Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Napisz to samo jeszcze ze 2-3 razy. 

Opublikowano

Co tam niebieskie karaluchy ? Bo na xboxie kolejna gra chodzi lepiej niż na plejce :yao:

Epic's Fortnite on UE4 plays better on Xbox One

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-fortnite-early-access-plays-best-on-xbox-one

Dzień jak co dzień, niebieskie robale miażdżone pod butem Spencera a co będzie się działo jak wyjdzie Najpotężniejsza Konsola na świecie XBOX ONE X   :banderas:

Opublikowano

ale boli czy piecze ?

Opublikowano

A w tego Fortinite będziecie grali czy tylko tak rzucacie żeby powiększyć sobie bepisa ?

a w co innego maja niby grac? qk2LI17.png

Opublikowano

To i tak lepiej niż klapy które grają w gry z vity i psxa  :)

Opublikowano

Xbox one to najlepszy sprzęt do gier

do fifki w zestawie na święta

Co tam niebieskie karaluchy ? Bo na xboxie kolejna gra chodzi lepiej niż na plejce :yao:

Epic's Fortnite on UE4 plays better on Xbox One

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-fortnite-early-access-plays-best-on-xbox-one

Dzień jak co dzień, niebieskie robale miażdżone pod butem Spencera a co będzie się działo jak wyjdzie Najpotężniejsza Konsola na świecie XBOX ONE X   :banderas:

Bilet na madagaskar już kupiony? Podobno można tam znaleźć Donsterydo, który po jeszcze przed E3 zwariował i siedzi na wyspie razem z piłką plażową o nazwie Wilson

castaway533.jpg

Opublikowano

Jeszcze tylko kilkaset takich gier i wreszcie będzie remis ;D

Opublikowano

Juz niedlugo wszywstkie gry w najlepszej wersji na XOX :banderas:

Opublikowano

ciekawe jak beda czuc sie posiadacze ps4 bieda edyszyn xDDDDD nie dosc ze sony ich wyj,ebalo to jeszcze MS zrobi to mocniej i lepiej xDDDDDDDDD

Opublikowano

Juz niedlugo wszywstkie gry w najlepszej wersji na XOX :banderas:

bardzo dobrze sie stanie, zobaczymy jak to jest z tymi haselkami ze tylko lepsze bebechy spowodowaly sukces PS4.

ciekawe jak beda czuc sie posiadacze ps4 bieda edyszyn

na pewno lepiej niz posiadacze starego one i wii u, vity :D

Opublikowano

za sukcesem PS4 stoi mocarny lineup na start. Takie tytuły jak Knack, Killzone, The Order 1866 i Driveclub na zawsze wpisały się w historię gejmingu 

Opublikowano

Za sukcesem xboxa one stoi... XDDD

Opublikowano

za sukcesem PS4 stoi mocarny lineup na start. Takie tytuły jak Knack, Killzone, The Order 1866 i Driveclub na zawsze wpisały się w historię gejmingu 

z humorkiem, fajnie, ale ja mowie o czyms innym.

Opublikowano

no dobra tak naprawdę za sukcesem PS4 stoi znakomita usługa sieciowa, wysoka jakość wykonania i kultura pracy konsoli

Edytowane przez asax

Opublikowano

to co stoi za sukcesem ps4?

Opublikowano

a co stoi za przyszla porazka scorpio?

Opublikowano

Scorpio to produkt premium, czyli podobnie jak prosiak nie będzie sprzedawać się masowo. Każdy kto jest ma choć trochę oleju w głowię wie, że XOX nie ma szans, wpłynąć na sytuację na rynku konsol. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.