Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Dreamcast 2 padłby bardzo szybko, obecna generacja mlodziezy nie potrafi juz grac w prawdziwe gierki ani arcade, no chyba ze DC 2 oferowaloby korytarzyki, regeneracje zycia za murkiem i ogladanie scenek przez 30 minut, no ale wtedy po co komu DC 2.

Dobrze, że nasza generacja doceniła pierwszego dreamcasta i miał taki długi żywot :pawel:

No każdy docenił tą jedną najlepszą grę, jak jej tam było, utopia?

Opublikowano

Saturn niestety też się nie przyjął - line-up w dużej części złożony z gównianych dating simów/tekstówek, choć konwersje arcade klasa sama w sobie. Mordoklepy ustępują jedynie wersjom natywnym na NEO-GEO CD/AES/MVS - to dopiero jest nisza.

Szkoda, że rynek arcade umiera. 

Opublikowano

Wszystko wina Sony.. Wyszedł Xbox Sony zaorało, wyszedł Dreamcast, Sony zaorało, wyszedł Xbox one, Sony zaorało.

P. S

NINTENDO nikogo

Xbox one XD PC Lab

Opublikowano

Szkoda że że Sega nie do(pipi)i Dreamcast 2... Sony vs Sega vs gdzieś tam Nintendo.. Xbox nikogo, bo (pipi) do PC Lab

Gdzieś tam Nintendo które jest już więcej warte niż Sony xd.

Opublikowano

Mini N64, ale bym brał jakby były w sklepach :fsg:

Opublikowano

Temat padów w wojnach można zakończyć :)

zR32kA0.jpg

8Wt66dL.jpg

2zHOiyE.jpg

Opublikowano

Mini N64, ale bym brał jakby były w sklepach :fsg:

znając życie Nintendo wyceni go na jakieś 100 dolców.

Ale i tak dam się ogolić z przyjemnością  :exact:

Opublikowano

zR32kA0.jpg

8Wt66dL.jpg

2zHOiyE.jpg

Nie róbmy wojny tam gdzie jej nigdy nie było. Przecież każde dziecko poczynając od żłobka wie, że XOne ma najlepszego pada w historii gejmingu :yao:

Opublikowano

byla jakas wojna o najzalosniejszy pad, ze wklejasz takie zdjecia? xd

Opublikowano

Spusty pewnie ciągle na gumkę recepturke.

Opublikowano

Nie róbmy wojny tam gdzie jej nigdy nie było. Przecież każde dziecko poczynając od żłobka wie, że XOne ma najlepszego pada w historii gejmingu  :yao:

xd

Opublikowano

uwaga, teraz będzie post na K R A W Ę D Z I

Dualshock 4 to bardzo dobry pad i nie tęsknie za padem od XO :sapek:

Opublikowano

Bo to jest bardzo dobry pad, za to na dualshocku 3 bez nakładek na l2/r2 to się (pipi)a nie da grać

Opublikowano

DS4 jak się założy na niego zwykłe gumowe nakładki z allegro za 5zł jest rewelacyjny, tylko ta bateria stara gurwa.

Opublikowano

DS4 jak się założy na niego zwykłe gumowe nakładki z allegro za 5zł jest rewelacyjny, tylko ta bateria stara gurwa.

xD

myślałem że to była choroba wieku dziecięcego i nowsze pady są już lepszej jakości?

DS4 to dobry pad, lepszy od DS3 (który też był całkiem spoko).ale niestety Xbox wciąż wyprzedza o krok Playstation pod względem padów Ta jakość wykonania, ta ergonomia :banderas:

Edytowane przez asax

Opublikowano

jak po ds4 siadam do xbonowego wydaje mi sie zbyt ciężki

Opublikowano

xD

myślałem że to była choroba wieku dziecięcego i nowsze pady są już lepszej jakości?

DS4 to dobry pad, lepszy od DS3 (który też był całkiem spoko).ale niestety Xbox wciąż wyprzedza o krok Playstation pod względem padów Ta jakość wykonania, ta ergonomia :banderas:

Ta, ergonomia. Pad na bateryjki, w którym gałki są asymetryczne. U kobiet też lubisz jak jeden cycek jest wyżej a drugi niżej? ;)

Opublikowano

Przeciez bateria w ds4 v2 trzyma o niebo lepiej niz te stare.

Opublikowano

A co ty możesz wiedzieć o piersiach kobiety Mendrek? Cyca matki już dawno nie ssiesz, a drugiej pary prędko nie zobaczysz 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zobaczy w lustrze :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.