Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Po tym jak Maciomaniak kończył Knacka sześć razy z rzędu, argument typu "gdyby to była słaba gra to nie spędziłbym z nią aż tyle czasu" traci rację bytu ;)

Kyo dobrze piszę, rozdałbym plusy, ale niestety nie ma takiej możliwości 

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

W horizon gralem dla grafy, poznania historii czemu tak sie stalo i do walk z dinobotami

W wiedzmina gralem dla swiata, dialogow i questow

W zelde gralem dla ekspoaracji bo to pierwsza gra gdzie faktycznie czuje, ze zwiedzam

Opublikowano

Nie mogę się doczekać tegorocznego głosowania na goty, pięknie będzie oglądać te pękające dupska botów. Ciekawe czy sam zmazeo zagłosuje na Linka byle nie wygrała któraś z gier Only on PlayStation :yao:

Nier, Horizon, Nioh, Persona, Gravity Rush, Uncharted DLC, Ni No Kuni vs eeeee... Forza i... i... no nic nie przychodzi mi do głowy :oh_you:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Ja pisałem o wykreowanym świecie (bo o nim rozmawialiśmy) jeśli nie zauważyłeś.

Tak to jest jak się dyskutuje z Soulem i Insem. Ostatecznie nie wiadomo o co chodzi :reggie:

Opublikowano

Dziękuje dobranoc.

Brakuje jeszcze odpowiedz MS w postaci Forza Horizon, dorobisz? Bo słyszałem ze niby też gra z gatunku open world, a nawet z samochodu nie można wysiąść, o rzucaniu kamieniami czy wspinaczce nie wspominając xD To dopiero wydmuszka.

Opublikowano

Odnośnie GOTY u mnie na liście na bank Nioh i Nier :)

Opublikowano

Przepiękna wydmuszka która ma tylko ładnie wyglądać vs interaktywny świat. 

Az ciezko uwierzyc ze naprawde napisales taka bzdure.

Opublikowano

Tak to jest jak się dyskutuje z Soulem i Insem. Ostatecznie nie wiadomo o co chodzi :reggie:

Nie baw się w Experta, nie tłumacz się, wyciągasz wnioski z dupy zamiast u siebie szukać problemu xD

Widzisz "głupku", karma szybko wróciła.

ps widać, że nawet filmik to za mało jak dla Ciebie, następnym razem będzie prezentacja w powerpointcie...

Opublikowano

Nie baw się w Experta, nie tłumacz się, wyciągasz wnioski z dupy zamiast u siebie szukać problemu xD

Widzisz "głupku", karma szybko wróciła.

ps widać, że nawet filmik to za mało jak dla Ciebie, następnym razem będzie prezentacja w powerpointcie...

Weeeeeee spyerdalaj gościu XD

Opublikowano

Nie no fajnie, że w zeldzie można pobawić się kosiarkę, szkoda, że nikt nie pisze, że wspinaczka wygląda słabo, jak mucha przylepiona do g****, że ubici wrogowie znikają jak złapane pokemony, a konwersacje musimy czytać sobie samemu. Nie grałem w zelde, ale gadanie jakie to horizon jest słaby, gdzie reprezentuje ten sam poziom co większość obecnych gier, a zelda wspaniała, gdzie faktycznie interakcja ze światem może faktycznie wysoka, co inne standardy zapomniane i generalnie głęboko, no ale nie przeszkadza widzę.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Nie no fajnie, że w zeldzie można pobawić się kosiarkę, szkoda, że nikt nie pisze, że wspinaczka wygląda słabo, jak mucha przylepiona do g****, że ubici wrogowie znikają jak złapane pokemony, a konwersacje musimy czytać sobie samemu.

Nie grałem w zelde

XDDDD kisne

Opublikowano

Przypomne ze niektorzy oceniajacy tutaj gry kupili NMS na premiere :pawel:

Opublikowano

Figara możecie olać, sam w Horizon nie grał, ale jak komuś się spodobała to jeden z pierwszych do rzucania januszami itd.

Blubera też możecie olać, w temacie Horizon przyznawał, że m się podobało i o gierce złego słowa nie powie, no ale tu jest cw i się boi jak zareaguje grupa "nibyniejanuszy" (grupa gości o czterdziestce namiętnie cisnącą w asasyny, the divisiony, wildlandsy, the crewy, Call of dutyy itd dynia). No a jak ponarzeka, bo to modne to może jakiś plusik przy okazji wpadnie. Na Wiedźmina z resztą też najeżdżał, że to guwno bez gameplayu (w sumie porównując do Horizon to sporo racji w tym jest).

Opublikowano

Juz sie nie poplacz, ze ci obrazaja gierke o duzych robotach.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Figara możecie olać, sam w Horizon nie grał, ale jak komuś się spodobała to jeden z pierwszych do rzucania januszami itd.

Blubera też możecie olać, w temacie Horizon przyznawał, że m się podobało i o gierce złego słowa nie powie, no ale tu jest cw i się boi jak zareaguje grupa "nibyniejanuszy" (grupa gości o czterdziestce namiętnie cisnącą w asasyny, the divisiony, wildlandsy, the crewy, Call of dutyy itd dynia). No a jak ponarzeka, bo to modne to może jakiś plusik przy okazji wpadnie. Na Wiedźmina z resztą też najeżdżał, że to guwno bez gameplayu (w sumie porównując do Horizon to sporo racji w tym jest).

Typie idz wypij harnasia bo cie nosi, nie gralem na tyle w horizona zeby w temacie o nim rzucac goownem bo gra mi sie nie podoba. Po prostu, z zalozenia jest kazualowa gierka, zachodnim action adeventure dla januszy czyli (pipi)

Chyba ogólnie jakuba dzisiaj mama nie poratowala bananem w usta bo mozg mu sie odłączył

Opublikowano

Horizon? Jeden z najbardziej sztucznych światów ever xD thunderjawy które zachowują się jak kogut przywiązany do płota :dynia:

Odnośnie tego tytułu polecam moja magisterkę z kwietnia

Opublikowano

Stanowiły wyzwanie, przynajmniej dla mnie ale ja grałem na najtrudniejszym :reggie: teraz tylko zaczekać na dodatek :banderas:

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Przeciez horizon ma wieksze wyzwanie w walkach niz nowa zelda

Opublikowano

Wlaczyli gre na easy i tu piepsza glupoty. Albo udaja takich hardcorowcow. Napewno z marszu pokonali thundera i krety wskazonej strefie

Edytowane przez Welna

Opublikowano

19113541_1685661838131118_89680639141700

bekęs

Akurat zarlem obiad i myslalem, ze zejde tak sie ze smiechu makaronem zachlysnalem xD

Opublikowano

horizon? no bankowo lepsza fabula jak w halo

Opublikowano

po co tracic czas na takie crapy jak piraci czy lucky tale?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.