Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Falszywy mesjasz

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Tak yo jest jak sie oszczeda na podzespołach

Opublikowano

to nie stać was na osobny gaming rig sypialniany i osobny salonowy? w jednych butach też chodzicie cały rok?

Opublikowano

pc z nasa w gabinecie, ps4pro w salonie, switch przy lozeczku, vita w lazience, 3ds na ogrodku, xbox spalony w piecu w kotlowni - tak to widze

Opublikowano

Tak? Jaki masz rig ficus?

Opublikowano

PC to jakiś polski wytwór komunijny.

#appleteam

Widziałem kiedyś od nich takiego macintosha, mieliśmy w budzie salę informatyczną zapełnioną tym gównem.

Opublikowano

ping, dnia 24 Cze 2017 - 12:05, napisał:

Wypyerdoliłem wszystkie rzeczy, które mogą odtwarzać dźwięk, zostawiłem wyłącznie TV ale to nie pomagało.

Ogólnie obecnie piecyk zapięty jest via HDMI do telewizora, czyli tylko jeden ekran. Przez słuchawki wpięte do budy dźwięk w takich grach jak GRIP czy Snake Pass słychać, ale nijak nie mogę zmusić puszczania dźwięku przez HDMI. Jack do TV nie pomoże, bo wejście służy do doprowadzenia dźwięku dla wejścia analogowego. Jestem więc w przysłowiowej (pipi)e. Nie wiedziałem, że to takie problematyczne. Trzeba będzie kupić monitor i zrobić stacjonarne stanowisko z głośnikami, innego wyjścia nie widzę...

A ja widzę. Przyznaj się póki jeszcze masz honor do tego że sfrajerzyłeś kasę, przestrzeż innych przed pchaniem się w pctowe szambo, po czym pochyl głowę i wróć na konsolowe poletko gdzie będziesz miłował konsole po wsze czasy :)

Aha, jakbyś jednak planował popluskać się w ścieku, to nie zapomnij o: http://www.meble.pl/p1375723,drewniany-taboret-t-997246.html ;)

Dla mnie to tymczasowy problem, bo build był szykowany pod granie biureczkowe. TV to chwilowe rozwiązanie, bo rozglądam się za monitorem i chyba jednak poczekam kilka miesięcy na drop gamingowych, bo obecnie do dwóch tysi nie kupię monitora, który ma G-Sync, 4K, HDR i 144hz, a tego budżetu nie chce przekraczać.

Ja tam jestem zadowolony. Batman w 4K ze wszystkim na ULTRA + duperele od NVIDII = biega w 60 klatkach, a ponoć ta gra to techniczne szambo...

Jak ktoś chce ogrywać gry w 900p, to ja mu nie bronię, tylko proszę nie szydzić ze mnie tylko dlatego, że wolę lepszą jakość...

Edytowane przez ping

Opublikowano

PC to jakiś polski wytwór komunijny.

#appleteam

Widziałem kiedyś od nich takiego macintosha, mieliśmy w budzie salę informatyczną zapełnioną tym gównem.

Tez u mnie kiedys to było, o Jezu jak ja to przeklinałem.

Z wiekiem człowiek dorasta i mądrzeje, Maca mam do pracy i ogółu biurowych czynności a konsole do grania i jestem szczęśliwy z tego stanu rzeczy.

Opublikowano

to są właśnie pececiorze xD kupują sprzęt za 6k żeby grać w batmana i csa

Opublikowano

Lepiej w batmana i CSa niż jakieś goowna obesrane w typie undertale czy stardew valley xD

Opublikowano

czy my mamy 2009 rok?

U ciebie na biurku jeszcze jak xd.

Opublikowano

Ja bym naprawdę chciał, żeby gry na konsolach wyglądały tak jak poniżej.

9vkC7TI.jpg

W rozdziałce 4K i betonowych 60 klatkach.

Niestety obecnie jest to nieosiągalne, SCORPIO tego nie zmieni (ale pewnie kupię, dla zasady), więc złożyłem sobie średniej klasy PC do ogrywania multiplatform w detalach na jakie zasługuję. Ależ tu niektórych dupa o to piecze :obama:

Opublikowano

mnie piecze bo mnie nie stać. Tyle.

Opublikowano

Wolałbym wydac na dziwki te kase

Opublikowano

Porukasz i cześć, a komputer to przyjaciel na całe życie.

Opublikowano

ping, dnia 24 Cze 2017 - 12:05, napisał:

Wypyerdoliłem wszystkie rzeczy, które mogą odtwarzać dźwięk, zostawiłem wyłącznie TV ale to nie pomagało.

Ogólnie obecnie piecyk zapięty jest via HDMI do telewizora, czyli tylko jeden ekran. Przez słuchawki wpięte do budy dźwięk w takich grach jak GRIP czy Snake Pass słychać, ale nijak nie mogę zmusić puszczania dźwięku przez HDMI. Jack do TV nie pomoże, bo wejście służy do doprowadzenia dźwięku dla wejścia analogowego. Jestem więc w przysłowiowej (pipi)e. Nie wiedziałem, że to takie problematyczne. Trzeba będzie kupić monitor i zrobić stacjonarne stanowisko z głośnikami, innego wyjścia nie widzę...

A ja widzę. Przyznaj się póki jeszcze masz honor do tego że sfrajerzyłeś kasę, przestrzeż innych przed pchaniem się w pctowe szambo, po czym pochyl głowę i wróć na konsolowe poletko gdzie będziesz miłował konsole po wsze czasy :)

Aha, jakbyś jednak planował popluskać się w ścieku, to nie zapomnij o: http://www.meble.pl/p1375723,drewniany-taboret-t-997246.html ;)

Dla mnie to tymczasowy problem, bo build był szykowany pod granie biureczkowe. TV to chwilowe rozwiązanie, bo rozglądam się za monitorem i chyba jednak poczekam kilka miesięcy na drop gamingowych, bo obecnie do dwóch tysi nie kupię monitora, który ma G-Sync, 4K, HDR i 144hz, a tego budżetu nie chce przekraczać.

Ja tam jestem zadowolony. Batman w 4K ze wszystkim na ULTRA + duperele od NVIDII = biega w 60 klatkach, a ponoć ta gra to techniczne szambo...

https://youtu.be/3KsJr0-ub5U

Jak ktoś chce ogrywać gry w 900p, to ja mu nie bronię, tylko proszę nie szydzić ze mnie tylko dlatego, że wolę lepszą jakość...

Ludzie kupują Sonke, bo liczy się dla nich jakość, twarde boty szydzą z nich...

Szach Mat zielone szambo.. Teraz jak xone S XD jest bez ex, bo wszytko leci na blachę, można już postawić krzyżyk, bo to już nie konsola..

Opublikowano

Jakosc plastiku kubeczka po jogurcie.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Porukasz i cześć, a komputer to przyjaciel na całe życie.

Na dwa lata, przecież później będzie za stary.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.