Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ja mam aplikacje Playstation Now na tv, kompie za niedługo pewnie bedzie dostępna na lodowce xD gry z ps4 rownież sa dostępne wiec tak naprawdę nie ma sensu kupować plejki

@glut jedyne co zostało ustalone to ze jesteś bezbekiem i nikt cię tu nie chce :lapka:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

@zuzytytamponie bezbekow w tym temacie jest duzo więcej, ja tylko stwierdzam fakty, które bolą, a czasem jak widac, można tez z kogoś debila zrobić gdy sam się zaora, czego jesteś dobrym przykładem.

Opublikowano

Panie doktorze na wszystko przyjdzie pora:)

spizganyglutek ładnie sie e60d55dac453add1c4b2c6f4a7d3648858fd0aed

Wyluzuj to tylko internet :yao:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jest tak jak XM pisze MS nie umie lub nie chce dawać dobrych przecen,

Tak samo jak beka z podwyzki abonamentu, ktory wciaz jest tanszy niz u konkurencji. Belki w oku..

Opublikowano

mniej boleśniej jest być dymany wiedząc że sąsiad nadal ma gorzej  :usmiech:

Opublikowano

mniej boleśniej jest być dymany wiedząc że sąsiad nadal ma gorzej  :usmiech:

no sonyboty online dalej z 2005 i teraz jeszcze 40zł drożej  xD  ale podobno będą dawać dwa filmy miesięcznie, gier brak ale smerfy obejrzycie  :)

Opublikowano

chyba widze łzę pod lewym okiem emotki

Opublikowano
Sprzedaż gier: Car Mechanic Simulator 2018 sukcesem na Steamie, pomimo bugów

No tak, co innego miałoby się sprzedawać na złomie XD

Opublikowano

Słyszysz Spencer?

Opublikowano

Wszędzie rządzą Janusze, chyba nie muszę przypominać co sprzedaje się w Polsce xD

Opublikowano

Wszędzie rządzą Janusze, chyba nie muszę przypominać co sprzedaje się w Polsce xD

Wychodzi na to ze Xbox w Japonii to istna perełka, ale się debile nie znają xD

Opublikowano

Wychodzi na to ze Xbox w Japonii to istna perełka, ale się debile nie znają xD

Chodzi o software i o listę, którą wklejał Ficuś, jak dobrze pamiętam, a nie o hardware...no ale czego ja od Ciebie wymagam? 

Opublikowano

PC Gaming.

Spoko, za dwa lata zapowiedzą pudełka na PS4 i będzie CZEKANIE xD.

Już można dopisać do listy yeti'ego, sonybociarnia niby beczka z pc a u nich podobny szajs rządzi i januszowe gierki.

To tak jakby expert śmiał się z czeskiego i odwrotnie  :)

Opublikowano

Ty się daddy lamusie nie wychylaj bo mamy sierpień, a w 2017 na Twoim zielonym gracie dalej nic nie wyszło oprócz spotify, którego my mamy od początku XD Za to na PS4 zaraz Uncharted, Yakuza, Matterfall, Horizon 2 a to wszystko w jednym miesiącu.........

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

I tak kóliki z mario zjedzą każdy ex sierpniowy sony

Z tej listy tylko yakuza warta ogrania

Opublikowano

Ty się daddy lamusie nie wychylaj bo mamy sierpień, a w 2017 na Twoim zielonym gracie dalej nic nie wyszło oprócz spotify, którego my mamy od początku XD Za to na PS4 zaraz Uncharted, Yakuza, Matterfall, Horizon 2 a to wszystko w jednym miesiącu.........

niezła bieda. 

Dwa DLC-ki, jakiś indyk który nikogo nie obchodzi i Yakuza której jeden egzemplarz będzie pół roku krązyć po forum.

Widzę że sony dalej w formie :kaz: 

Opublikowano

Horizon 2 xD

Figaro, 3 lata biedy na PS4 klapy dały radę wytrzymać to i mi wytrzymamy te pół roku do kolejnych wyścigów generacji.

Opublikowano

ale smrut to ps4 xd

Opublikowano

Zelda na wiiu bardziej yebie xdd

Opublikowano

a ty nadal bol dupy o te zelde? dziecko zaraz 2018 i będziesz mial meksyk 2 nie płacz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.