Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

spkojnie, w październiku Super Mario Odyssey która wszystko zaora :banderas:

Ten Mario klimacik jest autystyczny do porzygu, w SMO już na wyżyny się wspięli.

Super Mario skończył się na Sunshine.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

zelda juz rozdu.pila metacritic, w pazdzierniku mario zrobi to samo, a potem obie gry beda walczyc o goty i reszcie zostanie tylko patrzec z zazdroscia

Opublikowano

No jak ktos nie lubi dobrych gier to troche lipa.

Opublikowano

Ratchet może nie platformer, ale gierka zayebista.

Chociaż teraz po ograniu Sunset Overdrive to bym powiedział, że guwno xd

Mądrego to dobrze posłuchać.

Opublikowano

Przecież ten sunset nie dość, że wtórny do bólu to jeszcze zupełnie niesmieszny, żenujący humor. Co w tym takiego dobrego niby?

Opublikowano

Przecież ten sunset nie dość, że wtórny do bólu to jeszcze zupełnie niesmieszny, żenujący humor. Co w tym takiego dobrego niby?

Movement powtarzam m o v e m e n t

Opublikowano

O 1% lepszy od crapa Second Son.

Sunset SRA na tego śmiesznego drugiego syna z 10 piętra.
A skąd Ty byś to wiedział gdyby Ci go nie dali za darmo w goldzie.
Opublikowano

A ten dalej z tą średnią xD

Mało tego sam gra w gorsze crapy xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

czyli co patrzymy na srednia z gierek czy nie?

Opublikowano

jak klapy zaplusowały xDDDD

a ch,uja pograły 

movement, soundtrack, styl graficzny, feeling oldschoolu - kto jak to ale ty pinger powinnies docenić skoro jarasz sie tym guwnem crashem, ale uwaga bo w sunsecie są dobrze zaprojektowane poziomy i dobre sterowanie więc może cie odrzucić

Opublikowano

Ja osobiście od dawna temat średniej bojkotuje, bo średnią tworzą tacy sami gracze jak my, mają różne gusta i guściki, które nie jak przekładają się na faktyczny stan rzeczy, owszem czasami są trafne ale w większości to plagiat. 

Jak trzeba przy trollować to się trolluje...

Pisałem o tym wcześniej 

Zrozum Yeti, że tylko tacy ludzie jak Ty walczą średnia w internecie wmawiając sobie, że jest to jakikolwiek wyznacznik w dzisiejszych czasach  :D

Otóż nie nie jest, służy tylko to głupich wojenek na Forum i poprawiania sobie E-penisa

I tyle w temacie, gram, oceniam i wypowiadam się.

No i uwaga Crash zdaniem MC wypadł gorzej od Sunseta, którego Ping dla kilku klaperskich plusików tak nieładnie potraktował...

Edytowane przez Soul

Opublikowano

a ch,uja pograły 

movement, soundtrack, styl graficzny, feeling oldschoolu - kto jak to ale ty pinger powinnies docenić skoro jarasz sie tym guwnem crashem, ale uwaga bo w sunsecie są dobrze zaprojektowane poziomy i dobre sterowanie więc może cie odrzucić

Dobrze zaprojektowane poziomy? To znaczy miasto z takimi samymi budynkami i słupy wysokiego napięcia? Zero różnorodności, nuda, kaprawy gunplay i humor dla amerykańskich 15 latków - idealny tytuł na kloca.

Opublikowano

UWAGA trolling pinga wyczuł ofiarę, teraz będzie eksploatować ten temat przez kilka następnych tygodni 

Opublikowano

Zobaczymy co przy Spajderze pokażą.

Będę miał bekę jak wyjdzie jednak z tego festiwal QTE z nudnymi, powtarzalnymi misjami a klapy będą bronić.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

a ch,uja pograły 

Dobrze zaprojektowane poziomy? To znaczy miasto z takimi samymi budynkami i słupy wysokiego napięcia? Zero różnorodności, nuda, kaprawy gunplay i humor dla amerykańskich 15 latków - idealny tytuł na kloca.

EBE EBE EBE EBE

Sunset-Overdrive-gif.gif

Opublikowano

Zobaczymy co przy Spajderze pokażą.

Będę miał bekę jak wyjdzie jednak z tego festiwal QTE z nudnymi, powtarzalnymi misjami a klapy będą bronić.

Co by nie wyszło to boty i tak będą dalej mówić ze Halo Wars 2 > reszta gier na świecie

Opublikowano

Exact ale nikt, nigdy tak nie napisał. Pora zacząć rozróżniać świat realny od wyimaginowanej rzeczywistości w której nieustannie przebywasz 

Opublikowano

spizgaty glutek tak pisal

Opublikowano

a ch,uja pograły 

EBE EBE EBE EBE

Sunset-Overdrive-gif.gif

No faktycznie, teraz mi przypomniałeś jaka to świetna gra. Przepraszam, nie było tematu

Opublikowano

Sunset-Overdrive-gif.gif

Że coś tu ma być dobre na tym gifie? Grafa z PS2, gameplay strzelanka na szynach samograj, ale będzie jaranko bo ex na xboxa xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.