Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

sory zapomniałem że gorilla zrobiła horizona

xbox>guwno>horizon śmieć

Horizon > Red Dead

photo-thumb-46493.png?_r=1486334390

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

gta3 i rdr - nie ma bardziej przereklamowanych gier od rockstar

Opublikowano

GTA IV i V są jak wydmuszki z fajną fabułą, SA już tak zalatywało nudą ale dało się pograć, VCS ostatni przebłysk świetności dla tej serii. RDR to magnum opus Rockstara, potem GTA 3/VC i Bully. No i GTA 1 to był kozak na PSX-a, ale to swoją drogą ;)

Opublikowano

rockstar? szanuje za ping ponga

Opublikowano

co z tego że rdr na x360 miał więcej trawy, jak gra zaczyna być znośna dopiero od meksyku?

Opublikowano

Jak R* to tylko Agent i ex Bully na ps4.

Opublikowano

co z tego że rdr na x360 miał więcej trawy, jak gra zaczyna być znośna dopiero od meksyku?

Zaczyna być znośna po napisach końcowych xd 

Opublikowano

Gdyby nie było tu pawcia co się wierzga w każdym poście o RDR to nikt by o tej grze nie pamiętał

Edytowane przez oFi

Opublikowano

zamknij morde  :cool:

to do tego bezguścia growego jbc kermitku

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

RDR to jest taki Wiedźmin poprzedniej generacji :banderas:

Rdr to takie Far Cry Primal obecnej generacji xd tylko przynajmniej tytuł zmienili. 

Opublikowano

Copper chuya się znasz :cool:

Opublikowano

No  z małpiszonami które nie szanują rdr nie ma co gadać

Opublikowano

Nex Machina, Crash Bandicoot, znowu kolejny świetny miesiąc na PS4. Za to Xboty dalej robią sobie skirmishe w Halo Wars 2, też może być. A i Nintendowcy mają w co grać.

Jak zwykle największym przegranym jest PECETOWIEC.

Opublikowano

Nex Machina, Crash Bandicoot, znowu kolejny świetny miesiąc na PS4. Za to Xboty dalej robią sobie skirmishe w Halo Wars 2, też może być. A i Nintendowcy mają w co grać.

Jak zwykle największym przegranym jest PECETOWIEC.

Pecetowcy grają w Steam Summer Sale :kaz:

Opublikowano

Każdy ma swoje miejsce w naturze. Jakbym był ewolucją, to na samym dole planktonem byliby pc-towcy, a amebami xboty. Wiadomo, ameba nieco wyżej od planktonu, ale generalnie i jedni, i drudzy to w zasadzie dolne partie łańcucha pokarmowego. Nintendofagi to byliby roślinożercy (wegenie?), czyli no ok niech sobie będą jak nikomu nie przeszkadzają. Mięsożercami byliby posiadacze PS4, zaś posiadacz PS4Pro to wzór władcy dżungli ;)

Opublikowano

ty to co najwyzej kebabozerca, a jakby ewolucja widziala jakiego ulunga stworzyla to by nacisla reset z zalamki i teraz zamiast gier znowu by biegaly dinozaury

Opublikowano

Nie, to po prostu nieco większa ameba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.