Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ja też nie nadążam. Taki mi się backlog zrobił, że nie wiem czy do października wyrobię.

Tak czy inaczej. Obecna generacja jest o wiele lepsza od poprzedniej. Japonia wrocila do gry, rzadko kiedy ukazują się crapy i zayebista różnorodność w gatunkach. Cieszy mnie spadek popularności Ubigierek i tasiemców Activision.

Są też minusy jak np. mocniejsze wersje konsol czy remastery ale to jest wciąż tylko opcja. Można to olać.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

blanti a mówiłeś, że nie kupujesz late shifta bo za drogi xD

Opublikowano

tak btw funfact, ograłem więcej exów z tego roku na bonka niż daddy, soul, asax, wizir, blantman i blubr razem wzięci. miłośnicy xboxa od siedmiu boleści

nie trafiłeś bo ja ograłem thimbleweed park a ty halo wars 2 . Jest 1-1 bo oba to exy konsolowe :P

Z Timbleweed to akurat nie trafiłeś. Można zagrać nawet na komórce a niedługo wychodzi na praktycznie wszystko co służy do grania, no chyba że już zaczynamy LAUNCH exclusive zaliczać jako prawdziwe exy wtedy ok.

Opublikowano

blanti a mówiłeś, że nie kupujesz late shifta bo za drogi xD

no mam słabość do takich gier :D 

@Kes 

taki samy ex na dzień 09.08.2017 jak halo wars 2 a o to w tym zdaniu chodziło. 

Opublikowano

Nietrafione przyklady, Sunseta i Bayo 2 wydawaly odpowiednio Micosoft i Nintendo finansujac produkcje ttch swietnych gierek.

BB wydało, finansowało i wspierało developersko Sony, ale wszystkie zasługi dawaliści FS :czesc:

Przy Personie sony nie kiwnelo palcem

a to dlatego nie będzie jej jeszcze długo na switcha, x1 i pc, t.j. Yakuz i Nioha. brzmi legitymacyjnie

Opublikowano

włączyłem sobie multi w Forza Horizon, jadę autem odpicowanym w swojej klasie na maksimum możliwości, a koło mnie jadą jakieś fikuśne guwna z hotwhelsów, każdy zakręt biorą bokiem jak żużlowcy, a na prostej mi odjeżdżają na kilkaset metrów w kilka sekund. idź pan w chuy, gra dla daunów

Opublikowano

Forze obrażajo!!!!

giphy.gif

włączyłem sobie multi w Forza Horizon, jadę autem odpicowanym w swojej klasie na maksimum możliwości, a koło mnie jadą jakieś fikuśne guwna z hotwhelsów, każdy zakręt biorą bokiem jak żużlowcy, a na prostej mi odjeżdżają na kilkaset metrów w kilka sekund. idź pan w chuy, gra dla daunów

Jaki lamus, myślał że jak ma pieniądze to będzie najlepszy :dynia:

Opublikowano

Snipperclips na dwoch, yebane nintendo, kanapowe multi 2017? O jezu jeszcze jak!!!!

Opublikowano

fajna moderacja na tym forum xd

Opublikowano

przecież napisał prawdę

Opublikowano

pogadamy na zlocie dla 7 osób

Opublikowano

Prawie jak w patbarze.

Opublikowano

kto to ten xbox?

Opublikowano

Bluber odkrył w 2017 że Xbox jest c0rwą. WOW

Opublikowano

Xbox to najlepsze miejsce do grania pHL51gM.png

Opublikowano

w sierpniu uncharted 5, yakuza kiwi, matterfall, Undertale, Hellblade no i nadrabianie sztosów z poprzdnich miesięcy (nie wierzę że ktoś zdążył ograć takie sztosy jak Crasha, Nioha, Niera, Yakuzę 0 itd itp :) ),

za to xbotom śmieciom zostały skirmishe w Halo Wars.

my eksplorujemy psychodeliczne, głębokie i piękne lokacje w hellblade, klimatyczne miasta Japonii jako mafiozo i katakumby seksowną brunetką

a xboty eksplorują playlisty spotify :)

Opublikowano

XD CO TEN MENDREK

Opublikowano

uncharted5 xdddd

nie wierze ze ktos zdarzyl ograc takie sztosy jak crash - tak zdarzyl i to grube lata temu i nawet drugi raz na vicie xd

Opublikowano

Xbox to najlepsze miejsce do srania pHL51gM.png
Fixd
Opublikowano

sranie? wczesniej z vita, teraz nie wyobrazam sobie bez switcha

choc i tak goty sranie to sranie w robocie

Opublikowano

w sierpniu uncharted 5, yakuza kiwi, matterfall, Undertale, Hellblade no i nadrabianie sztosów z poprzdnich miesięcy (nie wierzę że ktoś zdążył ograć takie sztosy jak Crasha, Nioha, Niera, Yakuzę 0 itd itp :) ),

za to xbotom śmieciom zostały skirmishe w Halo Wars.

my eksplorujemy psychodeliczne, głębokie i piękne lokacje w hellblade, klimatyczne miasta Japonii jako mafiozo i katakumby seksowną brunetką

a xboty eksplorują playlisty spotify :)

nie widziałem w zakupach growych żebyś kupił hellblade

Opublikowano

sranie? wczesniej z vita, teraz nie wyobrazam sobie bez switcha

choc i tak goty sranie to sranie w robocie

A sranie w robocie ze switchem? Fekalna nirvana

Edytowane przez Rayos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.