Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ale ta Forza wygląda :obama: lepiej niż DC i to w 60 fpsach

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 565,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Przykro mi to pisać

Gran Turismo [*]

gra do kupienia za 20€ nic wiecej.

Opublikowano

Przykro mi to pisać

Gran Turismo [*]

gra do kupienia za 20€ nic wiecej.

No i?

Autyzm postępuje u Ciebie?

Opublikowano

z GT:Szrot nie ma sensu robić porównania bo to różnica generacji jednak 

Trzeba przyznać, że forza daje radę. Tak jak gran turismo zatrzymało się w rozwoju od czwórki, tak Turn 10 w kolejnych odsłonach poprawia i zmienia co może by przyciągnąć nowego klienta.

A u GT co? Znowu wy*ebali większość aut by graficzke poprawić i nie starczyło czasu wypluć tych (przynajmniej) 600 samochodów (w GT 6 bylo 1200 przypominam). To już project cars 2 więcej oferuję (feeling jazdy, trudniejsza symulacja opanowania poszczególnych aut [można by wymieniać]).

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo ze i GT i Forza nie liczą się już w klasyfikacji hardcorowych wyścigówek.

Forze można chociaż sobie pooglądać, w GT porobić zdjęcia to wszystko.

Opublikowano

Nie liczą się bo tak powiedział Janusz Expert.

Tak masz rację, Forzę możesz sobie co najwyżej pooglądać a w GT Szrot zrobić parę zdjęć bo tylko do tego ta gra się nadaje. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

W Gran Turismo Sport będą samochody w takiej jakości, ze będzie można ich używać na PS5, a Forza co tam? podbita rozdziałka do 4K?

Nawet mi was nie żal.

Przecież to nic nowego. Jak robili Gran Turismo 4 to już planowali ostro w przyszłość tak dobrze, że w Gran Turismo 5 i 6 jeszcze się napier,dalało furami z GT4 xD

expertowi napisali, że będą go dymali w du,pę i w następnej części gran turismo za 15 lat będzie jeździć tymi samymi modelami co w GTS, a on jeszcze zajarany z tym na forum przybiega, trzymajcie mnie

Opublikowano

xcLMRuT.png

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo ze i GT i Forza nie liczą się już w klasyfikacji hardcorowych wyścigówek.

Wiadomo że liczy się tylko Driveclub. :banderas:

Opublikowano

Nie liczą się bo tak powiedział Janusz Expert.

Tak masz rację, Forzę możesz sobie co najwyżej pooglądać a w GT Szrot zrobić parę zdjęć bo tylko do tego ta gra się nadaje.

Jeszcze napisz ze wiesz więcej o wyscigowkach na konsole niż ja xD
Opublikowano

jak nie pobijesz czasow experta w driveclubie soul to nie masz prawa sie wypowiadac wiec japa i do kata

Opublikowano

;(

Opublikowano

;(

Nie smutaj się, wyślij mi zaproszenie do rywalizacji to może Ci się uda.
Opublikowano

Jakie to normalne. Elite:Dangerous wyszło na PC - na forumku cisza. Wyszło na Xbox One - crickets. Wyszło na PS4 - bitwy, grupy, polski star trek i szajba. Tak to się robi. Dzieje się na elektronicznej machinie PlayStation 4. Gdzie się nie obrócisz, jakaś nowa gierka, nowy indyk, z różnych gatunków.

Doczekaliśmy się CUDNYCH czasów.

Opublikowano

Jakie to normalne. Elite:Dangerous wyszło na PC - na forumku cisza. Wyszło na Xbox One - crickets. Wyszło na PS4 - bitwy, grupy, polski star trek i szajba. Tak to się robi. Dzieje się na elektronicznej machinie PlayStation 4. Gdzie się nie obrócisz, jakaś nowa gierka, nowy indyk, z różnych gatunków.

Figaro pięknie podsumował społeczność plejstejszyn. Egocentryczna, zadufana społeczność nie dostrzegająca niczego poza czubek własnego nosa.

A wystarczy tylko wyjść wyjść z drewnianego pudełka (jak kiedyś powiedział o polakach znakomity trener Leo Beenhakker by móc czerpać z gejmingu całymi garściami 

Edytowane przez asax

Opublikowano

no na plejce zawsze szum jak cos wyjdzie, czy to remaster 20 letniej slabej platformowki czy to 2 letnia gierka ze stema w ktora kazdy zagral poza klapami

Opublikowano

Ty lepiej idź do tematu HALO 5 bo kolega nie może sobie poradzić z pakietami do skórek XDDD

Opublikowano

bansai sprawiajacy, ze tylko wtedy na xbox one ludzie robia party i rozmawiaja ze soba, spolecznosc fundujaca sobie nagrody w driveclubie, klany w killzone, teraz stara gierka dostaje community dopiero na platformie sony - tylko sony tylko plejsztejszyn i jego uzytkownicy <3

Opublikowano

Myślę, że duży w tym udział miało w końcu wyjście wersji pudełkowej. Sam w Elita pykam od lat z przerwami, Bansai z tego co widziałem też nie od wczoraj. Chyba sporo o tej grze było na blogach na PPE. 

W przypadku tej gry xone dostał betę, którą ci co grali zdążyli się znudzić a Plej dostał bardziej dopracowaną i bogatszą edycje dla ludzi którzy nigdy nie spróbowali pudełkowa wer spoko deal.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Biedni twórcy Cuphead, rzucili pracy i dorobek tylko by dokończyć taką fajną grę, którą nikt na Xboxie nie kupi. A mogli wziąć niebieską pigułkę Prawdy.

Opublikowano

klany w killzone

chopie mamy 2017 rok, a ty wciąż przytaczasz przykład klanów, które działały 8 lat temu, w serii która od kilku lat jest już martwa xD

Opublikowano

bansai sprawiajacy, ze tylko wtedy na xbox one ludzie robia party i rozmawiaja ze soba, spolecznosc fundujaca sobie nagrody w driveclubie, klany w killzone, teraz stara gierka dostaje community dopiero na platformie sony - tylko sony tylko plejsztejszyn i jego uzytkownicy <3

a ten nadal na oparach xDDD

Opublikowano

zapomnialem, 2017 teraz na topie sa miodkowe spory czy to remaster czy remake w grze sprzed 20 lat gdzie anonimowy developer pokpil sterowanie, a crashofagi bronia, ze to super bo gra jest bardziej skilllowa

Opublikowano

Myślę, że duży w tym udział miało w końcu wyjście wersji pudełkowej. Sam w Elita pykam od lat z przerwami, Bansai z tego co widziałem też nie od wczoraj. Chyba sporo o tej grze było na blogach na PPE. 

W przypadku tej gry xone dostał betę, którą ci co grali zdążyli się znudzić a Plej dostał bardziej dopracowaną i bogatszą edycje dla ludzi którzy nigdy nie spróbowali pudełkowa wer spoko deal.

Na xboxie w był wpierw game preview a potem normalnie full wyszedł

Biedni twórcy Cuphead, rzucili pracy i dorobek tylko by dokończyć taką fajną grę, którą nikt na Xboxie nie kupi. A mogli wziąć niebieską pigułkę Prawdy.

Tak bo twórcy Ori narzekają :usmiech:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.