Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

tobie sie pomyliły fora juz dawno temu. Won na gameonly

Nie mow mi jak mam żyć.

Opublikowano

Wszystkie w blubera stylu, będzie wniebowzięty.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

PC Gaming.

Beka z platformy, która nie istnieje to żadna beka :newell:

Opublikowano

To już nie wolno śmiać się z Xboxa?

Opublikowano

Beka z platformy, która nie istnieje to żadna beka :newell:

Those still clinging to the narrative that PC gaming is dead should seriously consider reevaluating their stance. Valve at the Casual Connect USA conference in Seattle this week revealed that Steam, its digital distribution platform for computer users, currently enjoys 67 million monthly active players

For comparison, Microsoft said last month that it had 53 million active Xbox Live users in the most recent quarter

Biedny Czarus

https://www.techspot.com/news/70443-steam-now-has-more-monthly-active-players-than.html

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

67 baniek, z czego 90 % j*bie w jakieś LoLe, survivale, p2w nowe MMO i g*wna pokroju tych powyżej. Valve chwali się, że ma największą na świecie społeczność szambonurków.

Gratulacje :)

Info wyłącznie dla niezdecydowanych graczy, którzy zaglądają w ten temat po poradę jaki sprzęt wybrać (jeśli nim nie jesteś, nie czytaj): NIE KUPUJ PC-ta, TO G*WNO, NIECH ZDYCHA POSRÓD RESZTEK FRAJERÓW CO GO KUPILI...

Opublikowano

Koles ktory gra glownie w gry z ps+ bedzie ludzia wytykac w co graja :dynia:

Opublikowano

Wow, serio ktoś odgrzebuje ten smutny suchar że rzekomo gram w gierki z plusa... ? :/

Shame! <dzyń>

Opublikowano

No przecież kupił yakuze i chwalił się że nie gra tylko w gry z plusa xd

Opublikowano

Ktoś jeszcze czyta posty Mendrkowe? Jednoplatformowca bez żadnego rozeznania w tym co oferuje konkurencja? To już Daddy ma większe pojęcie o tym co pisze.

Opublikowano

Tak bez żadnego rozeznania, że posiadam najlepszą platformę do grania na rynku. Nie ma to jak logika ;)

Opublikowano

Nie jestem i nigdy nie byłem klapem. Jestem po prostu graczem, który wybiera to co oferuje najwięcej dla gracza. Nie jestem jakiś wyjątkowy pod tym względem. Ot, taki tam kolejny spośród ponad 60 milionów nabywców konkretnego i oczywistego sprzętu marki Sony  ;)

Opublikowano

Dziwi mnie, że skoro preferujesz bardziej granie na abonament to lepszy byłby Xbox ze swoim Game Pass dla Ciebie.

Gdybym ja wolał zapłacić kilka groszy na miesiac za dostęp do kilkuset gierek to brałbym gamepassa.

Opublikowano

Ja bym poszedł jeszcze dalej, a mianowicie w obliczu po pierwsze oceanu beki z masterrejs, która jak już wspomniałem przestała być beczką, bo ileż można śmiać się z tych krasnali gejmingu to jeszcze ta cała zwierzęca hałastra się bezprzykładnie samozaorała w bitcoinowym szambo-ścieku. Po prostu nie ma jej.

Więc...od dzisiaj proponuję, że na samo wspomnienie w CW o tej blacharskiej patologii dożywotni ban na forum.

Przypominam wątpiącym lub zapominalskim nazwę tego wątku: Console Wars...

Opublikowano

Ja już nawet tych gier z Plusa w większości nie odpalam, więc te usługi abonamentowe mnie tak nie jarają. Chociaż cieszy mnie to, gdy wpada do nich coś czego nie kupiłbym, ale chętnie zagrał. Jak Just Cause 3. Generalnie więc mam wywalone na jakieś smętne game passy. Chociaż te EA Access wydaje się smakowite, jeśli już miałbym coś typować u konkurencji. Ale to za mało by mnie przekonać. Jak wetkniesz rodzynki w kupę, to nie oznacza że stanie się smakowita ;)

Opublikowano

U Sony najbardziej podobają mi się japońskie przeceny na PSS. MS z kolei ma ogółem lepsze promocje zwłaszcza jak posiada się Golda i tak dorwałem cudowne Ori za grosze.

Opublikowano

MS lepsze przeceny? :yao: no chyba tylko na Ori którego nie ma na PS4 :kaz: reszta to dramat w porwaniu do promocji z pss.

Opublikowano

Jest tak jak XM pisze MS nie umie lub nie chce dawać dobrych przecen, z drugiej strony Sony pewnie testuje jak wyglada sprzedaż cyfrówek bo zamiast kolejnej konsoli klapy dostaną usługę :yao:

Opublikowano

Przecież zostało ustalone ze na Xboxie jest więcej usług :dynia:

Opublikowano

Jest tak jak XM pisze MS nie umie lub nie chce dawać dobrych przecen, z drugiej strony Sony pewnie testuje jak wyglada sprzedaż cyfrówek bo zamiast kolejnej konsoli klapy dostaną usługę :yao:

Microsoft już to zrobił razem z aplikacją XBOX na komputerach klasy PC.

Mam xboksa na swoim komputerze i co teraz przebrzydłe boty?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.