Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Powiedz mi w co warto zagrać na xboxie oprócz Sunseta i Horizon 3 (w które można zagrać na PC).

Ori nie liczę (ogram na xboxie, można pograć również na laptopie).

No dajesz.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Powiedz mi w co warto zagrać na xboxie oprócz Sunseta i Horizon 3 (w które można zagrać na PC).

No dajesz.

Gearsy, Halo, Dead Rising, State of Decay ograne?

Opublikowano

Zeratul dawaj kilogramy prawdy, jakieś podsumowanie e3

"Knur zaorał, xbox u mnie day fucking one no wiecie hehe. W końcu 4k, nareszcie będę mógł mówić jaka to korporacja jest dobra. No i te gry. Nie jestem fanem wyścigów, ale Forza day one (drapie się po czole), no a potem Desitny 2 i tak będę grał w to Destiny 2 przez następne dwa lata, a jak wbije calaka to pójdę grać na ps4, bo tam też trzeba wbić platynę i zrobić rajdy hehe. Szkoda, że na switcha nie wydadzą, bo tam też bym wbił ..."

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dead Rising możesz skreślić z listy.

Opublikowano

No dajesz.

Halo 5 ograne (kampania nawet spoko, ale tylko tyle), DR ograny, SoD grałem na 360.  Nawet Tomba przeszedłem na premierę (do premiery na ps4 to była zdecydowanie najlepsza gra na x1).

Gearsy jak dla mnie skończyły się na 3 części. Poza tym to nie jest prawdziwy EX - wyszło na PC.

I tak miałem x1 jeszcze rok temu.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

xDDDDDDDDDD

Co za je.b.aniutka bieda.

Z tej listy syfu warty jest tylko ogrania halo i Girsy i to tylko w multi, bo single to gdzieś 2010 rok.

Ciekawe czy kiedyś powstanie konsola z gorszą biblioteka gier niż xbon. Jedyną nadzieja w spencerku, ze jednak nie wycofają się po porażce XD z rynku. Kolejne lata beki z przegrywow.

Opublikowano

nie jest prawdziwy ex :rotfl: to wykresl polowe listy z ps4.

Opublikowano

Swoją drogą przydałby się jakiś nowy konkurent z nową konsolą na rynku, nie wiem, takie Samsung czy LG mają potencjał, z hajsem problemu nie ma, bo ten cały m$ to o kant uja rozbić z ich mierną strategią tj. usługi.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Dwa DLC łaaaaaaaaaaaaaał :yao:

W tym jedno, które swoim poziomem osmieszy wszystkie gry na xbona, a za które spencer dałby sobie obciąć rękę. Poziom nie osiagalny dla tej konsoli ze sztosiwami na góra 85%.

Opublikowano

Wpierd.oliles się w dyskusje a ja tylko kolejny raz udowodniłem ze mam racje

jak chcesz prywatności to na PW mu napisz albo się k,urwa na randkę umów :rotfl:

a teraz sapiesz jak małe dziecko które poleciało do mamy bo inne dziecko Cię obsypalo piaskiem.

ale nie projektuj na mnie swoich doświadczeń, ok? protip: ja w piwnicy żadnej piaskownicy nie mam, więc tak nie robię

Opublikowano

No dajesz.

Jakie ma znaczenie czy gra ukazała się na PC czy na PS4? Xboksa warto kupić nie dlatego, że zagrasz na nim w grę w którą nie zagrasz nigdzie indziej ale właśnie dlatego, że masz dostępną bogatą bibliotekę gier które ukazały się również na PC, Xbox 360 i już niebawem na Xbox. To właśnie mój duży problem z Nintendo Switch i Wii U teraz... nadal mam do ogrania Pikminy i Xenoblade Chronicles X które z przyjemnością zobaczyłbym na Switch, ale przez brak wstecznej muszę je odpalać dalej na Wii U. Sony zapowiada masę remasterów, gierek na VR i raz czy dwa razy do roku rzuci jakiegoś genialnego exclusive pokroju Uncharted ale to tyle. Jeżeli chcę zagrać w starsze gry to albo muszę płacić za PS Now albo muszę mieć stare konsole, a jak chcę zobaczyć walking simulator to muszę kupić gogle VR w cenie samej konsoli. Jak już wrzucasz listę gier które zapowiadało Sony i tak w 2016 mamy zapowiedziane 23 gry z czego 8 to gry na VR, 6 to remastery... to nagle ta lista nie wygląda zbyt imponująco w szczególności gdy dopatrzysz się, tego że z pozostałych 9 gier w 2017 roku ukaże się Knack 2 i MLB17 the Show plus DLC do Uncharted 4. Jednak powinniśmy się jako gracze trochę szanować.  Jeżeli ty będziesz dodawał remastery do swojej listy i gierki z VR to ja powinienem dodać gry ze wstecznej bo to na tej samej zasadzie działa. Odpowiadając na pytanie... powiedz mi jakie gry lubisz a ja ci podam listę gier które ukazaly się na Xboksa które wpasują się twoje preferencje.

Opublikowano

nie jest prawdziwy ex :rotfl: to wykresl polowe listy z ps4.

No tak, porozmawiajmy kolejny raz co jest eksem a co nie. Takie to interesujące i zajmujące. Przynajmniej tak samo jak ilość sprzedanych konsol czy ilość zarobionych $$$ przez firmy i dzięki temu rozpoznamy która jest lepsza... ggzygi.gif

Opublikowano

Będą to śpiewka jaką słyszę od początku tej generacji jeżeli chodzi o PS4 i Sony. Delaystation FTW.

Lepiej zobacz co robi spencerk, bo w kasowaniu gier, to obecnie lepszego nie ma.
Opublikowano

Swoją drogą przydałby się jakiś nowy konkurent z nową konsolą na rynku, nie wiem, takie Samsung czy LG mają potencjał, z hajsem problemu nie ma, bo ten cały m$ to o kant uja rozbić z ich mierną strategią tj. usługi.

Kolejne pudlo do odpalania multiplatform ? Samsung to pewnie by polaczyl taka konsole z komorkami xd ofc konsola co najmniej z 100 dolcow przebitka  (bo my jestesmy innovative) na sztuce czyli zapomnij o czymkolwiek jak X1 czy PS4 :D

jezu jak niektorzy z dupy czasem potrafia napisac. 

Przydaloby sie przeciagnac polska granice od Berlina do Moskwy, to by na pewno nam Polakom pomoglo :D

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

MS wzbudza więcej emocji u ludzi niż konsolowe EXY SONY xD

Ja nie rozumiem po co sapiecie, po co tyle tej nienawiści wylewacie w świat na temat konsoli, której nie kupicie, bo nic na niej dla was nie ma, brak gier a 4K nie dla was, bo większość w domu ma TV z kaczora donalda, kto ma kupić nowego iXa ten kupi, ten kto będzie chciał mieć najpotężniejszą konsolę w domu.

Pytacie ile jest takich osób? na pewno więcej niż wyroczni w CW, którym wydaje się, że świata po za nimi niema, na co stać nową konsole MS, czas pokaże a wam i tak nic do tego bo jak sami piszecie, to ogólnie jest lipa i nie widzicie powodów aby miało się to zmienić , bo każdy z was ma w domu przecież mocarnego PC i ogra sobie wszystkie te gry pod warunkiem, że się doczekacie patcha, który naprawi wam grę, bo jak jest z wersjami PC, każdy wie.

Tacy z was wielcy konsolomaniacy a w domu jedna konsola, MS (pipi)nia a Nintendo dla dzieci xD prawdziwy gracz, nie szuka wymówki dla czego nie kupi tej konsoli prawdziwy gracz myśli co tu zrobić aby kupić tą konsolę i to jest największa beka mieć jedną konsolę w domu i całe życie tłumaczyć sobie, że reszta nie ma nic do zaoferowania, wow to zupełnie jak PS4 przez pierwsze 3 lata, mimo to z jęzorem na psyku polecieli po trójnoga xD

Opublikowano

liczenie DLC jako gierek na listach prawdy xDDDD

oj niziutko klapy upadły, niziutko

nie ma znaczenia,nawet bez tych DLC i tak jest lepiej niz u konkurencji. Najgorsze jest to ze najslabsza konfa Sony= normalny poziom MS teraz i to jest fakt.

Opublikowano

Yoshida z Sony wypowiedział się o braku nowych exów na konfie:

“There are things we have held [back],” Yoshida laughed. “We chose not to show those at E3 2017, but there will be some more news coming out from our teams later this year. No question.”

Opublikowano

Soul, mam PSXa, PS2, PS3, PS4Pro, miałem PSP, PS Vite, WiiU, i 3x Xboxa One, to ze wychowałem się na SNESie, Amidze, PC nawet nie wspominam.

Czy idąc twoim tokiem rozumowania już jestem lepszy od Ciebie bo masz 3 najnowsze konsole z ktorych tylko na jednej czyli Sony masz gry?

Opublikowano

było? :)7SqpKHt.gif

psxextreme -> internet -> psxextreme xd

Opublikowano

No dajesz.

powiedz mi jakie gry lubisz a ja ci podam listę gier które ukazaly się na Xboksa które wpasują się twoje preferencje.

Aktualnie na xboxie interesuje mnie wyłącznie The Last Night i Ori 2 (tak jak pisałem Halo, Sunseta, Ori, Lare ograłem mając xa). Obie gry spokojnie ogram na moim PC. 

Jedyny, Jedyny argument za posiadaniem czy też kupnem X1 X będą dla mnie lepiej wyglądające multiplatformy (a i to czas pokaże). Dla mnie to za mało i tutaj żal powinniście mieć jako posiadacze xboxów do Spencera, bo naobiecywał w (pipi), a nic nie dał. I to jest w sumie przykre, bo Sony mając monopol znowu stanie się zachłanne jak w przypadku ps3. 

Opublikowano

Post Zeratula, ja (pipi)e, ten koles żyje w innym świecie.

Xboxa warto kupić dla gier z x360 i pierwszego x, no to jesteś w tym 1,5% graczy którzy z tego korzystają. Sądziłem ze konsole kupuje się dla gier, dla eksow, dla różnego rodzaju gatunków, niestety, nic z tych rzeczy na xboxie nie ma.

Poza tym na ps4 pogramy nie tylko w gry Sony, Persona 5, NiOh, Nier, trzy perełki, które ominęły xbona, no ale tam mamy halogirsyforza plus gry z poprzedniej generacji. Ja (pipi)e jakie rozumowanie. I jeszcze jedno, tę eksy prosto od sony jak Horizon, TLoU, GoW czy U4 swoim poziomem zjadają takie Girsy, w które gra się identycznie jak w pierwsza część. To jest zupełnie inna liga, microsoft ze swoimi wew devami siedzi gdzieś w poprzedniej generacji. Jedyny co ma xbox to Forza.

Także kupujcie xboxy, bo jak wam się znudzi halo 8, to zawsze możecie pograć w halo 2. No i jeszcze tę nadchodzące gierki :rotfl:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.