Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

@asax

Ale japa bocie, graj sobie w te swoje xboxowe gierki tak nie co? rare reaplay, remaster pierwszego GOW'a, ale bieda xD

A tym czasem na Playstation co miesiąc sztos tytuł do ogrania, człowiek nie wie w co ma ręce włożyć, to jest życie i ta społeczność, zawsze czeka zaproszenie na imprezkę, gdzie porozmawiać można o wszystkim, pośmiać się, pograć razem w te wszystkie cudowne gry :banderas:

Wybór mógł być tylko jeden, sprzedałem resztę konsol i prawilnie zostawiłem najlepszy sprzęt do grania czyli PS4 PRO

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Biedni twórcy Cuphead, rzucili pracy i dorobek tylko by dokończyć taką fajną grę, którą nikt na Xboxie nie kupi. A mogli wziąć niebieską pigułkę Prawdy.

2 ich jest wiec wyjda na tym dobrze, poza tym gra wyjdzie tez na sztimie wiec bedzie sztywniutko, zycze im suckesu.

Opublikowano

Rozrosło się studio do ponad 20 pracowników

Opublikowano

92,49zł za indyka w cyfrze to dla mnie za dużo, no ale jak dadzą w promocji na święta to wezmę z chęcią.

Opublikowano

gra NIEZALEŻNA, gdzie w trakcie produkcji twórca zmienia mechanikę, bo inni naciskają?

no nie wiem, czuję kloca

Opublikowano

Figaro chyba im zazdrości. Też by chciał zrobić tak fajnie wyglądającą grę na jedyną słuszną platformę na tej planecie.

chciałbym ich nakierować na słuszną ścieżkę. Użytkownicy PS4 pokroju Yakubu, Ciepły_Mikołaj oraz Mendrek doceniliby ten platformówkowy kunszt.

Opublikowano

Mówcie co chcecie ale takich tytułów jak Ori czy Cuphead próżno szukać na Playststion, jest to smutne, pocieszające natomiast jest to ze do ogrania na lodowce z Windowsem.

Opublikowano

bez trollingu napisalem, od pierwszego jak and dexter sonka nie dostala dalej dobrego platformera na wylacznosc

jeszcze pupetter byl ponoc zjadliwy ale nie gralem

Opublikowano

W Gran Turismo Sport będą samochody w takiej jakości, ze będzie można ich używać na PS5

No zgadza się:

GT na ps3 samochody z ps2

GT na ps4 samochody z ps3

GT na ps5 samochody z ps4

Pomylony Digital to niezłe kocury :kaz:

Opublikowano

bez trollingu napisalem, od pierwszego jak and dexter sonka nie dostala dalej dobrego platformera na wylacznosc

daxter na psp

Opublikowano

ooo to zapomnialem, a zacny ale raczej chodzilo mi o stacjonarki, dwojka jaka kozacka ale to juz nie byl platformer z krwi i kosci (choc wiecej tam tej krwi i kosci niz w ratchetach), seria lbp to patologia jesli chodzi o mechanike, tearaway krotka wydmuszka bez wyzwania 

Opublikowano

ładnie Figaro zapiekło :kaz: 

Biedni twórcy Cuphead, rzucili pracy i dorobek tylko by dokończyć taką fajną grę, którą nikt na Xboxie nie kupi. A mogli wziąć niebieską pigułkę Prawdy.

Opublikowano

daxter na psp

tak jak pan ragus powiedział, piękna gra to była

Opublikowano

Na ps4 juz byla taka niezalezna gra ktorej tworca zastawil swoj dom. Przed premiera byl na nia hajp i podjarka klapow, a wyszedl kupsztal :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Daxter? Mega mega średniak. Grałem kiedyś tam w 2016 roku no i niestety przestarzała.

Opublikowano

Daxter? Mega mega średniak. Grałem kiedyś tam w 2016 roku no i niestety przestarzała.

a ja czekałem jak pies pod drzwiami, na kuriera z ultimy, w 2006 roku i proszę mi tutaj nie niszczyć wspomnień

Edytowane przez ragus

Opublikowano
to i  tak wcześnie jak na ciebie

dats de dżołk

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Daxter? Jedna z niewielu "dużych" i jednocześnie dobrych  gier na PSP 

Opublikowano
Good news! Your trophies will now sync much quicker than ever before on your PS4, so it’ll be easier to show off your achievements!

Z jednej strony cudowne gry, z innej rewelacje firmwarowe. Jak tu nie kochać SONY.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Pupetter przekozak tytuł, szkoda że nikt nie chciał kontynuacji zrobić!
Opublikowano

Good news! Your trophies will now sync much quicker than ever before on your PS4, so it’ll be easier to show off your achievements!

Z jednej strony cudowne gry, z innej rewelacje firmwarowe. Jak tu nie kochać SONY.

Wymień te cudowne gry od sony oprócz Bloodborne bo mi się podobało. 

Opublikowano

Twórcy takimi jak Ty wykładają sobie podłogę w studiach.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jakie to normalne. Elite:Dangerous wyszło na PC - na forumku cisza. Wyszło na Xbox One - crickets. Wyszło na PS4 - bitwy, grupy, polski star trek i szajba. Tak to się robi. Dzieje się na elektronicznej machinie PlayStation 4. Gdzie się nie obrócisz, jakaś nowa gierka, nowy indyk, z różnych gatunków.

Doczekaliśmy się CUDNYCH czasów.

Jak jest naprawdę: Elite Dangerous jest znane i szanowane od dawna, tak samo jak inne gry poza PlayStation które na PC/X1 są już od dawna. Figaro o tej gierce (jak 90% klapów na tym forum) przeczytał dopiero kilka dni temu, bo jest na StayPlation, wcześniej obchodziła go tyle co zeszłoroczny śnieg. Jak zwykle sonowcy zamknięci w swojej zagrodzie pojęcia o świecie nie mają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.