Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

bedziecie sie napierrrrdalac?

Bedzie live?
  • Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

A tak swoją drogą, to Atari robi swoją konsolę. Xbox wypadnie poza podium...

Opublikowano

bedziecie sie napierrrrdalac?

Bedzie live?

Tak, będę nabijać punkty waląc jądrami o jego brodę

Opublikowano

Horizon konkurencją dla Zeldy xDD. Nie no, idąc tym tokiem myślenia to wydaje mi się, że na Xboksie gierka GG ma bardzo silną konkurencję w postaci Forzy Horizon 3.

Opublikowano

Zelda bez fabuly z slabym systemem waki ciezko by byla konkurecja do gry gdzie z dinobotami walczy sie wspaniale, a fabula jest swietna

Opublikowano

Horizon konkurencją dla Zeldy xDD. Nie no, idąc tym tokiem myślenia to wydaje mi się, że na Xboksie gierka GG ma bardzo silną konkurencję w postaci Forzy Horizon 3.

tylko w umyśle klapa mogło powstać takie porównanie 

Opublikowano

Zelda bez fabuly z slabym systemem waki ciezko by byla konkurecja do gry gdzie z dinobotami walczy sie wspaniale, a fabula jest swietna

aha, ok

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Muahaha system walki w Horajzonie xD Świetna fabuła xD Ficek wiem, że jesteś/byłeś klapem ale serio, kogo chcesz oszukać xD

Opublikowano

Czyli twierdzisz ze nowa zelda ma lepsza fabule i walke niz horizon?

Opublikowano

ja to w ogóle myślę, że forza horizon 3 ma lepszy model jazdy zarówno od zeldy, jak i od Horizon

biegun > płotka

Opublikowano

a nie bo plotka ma lepszy charakter

Opublikowano

W Zeldzie poznaję świat (nadal) przez jakieś tam przypiski i średnio cutscenki raz na 10 godzin. W Horajzonie mam non stop pyerdolenie fabularne o niczym. Jak już człowiek wie czemu stało się co się stało to Horajzon nie ma już absolutnie nic do zaoferowania. No chyba jak się jest ameba plestejszonową i czeka na graficzke w nowych miejscówkach.

Odpowiadając: nie twierdze, że Zelda ma lepszą fabułę niż daunożerne dinoboty, ale po prostu mnie bardziej ciekawi póki co.

Opublikowano

W Zeldzie poznaję świat (nadal) przez jakieś tam przypiski i średnio cutscenki raz na 10 godzin. W Horajzonie mam non stop pyerdolenie fabularne o niczym.

Jakby słuchać debila tłumaczącego czemu oglądanie kiepskich jest lepsze niż czytanie książek. "Fabuła (pipi)ona męcząca głowe, w kiepskich to myśleć trzeba raz na 10 godzin, a zamiast tego tu ferdka do kibla nie wpuszczą cycu sie zbrechta piwko wypijo, no o wiele lepsze niż te książki z dupy jakąs fabułę trzeba poznawać na co to komu tylko nintendo"

Opublikowano

połowa czerwca a nintendofagi dalej o tej przehajpowanej spyerdolinie LMAO

Opublikowano

No a o czym maja gadac jak nic innego nie ma xd

Opublikowano

W Zeldzie poznaję świat (nadal) przez jakieś tam przypiski i średnio cutscenki raz na 10 godzin. W Horajzonie mam non stop pyerdolenie fabularne o niczym.

Jakby słuchać debila tłumaczącego czemu oglądanie kiepskich jest lepsze niż czytanie książek. "Fabuła (pipi)ona męcząca głowe, w kiepskich to myśleć trzeba raz na 10 godzin, a zamiast tego tu ferdka do kibla nie wpuszczą cycu sie zbrechta piwko wypijo, no o wiele lepsze niż te książki z dupy jakąs fabułę trzeba poznawać na co to komu tylko nintendo"

No to powiedz, co takiego jest w fabule Horajzona. Nie moge sie doczekać popuszczenia zwieraczy ze śmiechu.

PS. Czy ten klap porównał Horajzona do dobrej książki czy mi się wydaje. Ładnie trzeba mieć narane by tak bronić kawałek plastiku.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Cutscenki co 10h xd - 12 opcjonalnych wspomnien trwajacych po niecala minute kazda xddd

Ta gra jest dramatycznie slaba fabularnie, DRAMATYCZNIE, l o r e gierki tak rozbudowane ze na przepjerdolny swiat gry mamy z szesc typow przeciwnikow

Opublikowano

konkurs-na-film.jpg

Console Wars, Zlot scenarzystów 2017

Opublikowano

WHY  ARE WE HERE?

JUST TO SUFFER?

Opublikowano

Widzę że się starasz xD

Wiesz co jest dramatyczne ? Wpierdalanie trawy i ślimaków przez daunozaury. Choćby Zelda wymyśliła że Ganon wpierdala niebieskie kubraczki to i tak było to by lepsze niż tak bardzo bierne wpierdalanie planety xD Brawo GG xD

.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.