Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Było Sony, Nintendo i Sega...plus na partyzanta Xbox...

Sega umarła (Dreamcast, za(pipi)ista konsola), Nintendo zostało w grze, mając specyfikacje w erze dinozaurów ale się udało.. Xbox.. Ktoś był w Ms ostro na(pipi)any i wyszedł X360.. Później... E3 weryfikuje.

Opublikowano

ale ja z kolei do yakubu pisałem :lapka:

"jak nie gralem jak kupilem"

grałem od razu, a na dowód mam pierwsze trofea wbite już pierwszego dnia, znowu pudło :obama:

Opublikowano

zapomniałbym - powinni banować te legiony, które za każdym razem krzyczą tam "chcę to na Steam!", "kupię, ale tylko na Steam!".

Trzeba zalozyc tam konto w takim razie i zaczac spamowac zeby kasi dupa pekla bardziej :usmiech:

Opublikowano

Mendrek jak sie denerwuje, ze titanfalla nie moze sprzedac xd az w statusach musiał napisac

Opublikowano

A, zapomniałbym - powinni banować te legiony, które za każdym razem krzyczą tam "chcę to na Steam!", "kupię, ale tylko na Steam!".

nie to co koneserzy na forum PSX Extreme którzy indyki z PC jak Stardew Valley czy Undertale odkrywają dopiero jak pojawi się na jedynym słusznym StejPlejszyn :)

Opublikowano

Mendrek jak sie denerwuje, ze titanfalla nie moze sprzedac xd az w statusach musiał napisac

Titanfall jest najlepszą odskocznią od rakowych Bf i Call of duty.. Jeszce dają dlc za free... Gra źle trafiła z premierą i tyle.. Do tego czasu duzo ludzi gra w pierwszą część na xone..
Opublikowano

aha, ok

Opublikowano

A co, dostałeś warna, bo obrażałeś Horizon zanim w to zagrałeś? I bardzo dobrze gnoju :daddy:

Prawidłowo. Jechać tego szrotka przy każdej okazji. Guerilla dostała znowu świetne oceny za kasztana tak samo jak było przy okazji Killzone 2. Obie gry nadają się jedynie do tego by na jakiś prelekcjach pokazywać jak to można dobre oceny zbierać za samą grafikę. Dauny jak zwykle zachłysnęły się designem i grafiką, wystawiają super noty, a potem gdy pojawia się sequel sporo lepszy (czyli taki na 7/10) już oceny sporo gorsze bo te same dauny się zorientowały że "oszukano" ich przy poprzedniej giereczce. Yebać GG i recenzentów.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A co, dostałeś warna, bo obrażałeś Horizon zanim w to zagrałeś? I bardzo dobrze gnoju :daddy:

Prawidłowo. Jechać tego szrotka przy każdej okazji. Guerilla dostała znowu świetne oceny za kasztana tak samo jak było przy okazji Killzone 2. Obie gry nadają się jedynie do tego by na jakiś prelekcjach pokazywać jak to można dobre oceny zbierać za samą grafikę. Dauny jak zwykle zachłysnęły się designem i grafiką, wystawiają super noty, a potem gdy pojawia się sequel sporo lepszy (czyli taki na 7/10) już oceny sporo gorsze bo te same dauny się zorientowały że "oszukano" ich przy poprzedniej giereczce. Yebać GG i recenzentów.

funny-cute-animated-pug-gif-20.gif

To już nie jest nawet Console Wars, to nienawiść Szatana!

Opublikowano

Nazywaj to jak chcesz jednoplatformowcu. Horizon jako całość nie zasługuje na więcej niż 6/10.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nazywaj to jak chcesz jednoplatformowcu. Horizon jako całość nie zasługuje na więcej niż 6/10.

Twoim zepsutym zdaniem to jest 6/10. Nie wyrażaj tego jako prawdę objawioną.

Można przy niej się świetnie bawić, gameplayowo jak i fabularnie.

Niecałe 80h i 10/10

Opublikowano

Właśnie opisałeś Assassin's Creed. Dziękuję za argument.

Those who came before są ciekawsi niż those who fucked all of us before bo korpo things.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Rozmawiamy o Horizonie penIns

Co to za bełkot? Czego ty się nażarłeś?

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

No wiadomo. Przecież nie porównuje horajzona do dobrych gier. A no tak, ty jesteś od "klejnota generacji" xD

A tak sobie piszę głupoty. Ktoś broni Horajzona to nic tylko się śmiać i aż wypada dalej pisać bzdury. Czy może to jest zarezerwowane dla klapiszczów ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ajjjj ależ mi dosrałeś xD

Masz o czym pisać konkretnie czy jesteś zbyt zbulwersowany, że Horajzon to takie samo góówno jak Killzone 2 ?

Opublikowano

Walka w horizon > walka w nowej zeldzie

Fabula w horizon > fabula w nowej zeldzie

Opublikowano

Dzień dobry ficuś. Wiem, że kochasz Switcha więc to co napisałeś nawet nie warto komentować :) Witamy w rodzinie :)

raven jego nie trzeba cisnąć. Klap sam się ora jak to jest w zwyczaju :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ajjjj ależ mi dosrałeś xDMasz o czym pisać konkretnie czy jesteś zbyt zbulwersowany, że Horajzon to takie samo góówno jak Killzone 2 ?

Czyli jedak zarzutka, jestem sobą rozczarowany, zwykle się nie nabieram

Opublikowano

bedziecie sie napierrrrdalac?

Opublikowano

No ale Horizon nie ma praktycznie konkurencji poza Zeldą, zwłaszcza na Xboxie. Tam to tylko konkurencję robią nudna samochodówka, spin off nudnej samochodówki, nudna strzelanka z pudzianami i nudna strzelanka z kosmitami. Także z czym do ludzi ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.