Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

jak wyjdzie w boxie na switcha bo bedzie prawie jak ex.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

figaro ile z tych 16tu ''exów'' kupisz w sierpniu? Takie sztosy że tylko jeden był na liście yeti'ego, to już crapdown budzi większe zainteresowanie niż cała lista  xD

Opublikowano

o jakie SZTOSY chodzi...16 ?

zastanawiam się co mogę kupić na ps4 w tym roku... jeszcze ?
pytam poważnie

btw. Mendrek roz(pipi)ał jak zwyjkle
Xbox - kopiuj / wklej Forza, Girsy

PS - Wipeout zawsze fajny 

Opublikowano

Ale czy ktos komus nakazuje kupowac te remaki/remastery?? Mi sie ta sytuacja podoba bo co wczesniej nie ogralem to kupie teraz. No chyba ze jestes frajer i lubisz gre kupowac 5 razy bo lepsza rozdzialka albo pucharki wrzucili...

Aktualnie gram sobie w Borderlandsy Handsome Collection ze wszystkimi wy(pipi)anymi w kosmos dlckami gierke wczesniej nie ogralem a teraz na japonskim psn kupilem za cene ramenu.

A zaraz po ograniu lece z Bioshockiem collection tez za cene ramenu. Grac nie umierac.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

zastanawiam się co mogę kupić na ps4 w tym roku... jeszcze ?

pytam poważnie

sprawdź demo Nier Automaty

Opublikowano

GOTYakuza Kiwami to absolutny must play. Remake świetnej gry zrobiony na modłę GOTYakuzy 0. Pewnie w oryginalną Yakuzę na PS2 zagrało może 4 ludzi w Polsce, a samej gry na Allegro niewiele i w dodatku po 100 PLN, więc Kiwami to okazja idealna by poznać dalsze losy bohaterów, zwłaszcza że będzie to po prostu nowa, rozbudowana gra z fabułą z jedynki ;)

Opublikowano

yakuza 0 goty? w tym roku wyszlo z 6 lepszych gier

Opublikowano

nie wymagaj od niego znajomosci innych, to przebrzydly jednoplatformowiec, zwykly klap, do tego taki fan, ze to jego pierwsza gra z serii

Opublikowano

Roczny plus 240 zł xD

3 miesięczny 100

Sony po(pipi)alo

Opublikowano

za J A K O Ś Ć się płaci

Opublikowano

gdyby u zielonych wychodziła taka n-ta yakuza : guwno obes.rane typu "kopiuj wklej" 

a tak: rewelacja, goty, świetna okazja xD

klapy na oczach

Opublikowano

*bzzzzzzzzzt*

Wprowadzamy zmiany w cenniku PlayStation®Plus
31 sierpnia 2017 r. o godzinie 00:01 czasu BST wprowadzamy zmiany w cenniku PlayStation®Plus.

- Cena roczna zmieni się ze 195,00 zł na 240,00 zł.
- Cena kwartalna zmieni się z 78,00 zł na 100,00 zł.
- Cena miesięczna zmieni się z 27,00 zł na 33,00 zł.
Opublikowano

na tej generacji nie widziałem powodu, żeby chociaż raz to kupić
nie ma żadnego exa na multi, a gry są raczej miałkie

zawsze ciśnięta beka z pudła, że płatny online xDDD
urwa co za hipokryzja 

Opublikowano

Wspaniale :) Liczę na związaną z podwyżką ulepszoną jakość i nowe ficzery.

Opublikowano

Wspaniale :) Liczę na związaną z podwyżką ulepszoną jakość i nowe ficzery.

jedyne co mozesz liczyc to wiecej zlotowek wydanych na abonament xddd

Opublikowano

Abonament 240 a zeby zalagodzic bul dopy gierki po 5 zyla w plusie xD

Czy po dodatniu gier z plusa do koszyka nadal pojawia sie dumnie przekreslona trzycyrowa cena i wyeksponowane 0,00? Bo wlasnie dokladnie tyle sony ma szacunku do swoich klientow.

Opublikowano

jak nie przedłużysz subskrypcji, to  i tak chińczyk chętnie w(pipi)ye się na Twoje konto i kupi PLUS'a z kilkoma gierkami

:kaz:

Opublikowano

33zl (w wariancie rocznym 20zl) za miesiac by pograc sobie online z kims xddddd to juz w ten cenie sa spoko abonamenty na komorke, pakiety programow kablowek lub cyfrowych tv, za lekka doplata netflix itp

Opublikowano

Yebac plusa od poczatku az do konca.

Nawet w Borderlandsy wole grac w singlu niz placic za ta goowniana usluge pod lv sfrajerzenia dzisiejszych konsolowcow :/

Opublikowano

59.99€ no chyba ich po(pipi)alo

Opublikowano

Wszystkie te gry, które są obecnie w plusie były lub są obecnie w dobrych promocjach na PSN. PS+ jak sie koniecznie chce grać po sieci - to tak jeszcze zrozumiem ale dla gier? WTF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.