Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Switch Pro Controller/pad od X1 > DS4

Ten nowy padzik do Switcha jest rewelacyjny. Do pełni szczęścia brakuje jedynie analogowych triggerow.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A co ty możesz wiedzieć o piersiach kobiety Mendrek? Cyca matki już dawno nie ssiesz, a drugiej pary prędko nie zobaczysz 

Ja przynajmniej mam dobry gust co do ergonomii padów, a ty masz kiepski gust co do cycków...

Opublikowano

A co ty możesz wiedzieć o piersiach kobiety Mendrek? Cyca matki już dawno nie ssiesz, a drugiej pary prędko nie zobaczysz 

Ja przynajmniej mam dobry gust co do ergonomii padów, a ty masz kiepski gust co do cycków...

A skąd Ty możesz wiedzieć co on tam maca aktualnie?

Podejrzewam, że coś takiego

+18 (Pawcio oczy zamykaj)

Za to Ty zapewne słuchasz w tej chwili

Pytanie za 100 punktów

Który z was popełnił w życiu błąd?

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Starh przypominam ze tem temat przeglada równiez Pawcio a chyba za młody jest na takie rzeczy.

Opublikowano

Starh przypominam ze tem temat przeglada równiez Pawcio a chyba za młody jest na takie rzeczy.

Właśnie niech widzi aby nie skończył jak Mendrek :Coolface:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No ja nie wiem czy asax ze swoją facjatą chłopaka ze wsi, której nawet pies z kulawą nogą plusa nie dał, mógłby macać coś więcej niż krowie wymiona. Ja swoimi fotkami rozbijam plusikowe banki. I cycków mi pod ręką nie brakuje. Swoje, cudze, wszystkie :problem:

Ale wracając już do tematu, to w czerwcu PS4 pękło 60 baniek sprzedaży, hurra ;)

Opublikowano

hog-with-hawaiian-shirt-sunglasses-pig-m

Switch goni te 60 milionów, nie boj nic :reggie:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

zielone robactwo po e3 widze poczuło wiatr w dup*sku do tego stopnia ze w CW bot siedzi na bocie. 

Opublikowano

Mendrek wrzucający komuś na wygląd, co tu sie wlasnie xD

Opublikowano

mendrek myslacy, ze jak zgarnia plusy za foty na forum o gierkach dla dzieci to jest przystojny xDDDD

Opublikowano

Cieszę się że mam wciąż oddane grono hejterów w tym temacie, których pupa piecze z powodu rzucania im brutalnej prawdy między oczy :)

Chociaż mam jakąś chorą nadzieję, że może kiedyś zrozumieją iż ta frustracja wynika z wyboru złej platformy do grania, zamiast tej co doradzam ja i 60 milionów (lub z braku wystarczającego szacunku do niej gdy już się ją posiada)...

Opublikowano

psycha mendrka mocniejsza niz wszystkich garniturkow od xboxa w ms

Opublikowano

figaro ja wiem ze ty opozniony jestes ale nie udowadniaj tego dzien w dzien

Opublikowano

U kobiet też lubisz jak jeden cycek jest wyżej a drugi niżej? ;)

A ty jak lubisz koneserze?

Opublikowano

figaro ja wiem ze ty opozniony jestes ale nie udowadniaj tego dzien w dzien

I pisze to gość co odkrył Nintendo w 2017 xD
Opublikowano

i pisze to gosc co dalej nie odkryl ze jest tepy choc kazdy ma z tego beke xD

Opublikowano

Bardzo mocne słowa jak na gościa który pare chwil wcześniej sam się zaorał, zarzucając komuś upośledzenie, będąc samemu upośledzonym.

Opublikowano

bardzo mocne slowa jak bardzo mocny poziom twojego autyzmu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.