Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

od miesiaca nie wlaczylem switcha, taka jest prawda

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ale porazka xD

Jak zaczeli sakndowac 'we can't play' to myslalem ze na widly ich zaraz nabiją. Oczywiscie wstep byl platny.

Opublikowano

Ten filmik..... co należy ćpać by skakać jak ta laska na końcu filmiku, bo nowa legenda będzie do złapania? Mam dla niej rade :

GET A LIFE

kek :yao:

Opublikowano

pokaz z udzialem najbardziej oddanych fanow xboxa, sa z marką do końca!

Opublikowano

Pewnie wcześniej dali mu zagrać w Crackdowna i pił żeby zapomnieć.

Opublikowano

Mają wy(pipi)ane na tą markę, więc na trzeźwo nie da się tego przyjąć..

Tak, MS ma wy(pipi)ane na Forze, pewno dla tego wydają ją co roku...

Opublikowano

ta forza horizon to by mogła w ogóle nie istnieć. takim lamborghini jedziesz jak przyklejony do drogi 300-400 na godzinę i czy jedziesz po asfalcie, piasku czy burakach to nie ma żadnej różnicy. a jak wziąłem jakieś ferrari, które mi dali to się nim jeździć nie da, bo jak startujesz to w miejscu bączki kręci, a później jak skręcasz na dużej prędkości to też musisz się przed poślizgiem ratować i zanim przyczepność złapiesz to inni ci (pipi)ją. na jakimś dość wysokim poziomie jeżdżę to dużą ilością samochodów przez to sterowanie nie da się normalnie rywalizować, a wezmę subaru impreza, które się klei do nawierzchni to wystarczy opóźnić wjazd w zakręt by minąć kilku typa. idź pan w (pipi)

Opublikowano

wyłączyłeś chociaż asysty? xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ta forza horizon to by mogła w ogóle nie istnieć. takim lamborghini jedziesz jak przyklejony do drogi 300-400 na godzinę i czy jedziesz po asfalcie, piasku czy burakach to nie ma żadnej różnicy. a jak wziąłem jakieś ferrari, które mi dali to się nim jeździć nie da, bo jak startujesz to w miejscu bączki kręci, a później jak skręcasz na dużej prędkości to też musisz się przed poślizgiem ratować i zanim przyczepność złapiesz to inni ci (pipi)ą. na jakimś dość wysokim poziomie jeżdżę to dużą ilością samochodów przez to sterowanie nie da się normalnie rywalizować, a wezmę subaru impreza, które się klei do nawierzchni to wystarczy opóźnić wjazd w zakręt by minąć kilku typa. idź pan w (pipi)

to cofnij czas, w czym problem?

Opublikowano

zmieniłem jedynie poziom trudności. wyłączę asysty i co się stanie? nagle to ferrari zacznie normalnie jeździć, czy lamborghini dostanie dauna?

Opublikowano

jeździ na asystach xdddddddddd

Opublikowano

Kermit jaki noob, nie wie ze asysty są od tego by nie dochodziło do tego o czym pisze Yakubu.

Opublikowano

jaki typ lmao xD ale the crew grał tak ze mu sie uszy trzęsli

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

haha yakubu włączył grę i po prostu grał, bo nie wiedział, że forza horizon to guwno a nie gameplay i żeby normalnie grać trzeba grzebać w opcjach i bawić się suwaczkami lmao śmisznie hihi

Opublikowano

włączyć gre i po prostu grać.

Nawet w fifce zmienia się kamere w ustawieniach przed pierwszymi meczami. 

Yakubu to jest z tych to włącza tekena i zawsze wybiera eddiego by "po prostu grać" dusząc na zmiane kółko, krzyżyk :ragus:

Opublikowano

a gdzie trzeba kliknąć żeby las w tej grze nie wyglądał jak rozpikselowana kupa?

Opublikowano

poczatki byly obiecujace, potem zrobilo sie niefajnie, ogarnij faze

Opublikowano

a gdzie trzeba kliknąć żeby las w tej grze nie wyglądał jak rozpikselowana kupa?

czerwony krzyżyk w prawym górnym rogu monitora

Opublikowano

Nie da się grać w żadna Forze nie wchodząc w ustawienia asyst.

Opublikowano

na twoim telewizorze to chyba się nie da

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.