciagnie 4k/60fps?

Opublikowano

izi jak masakruje spencerowskie waginy

Opublikowano

No narazie to ta konsola poza Forza to nic tak nie dzwiga, a we wszytskich pozostalych tytulach na PC przynajmniej mialbys 1080p i 144 fpsy.

izi jak masakruje spencerowskie waginy

Przepraszam, pomylilem sie - sa roznice, Zeratul znowu bedzie rok plakal, ze mu polowe contentu z Destiny wycieli i nie ma najlepszych broni w grze dostepnych na PlayStation xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

A za 500 dolców kupi się konsole co uciągnie 4k/60fps? Z tego co widzę nie ma takiej konsoli nawet zapowiedzianej . Jeżeli jedyna różnica między pro a xox to natywne 4k a podciągnięte to każdy zdrowo myślący gracz wybierze ps4 pro . Nie wiem może jestem wyjątkiem ale wole ogrywać 1080p/60fps na pc niż lecieć na siłe w 4k. 

Opublikowano

No ciekawe ile łatwy wytrzyma jak okaże się, nowy x jednak pokaże różnicę. Ja w listopadzie osobiście porównam pro z Xbox one x :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.