Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

:)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 532,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

czyli do wiosny zostało tylko fm6, cuphead  vs  gt sport   :)

nie ma sensu strzelać z armaty do karalucha, rozumiem decyzje Microsoftu 

Opublikowano

Skoro mowa o PS VR, to jak się sprawa ma z Kinectem?

A to było jeszcze dodawane do One?

Opublikowano

coo crapdaun 3 tez nie wyjdzie? xdd no to zostaje state of decay 2... oh wait

czyli znowu ta nudna do porzygu forca i garstka indykow z peceta

jak ja gardze microsoftem

Opublikowano

xddd co za przegrywy, tak zapieklo, ze z bolu nawet obrazka przerobic nie potrafia, do tego wytykanie od zon itp, jezu niech ta (pipi)na xkloc zdechnie, boty przeniosa sie na pclab i wreszcie forumek bedzie normalny

Opublikowano

sea of thieves chyba tez nie na ten rok xd nie dosc ze gierki wygladaja jak f2p to jeszcze przekladaja premiere jakby to byly jakies molochy jak scalebound

Opublikowano

ostatnio platinium sie zalilo, ze zyja tylko dzieki dobrej sprzedazy niera bo po scalebound byli na krawedzi zamkniecia

s(pipi)ialy microsoft 

source.gif

Opublikowano

No cudownie, ja dopiero zbliżam się do 100% w podstawce Forzy Horizon 3 a jeszcze dodatki, czyli ne jesień zostaje tylko Destiny 2 na PS4 i FM7 na X1 :banderas:

Dziękuję Spencer że pomagasz mi wyjść z nałogu kupowania gierek

Opublikowano

To tu się dzieje xD

Opublikowano

Tylko patrzeć jak premierę Xboxa jeszcze przeniosą, albo znowu będzie tylko gdzieś w Ameryce xD.

Nie dość ze nic nie wychodzi, to nawet gdy już wychodzi coś co każdy ma w (pipi)e - to to przekładają xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Po stronie zielonej barykady przesuwają grę, z której każdy ma bekę (czyli na ten rok MS będzie miał tylko Halo Wars 2 i Forza 7), a u nas? Codziennie jakaś dobra nowina :) Dzisiaj recenzje Uncharteda 5, który szykuje się na kolejnego hiciora

Gamespot - 9/10
ACG - Buy
Press Start - 9/10
Eurogamer - Recommended
Gameinformer - 9/10
Critical Hit - 8.5/10
We Got This Covered - 10/10
The Sixth Axis - 9/10
Gaming Trend - 9.5/10
Digitally Downloaded - 7/10
New Game Network - 8.3/10
Polygon - 8.5/10
Playstation Lifestyle - 9/10
VG Time (Chinese) - 9/10

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Po stronie zielonej barykady przesuwają grę, z której każdy ma bekę (czyli na ten rok MS będzie miał tylko Halo Wars 2 i Forza 7), a u nas? Codziennie jakaś dobra nowina :) Dzisiaj recenzje Uncharteda 5, który szykuje się na kolejnego hiciora

Gamespot - 9/10

ACG - Buy

Press Start - 9/10

Eurogamer - Recommended

Gameinformer - 9/10

Critical Hit - 8.5/10

We Got This Covered - 10/10

The Sixth Axis - 9/10

Gaming Trend - 9.5/10

Digitally Downloaded - 7/10

New Game Network - 8.3/10

Polygon - 8.5/10

Playstation Lifestyle - 9/10

VG Time (Chinese) - 9/10

IGN 7,5/10

Opublikowano

IGN xD

Opublikowano

Na ten rok będzie przecież jeszcze chociażby Path of Exile obok cudownego Forza Motorsport 7, czyli kolejnego simcade na X1 kiedy na PS4 jest całe 0 xDDD. Mamy już w tym roku HW2, dlc do HW2, FH3 Hot Wheels, Metal Gear Rising, Batman Arkham Origins, Dead Space 2, Dead Space 3, Far Cry 3 (ciekawsze od Horizon ZD, to na pewno) i mnóstwo innych wspaniałych gier. Zagrasz w te wyjątkowe eksy na PS4?

A na prejstejszon co, Patapony z brakiem synchronizacji i Crash ze zje,banym skokiem? Beka z plejstejszon od zawsze na zawsze.

O NIE SZYBKO WPISUJCIE KTO JUŻ MIAŁ PREORDER NA XOX BO TAK BARDZO CZEKAŁ NA CRACKDOWN 3 I TERAZ JEST SUPER ZAWIEDZIONY

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

O nie, przepraszam, na premierę XoX moc 4k będzie można poczuć nie tylko przy Forize 7, ale i

PrestigiousBestBrownbear.gif

Powinno starczyć do wiosny z piratami i crackdownem 3, najbardziej hajpniętymi grami sezonu

Opublikowano

Brak synchronizacji? Chyba tylko w mózgach klapow

Opublikowano

najbardziej hajpniętymi grami sezonu

Jedynie w pustych łbach klapów

Opublikowano

Na ten rok będzie przecież jeszcze chociażby Path of Exile obok cudownego Forza Motorsport 7, czyli kolejnego simcade na X1 kiedy na PS4 jest całe 0 xDDD. Mamy już w tym roku HW2, dlc do HW2, FH3 Hot Wheels, Metal Gear Rising, Batman Arkham Origins, Dead Space 2, Dead Space 3, Far Cry 3 (ciekawsze od Horizon ZD, to na pewno) i mnóstwo innych wspaniałych gier. Zagrasz w te wyjątkowe eksy na PS4?

A na prejstejszon co, Patapony z brakiem synchronizacji i Crash ze zje,banym skokiem? Beka z plejstejszon od zawsze na zawsze.

O NIE SZYBKO WPISUJCIE KTO JUŻ MIAŁ PREORDER NA XOX BO TAK BARDZO CZEKAŁ NA CRACKDOWN 3 I TERAZ JEST SUPER ZAWIEDZIONY

O Jezu, gorszego tryharda dawno nie widziałem.

Opublikowano

Ale ravena to Ty zostaw. To mój ziomek. W rzeczywistości większość gamingowego czasu spędza na PS4 (wg PSN), więc jest spoko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.