Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

przeciez scorpio nawet z natywnym 4k bedzie miec problem w bardziej wymagajacych gierkach, ta generacja to w ogole powinna zostac na stale w full hd, wtedy to przynajmniej te terafanki na cos konkretnego moze bylyby uzyte

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

To które gry są w 60 fps na XOX?

Forza, coś jeszcze?

Opublikowano

Akurat Sunset to nawet oczko wyżej może półtora od infamousa ostatniego. Gameplayowy miazgator, dużo humoru. Ogólnie mocno niedoceniona gra.

Dla mnie obok Bloodborne i Ori najlepsze nowe IP poprzedniej generacji. A z Bayonetta 2 święta trójca tej generacji. 

Opublikowano

Za 500 dolców kupi się kompa co uciagnie 4k/60fps?

Minicraft chyba pójdzie, czyli dokładnie jak na Skorpionie 

Opublikowano

To które gry są w 60 fps na XOX?

Forza, coś jeszcze?

Ori :lapka:

Opublikowano

I indyki w 4k/60 jakby to był dealbreaker dla zielonych karakanów XD

Opublikowano

xd

Opublikowano

A za 500 dolców kupi się konsole co uciągnie 4k/60fps? Z tego co widzę nie ma takiej konsoli nawet zapowiedzianej . Jeżeli jedyna różnica między pro a xox to natywne 4k a podciągnięte to każdy zdrowo myślący gracz wybierze ps4 pro . Nie wiem może jestem wyjątkiem ale wole ogrywać 1080p/60fps na pc niż lecieć na siłe w 4k.

Tak Fm7 śmiga 4k/60fps na nowy x, więc kupisz taka konsolę, brak wam podstawowych informacji co owocuje pisaniem głupot :)

Opublikowano

No ale to jest 1 gra poki co, ktora patrzac na to jak dziala Apex moze miec taki silnik, ze i na PC z tym 4 k nie bedzie problemow.

No ciekawe ile łatwy wytrzyma jak okaże się, nowy x jednak pokaże różnicę. Ja w listopadzie osobiście porównam pro z Xbox one x :)

No ja listopadzie pewnie wezme Destiny 2 (na Xie nadal 30 fpsow :dynia:), FIFE (ktora teraz dziala w 4k i 60 fpsach), NBA 2K (tez 4k/60fpsow/HDR), a MS chce mnie przekonac bym kupil ich konsole dla 2 kolek w Forzy i Crapdawna z grafika z 360tki i 30 fpsach.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja wam powiem czemu warto 100$ więcej dorzucić do Xbox one X niż za pro

- 40% więcej mocy

- lepsza jakość sprzętu

- napęd ultra blu ray

- chłodzenie wodne

- lepszy pad

- community bez yetiego, mendrka, heavy deszcza, yakubu, ofiego i innego talatajstwa

Już sam ostatni punkt sprawia ze warto dorzucić 100 doljarow

Pozdrawiam serdecznie

a gdzie się to przekłada na gry? Sorry, klapy są żenujące, ale NIE MA ŻĄDNEGO argumentu, który przemawia za xboxem

Brak mendrka ci nie wystarcza? 

Opublikowano

piszesz tak bo jestes klapem i nie masz z kim grac na xbox live

Opublikowano

Jeszcze ze wsteczną z xboxa. Oni mają zamiar tylko robić cały czas te wsteczne i tym zachęcić januszy? Gdzie dla pierwszego lepszego kowalskiego będzie to szokiem, qwa, co to za grafika, co to za drewniane sterowanie, ja się nie tego spodziewałem po najlepszej konsoli świata z 6-ma terafankami XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Pececiarze na kompach za 2,5 kafla od premiery ogrywają Forze Horizon w 60 fpsach, ale MS dla graczy konsolowych ma najpotężniejsza konsole swiata, ktora podniesie im rozdzialke xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jeszcze jakby dali opcje z wyborem 4k/30fps a 1080/60 to była by super sprawa kupić x-a pod multiplatformy ale nie jestem w stanie zrozumieć czemu jeszcze pare dni temu było 4K/60fps a teraz okazuje się że nawet na premiere żadna multiplatforma nie jest w stanie ogarnąć tego. 

Opublikowano

A za 500 dolców kupi się konsole co uciągnie 4k/60fps? Z tego co widzę nie ma takiej konsoli nawet zapowiedzianej . Jeżeli jedyna różnica między pro a xox to natywne 4k a podciągnięte to każdy zdrowo myślący gracz wybierze ps4 pro . Nie wiem może jestem wyjątkiem ale wole ogrywać 1080p/60fps na pc niż lecieć na siłe w 4k.

Tak Fm7 śmiga 4k/60fps na nowy x, więc kupisz taka konsolę, brak wam podstawowych informacji co owocuje pisaniem głupot :)

Plus lista gierków ktore bedą w 4k 

Ashen
Assassin's Creed: Origins
Code Vein
Crackdown 3
Dragon Ball FighterZ
The Elder Scrolls V: Skyrim
Fallout 4
Final Fantasy 15
Forza Horizon 3
Forza Motorsport 7
Gears of War 4
Halo Wars 2
Killer Instict 2
Metro Exodus
Middle Earth: Shadow of War
Minecraft
Ori and the Will of the Wisps
Sea of Thieves
Resident Evil 7
State of Decay 2
Super Lucky's Tale
Titanfall 2
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
The Witcher 3: Wild Hunt

cześć z nich też będzie w 4k/60 jak Titanfall 2 czy Killer Instinct :cool: A ten Wiedzmin co zaora aż bedzie sie chcialo grac jeszcze raz.
Opublikowano

Jeszcze jakby dali opcje z wyborem 4k/30fps a 1080/60 to była by super sprawa kupić x-a pod multiplatformy ale nie jestem w stanie zrozumieć czemu jeszcze pare dni temu było 4K/60fps a teraz okazuje się że nawet na premiere żadna multiplatforma nie jest w stanie ogarnąć tego.

A skąd wiesz ze nie będzie? To kwestia dewelopera co zrobi z ta mocą, nie ma czegoś takiego jak obligatoryjne 4k

Opublikowano

Ale wiesz, że z tymi 60fpsami to wszystko zależy od developera? Jak gra na stare faty oraz Ski oferują multiplayer w 30 fpsach to nie bedą dzieli komjunity na osranych biedaków i userów premium. To samo masz na Prosiaku. 

Opublikowano

cześć z nich też będzie w 4k/60 jak Titanfall 2 czy Killer Instinct :cool:

xDDDDDDDDDDDDD 'Czesc z nich' - 2 xD

Z tego Titanfall 2 juz dzisiaj na Pro lata w wyzszej rozdzialce niz FullHD i w 60 fpsach, a KI na PC ma takie wymagania, ze chyba nawet slynny "GTX 960" by go w 4k odpalil.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ale nie lata Titanfall 2 w 4k więc siad płaski i morda :cool: 

Opublikowano

U botow jaka zmiana, przez 4 lata rozdzielczości sie nie liczyła, tylko gry, których może było z 3 (ten wspaniały SO ze średnia jak crapowaty inFamous). Teraz rozdzielczości stawiają na pierwszym, bo przecież nie gry, których nie ma.

Także ciężki wybór, konsola za $500 bez gier ale z 4k, czy PRO, które ma exy z grafiką zapewne do osiągnięcia dla developerów microsoftu na następnej generacji i tylko 2k upscalowane do 4k, gdzie jak pisze DF porównując TR na pro i pc, różnice sa minimalne.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ciekawe czy pogrzeb tego yebanego xboxa bedzie w 4k  :daddy:

Opublikowano

U botow jaka zmiana, przez 4 lata rozdzielczości sie nie liczyła, tylko gry, których może było z 3 (ten wspaniały SO ze średnia jak crapowaty inFamous). Teraz rozdzielczości stawiają na pierwszym, bo przecież nie gry, których nie ma.

Także ciężki wybór, konsola za $500 bez gier ale z 4k, czy PRO, które ma exy z grafiką zapewne do osiągnięcia dla developerów microsoftu na następnej generacji i tylko 2k upscalowane do 4k, gdzie jak pisze DF porównując TR na pro i pc, różnice sa minimalne.

AYAYYAYAYA JAKI DAMAŻ KONTRORU bo jak je.bany osrany biedak będziesz w 900p grał xdddddddddddddddddd aż dwa razy z worda przekleił

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tego Spidermana serio robi Insomniac do Sunset Overdrive, czy raczej ci goście od Untul Dawn?

Niesamowity downgorad względem genialnej mechaniki z Sunseta. Wygląda to tak jakby pewnego deszczowego dnia do studia Insomniac przyszli smutni panowie w garniturach od sony i wymusili cinematic experience bo to teraz się sprzedaję. Szkoda zmarnowanego potencjału

Ty te posty piszesz dla żartu, czy naprawdę jesteś przyjebany jak paczka gwoździ?

ty grałeś w sunseta czy siedzisz tu bo jestes gruby?

Opublikowano

ciekawe czy pogrzeb tego yebanego xboxa bedzie w 4k :daddy:

W 4k z dopiskiem Z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze. Superduper.

A kalafior nadal myśli ze mnie rusza to 900p w bf2, nawet nie wiem czy to kupie.

Oczywiście w dniu premiery XD czekam na zdjęcie konsoli i twojego tv 4k jak grasz w maincrafta, a nie jak jakiś biedak w full hd.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A skąd wiesz ze nie będzie? To kwestia dewelopera co zrobi z ta mocą, nie ma czegoś takiego jak obligatoryjne 4k

No wydaje mi się że jeżeli konsola jest reklamowana TRUE 4K i nagle devi zaczną wykładać lachę i robić 1080p to chyba coś nie halo(hehe napewno nie halo 6 hehe) . Nikt nie obroni faktu że było mówione 4K/60FPS a jest 30fps , liczyłem mocno na konferencje m$ bo jak pisałem chciałem kupić XOX na premierę dla 60 klatek w grach ale wolę raz na 2 lata wymienić karte (stara do żyda dorzucam te 400euro i mam nówke) w kompie i mieć te 60 klatek. Teraz tylko niech jeszcze raz dadzą jakieś dobre promo na XoneS by mieć do serii Halo .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.