Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ale ta Forza wygląda :obama: lepiej niż DC i to w 60 fpsach

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Przykro mi to pisać

Gran Turismo [*]

gra do kupienia za 20€ nic wiecej.

Opublikowano

Przykro mi to pisać

Gran Turismo [*]

gra do kupienia za 20€ nic wiecej.

No i?

Autyzm postępuje u Ciebie?

Opublikowano

z GT:Szrot nie ma sensu robić porównania bo to różnica generacji jednak 

Trzeba przyznać, że forza daje radę. Tak jak gran turismo zatrzymało się w rozwoju od czwórki, tak Turn 10 w kolejnych odsłonach poprawia i zmienia co może by przyciągnąć nowego klienta.

A u GT co? Znowu wy*ebali większość aut by graficzke poprawić i nie starczyło czasu wypluć tych (przynajmniej) 600 samochodów (w GT 6 bylo 1200 przypominam). To już project cars 2 więcej oferuję (feeling jazdy, trudniejsza symulacja opanowania poszczególnych aut [można by wymieniać]).

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo ze i GT i Forza nie liczą się już w klasyfikacji hardcorowych wyścigówek.

Forze można chociaż sobie pooglądać, w GT porobić zdjęcia to wszystko.

Opublikowano

Nie liczą się bo tak powiedział Janusz Expert.

Tak masz rację, Forzę możesz sobie co najwyżej pooglądać a w GT Szrot zrobić parę zdjęć bo tylko do tego ta gra się nadaje. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

W Gran Turismo Sport będą samochody w takiej jakości, ze będzie można ich używać na PS5, a Forza co tam? podbita rozdziałka do 4K?

Nawet mi was nie żal.

Przecież to nic nowego. Jak robili Gran Turismo 4 to już planowali ostro w przyszłość tak dobrze, że w Gran Turismo 5 i 6 jeszcze się napier,dalało furami z GT4 xD

expertowi napisali, że będą go dymali w du,pę i w następnej części gran turismo za 15 lat będzie jeździć tymi samymi modelami co w GTS, a on jeszcze zajarany z tym na forum przybiega, trzymajcie mnie

Opublikowano

xcLMRuT.png

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo ze i GT i Forza nie liczą się już w klasyfikacji hardcorowych wyścigówek.

Wiadomo że liczy się tylko Driveclub. :banderas:

Opublikowano

Nie liczą się bo tak powiedział Janusz Expert.

Tak masz rację, Forzę możesz sobie co najwyżej pooglądać a w GT Szrot zrobić parę zdjęć bo tylko do tego ta gra się nadaje.

Jeszcze napisz ze wiesz więcej o wyscigowkach na konsole niż ja xD
Opublikowano

jak nie pobijesz czasow experta w driveclubie soul to nie masz prawa sie wypowiadac wiec japa i do kata

Opublikowano

;(

Opublikowano

;(

Nie smutaj się, wyślij mi zaproszenie do rywalizacji to może Ci się uda.
Opublikowano

Jakie to normalne. Elite:Dangerous wyszło na PC - na forumku cisza. Wyszło na Xbox One - crickets. Wyszło na PS4 - bitwy, grupy, polski star trek i szajba. Tak to się robi. Dzieje się na elektronicznej machinie PlayStation 4. Gdzie się nie obrócisz, jakaś nowa gierka, nowy indyk, z różnych gatunków.

Doczekaliśmy się CUDNYCH czasów.

Opublikowano

Jakie to normalne. Elite:Dangerous wyszło na PC - na forumku cisza. Wyszło na Xbox One - crickets. Wyszło na PS4 - bitwy, grupy, polski star trek i szajba. Tak to się robi. Dzieje się na elektronicznej machinie PlayStation 4. Gdzie się nie obrócisz, jakaś nowa gierka, nowy indyk, z różnych gatunków.

Figaro pięknie podsumował społeczność plejstejszyn. Egocentryczna, zadufana społeczność nie dostrzegająca niczego poza czubek własnego nosa.

A wystarczy tylko wyjść wyjść z drewnianego pudełka (jak kiedyś powiedział o polakach znakomity trener Leo Beenhakker by móc czerpać z gejmingu całymi garściami 

Edytowane przez asax

Opublikowano

no na plejce zawsze szum jak cos wyjdzie, czy to remaster 20 letniej slabej platformowki czy to 2 letnia gierka ze stema w ktora kazdy zagral poza klapami

Opublikowano

Ty lepiej idź do tematu HALO 5 bo kolega nie może sobie poradzić z pakietami do skórek XDDD

Opublikowano

bansai sprawiajacy, ze tylko wtedy na xbox one ludzie robia party i rozmawiaja ze soba, spolecznosc fundujaca sobie nagrody w driveclubie, klany w killzone, teraz stara gierka dostaje community dopiero na platformie sony - tylko sony tylko plejsztejszyn i jego uzytkownicy <3

Opublikowano

Myślę, że duży w tym udział miało w końcu wyjście wersji pudełkowej. Sam w Elita pykam od lat z przerwami, Bansai z tego co widziałem też nie od wczoraj. Chyba sporo o tej grze było na blogach na PPE. 

W przypadku tej gry xone dostał betę, którą ci co grali zdążyli się znudzić a Plej dostał bardziej dopracowaną i bogatszą edycje dla ludzi którzy nigdy nie spróbowali pudełkowa wer spoko deal.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Biedni twórcy Cuphead, rzucili pracy i dorobek tylko by dokończyć taką fajną grę, którą nikt na Xboxie nie kupi. A mogli wziąć niebieską pigułkę Prawdy.

Opublikowano

klany w killzone

chopie mamy 2017 rok, a ty wciąż przytaczasz przykład klanów, które działały 8 lat temu, w serii która od kilku lat jest już martwa xD

Opublikowano

bansai sprawiajacy, ze tylko wtedy na xbox one ludzie robia party i rozmawiaja ze soba, spolecznosc fundujaca sobie nagrody w driveclubie, klany w killzone, teraz stara gierka dostaje community dopiero na platformie sony - tylko sony tylko plejsztejszyn i jego uzytkownicy <3

a ten nadal na oparach xDDD

Opublikowano

zapomnialem, 2017 teraz na topie sa miodkowe spory czy to remaster czy remake w grze sprzed 20 lat gdzie anonimowy developer pokpil sterowanie, a crashofagi bronia, ze to super bo gra jest bardziej skilllowa

Opublikowano

Myślę, że duży w tym udział miało w końcu wyjście wersji pudełkowej. Sam w Elita pykam od lat z przerwami, Bansai z tego co widziałem też nie od wczoraj. Chyba sporo o tej grze było na blogach na PPE. 

W przypadku tej gry xone dostał betę, którą ci co grali zdążyli się znudzić a Plej dostał bardziej dopracowaną i bogatszą edycje dla ludzi którzy nigdy nie spróbowali pudełkowa wer spoko deal.

Na xboxie w był wpierw game preview a potem normalnie full wyszedł

Biedni twórcy Cuphead, rzucili pracy i dorobek tylko by dokończyć taką fajną grę, którą nikt na Xboxie nie kupi. A mogli wziąć niebieską pigułkę Prawdy.

Tak bo twórcy Ori narzekają :usmiech:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.