Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Na kanale gameslice rozgrywa się właśnie najlepszy moment targów. Napruty Jack Black na scenie

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No wychodzi ze nie

co smieszniejsze, ten ekosystem robi z xboxa taką dizfkę, ze gry z  pc nie odpalisz na xboxie,  wiec ekosystem po ch,uju

pc ma steama, xboxa, windowsa i  gry  z przegladarek, plus emulacje.

Kupno xboxa to głupota

Ja mam dla wstecznej kompatybilnosci i nie zaluje zadnej zlotowki z 700pln ktore na nie wydalem. Mam nadzieje, ze Nintendo odrodzi sie bo w branzy za duzo slizgania sie i indykow, ktore kiedys nie byly nawet publikowane przez prase branzowa. Do pionu postawic sony i microsoft, moze pojawi sie nowy gracz w koncu moze nastapi powrot do powaznie robionych gier.
Opublikowano

co smieszniejsze, ten ekosystem robi z xboxa taką dizfkę, ze gry z  pc nie odpalisz na xboxie,  wiec ekosystem po ch,uju

pc ma steama, xboxa, windowsa i  gry  z przegladarek, plus emulacje.

Kupno xboxa to głupota

Ja mam dla wstecznej kompatybilnosci i nie zaluje zadnej zlotowki z 700pln ktore na nie wydalem. Mam nadzieje, ze Nintendo odrodzi sie bo w branzy za duzo slizgania sie i indykow, ktore kiedys nie byly nawet publikowane przez prase branzowa. Do pionu postawic sony i microsoft, moze pojawi sie nowy gracz w koncu moze nastapi powrot do powaznie robionych gier.

ms wyczaił co im się najbardziej opłaca i na pewno nie są to świeże duże ip dla hardkorowych graczy. z sony niby jest lepiej, ale poza wsparciem japońskich devów i wykupionym na wyłączność 3rd party exom, podążają zbyt zachowawczymi ścieżkami. nowy gracz kompletnie tego nie zmieni. chciałeś chyba napisać ogarnięcie się graczy

devolver wyjaśnił to bardzo dobrze

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Online między PC, Switchem a Xboksem? Piękna przyszłość. A Sonowcy w swoim rezerwacie, bardzo dobrze.

Prawilnie przypominam, że kierownice wspierające tylko jedną konsolę to też wina Sony :lapka:

Tak przecież lepiej dla, tfu, graczy.

Opublikowano

Online między PC, Switchem a Xboksem? Piękna przyszłość. A Sonowcy w swoim rezerwacie, bardzo dobrze.

Prawilnie przypominam, że kierownice wspierające tylko jedną konsolę to też wina Sony :lapka:

Tak przecież lepiej dla, tfu, graczy.

Bardzo logicznie postąpili, dzieci niech się bawią same, a dorośli mogą spokojnie pograć na konsoli z największa ilością gier i największa baza użytkowników.
Opublikowano

Z jednej strony źle, z drugiej wychodzą z założenia, że nikt normalny nie gra w multiplatformy na switchu, nikt normalny nie ma xboxa, a pc nie ma co ręki podawać, bo co drugi "gracz" to wydzierający mordę guwniak grający na cheatach, więc Sony robi to z miłości dla fanów.

Opublikowano

Nie no ja też się cieszę, bo zawsze możliwość spotkania takiego experta, mendrka czy yetiego online działa bardzo negatywnie na moją ocenę danej konsoli, więc bardzo dobrze, że wciąż ich zasięg ogranicza się tylko do stejplejszon.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Przeciez nie grałeś nigdy ze mną, skąd wiec daleko idące wnioski?

Opublikowano

Sony bardzo piękna, altruistyczna postawa

Gdybyście mieli taką społeczność z Mendrkiem. Expertem, YETIM to również nie zgodzilibyście się na żaden cross-play, aby nie psuć wrażeń z konsolą innym 

Opublikowano

Grać w multi online xD

wszyscy jesteście siebie warci

Opublikowano

Nintendo wie jak to się robi. 

W przyszłym roku zobaczymy pewnie nieudolną próbę skopiowania sukcesu Nintendo na E3 w wykonaniu Microsoftu. Master Chief rzucający kaskiem included 

Opublikowano

Przeciez nie grałeś nigdy ze mną, skąd wiec daleko idące wnioski?

a kto by z tobą chciał grać? wystarczająco dałeś sie poznac na forum xd

Opublikowano

A ja bym z Tobą chciał pograć pomimo tego ze jesteś weganem o nikt na forum Cię nie lubi.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A ja bym z Tobą chciał pograć pomimo tego ze jesteś weganem o nikt na forum Cię nie lubi.

a chooj mnie to boli xD

Opublikowano

wszyscy jeszcze spotkamy sie na party na switchu wierze....

Opublikowano

Na czym? :teehee:

Opublikowano

Tak serio to po co komu Xbox XD w tym i następnym roku skoro switch zabije grami + każdy posiada drugą platformę w postaci ps4/pc. No krwa nie rozumiem na co komu ten szrot i tasowanko do plastiku za 500$, za które można nabyć ps4+switcha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.