Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ten dalej swoje, jeszcze to porównanie z dupy xD

Ja przynajmniej gram w dobre gry, a Ty no cóż daleko szukać nie trzeba xD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

http://www.pcgamer.com/sea-of-thieves-will-launch-with-an-optional-540p-mode-and-15fps-lock/?utm_content=bufferc7903&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=buffer-pcgamertw#comment-jump

We've actually added a 540p mode, so you can go below HD. We've also added a 15 fps framerate lock because when we were talking to the community some people were like: I'm actually happy playing 15 frames per second. We were like: that's actually really cool, we should support that. And to them go to them and say, oh, we've added that mode for you—it's below our Rare certified min spec, but if you're enjoying the game, why should we as developers knock you for that?"

Klapy będą mogły ograć na swoich biedronkowych Asusach.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tupet to trzeba mieć by podniecać się dobrym filmem ktorego skończyło się oglądać w połowie i kiedys się go dokończy... xD

Zagrać w grę i mieć jakieś pojęcie na jej temat, czy porównywać gniota do gry roku i robić z siebie błazna, Expert odpowiedz sobie sam co lepsze.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Już ci Ficus powiedział, przestań się sam orać.

Pozdrawiam.

Opublikowano

http://www.pcgamer.com/sea-of-thieves-will-launch-with-an-optional-540p-mode-and-15fps-lock/?utm_content=bufferc7903&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=buffer-pcgamertw#comment-jump

We've actually added a 540p mode, so you can go below HD. We've also added a 15 fps framerate lock because when we were talking to the community some people were like: I'm actually happy playing 15 frames per second. We were like: that's actually really cool, we should support that. And to them go to them and say, oh, we've added that mode for you—it's below our Rare certified min spec, but if you're enjoying the game, why should we as developers knock you for that?"

Ludziom naprawdę 15 klatek pasowało ? Jprdl xd

Opublikowano

Już ci Ficus powiedział, przestań się sam orać.

Pozdrawiam.

Ficuś majaczy a Ty mu dupę liżesz,  jak go proszę o konkrety to milczy klasyka.

Nioh po 60h rzucony w kąt, więc przestańcie szukać winy w Zeldzie, bo to wy się ośmieszacie wyciągając wnioski z dupy xD

Gram sobie w co chcę i na co mam ochotę :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ubigame rak i goowno? Polecam kroliki xcom ale skad to mozecie wiedziec jak klap soul nie gra w nic innego jak plejke, a inne konsole trzyma w szafie. No ale bylo go stac na to wiec moze szpanowac, ze obiektywny multiplayformowiec

Ps, przyklad z filmem skonczonym w polowie i gadaniem, ze gory bardzo trafny expert

Opublikowano

Wiadomo, że nawet Ubi coś fajnego wyda (Raymany na przykład), ale budżet opiera głównie na Assassinach, Far Cry, Tom Clancy's cośtam, czy Watch Dogs. Czyli grach na jedno kopyto, mdłych do porzygania, schematycznych. Dokładnie taki sam jest Horizon ZD.

Opublikowano

Ubigame rak i goowno? Polecam kroliki xcom ale skad to mozecie wiedziec jak klap soul nie gra w nic innego jak plejke, a inne konsole trzyma w szafie. No ale bylo go stac na to wiec moze szpanowac, ze obiektywny multiplayformowiec

Ps, przyklad z filmem skonczonym w polowie i gadaniem, ze gory bardzo trafny expert

Ficuś co by soul nie zrobił wszystko Ci nie po drodze, zawsze znajdziesz jakieś "ale" jak obalam jeden fakt, wyciągasz z kieszeni kolejny, ogromny ból dupy widzę :)

Tylko co ja Ci takiego zrobiłem? hmm nie wiem nie interesuje mnie to ale widzę, że masz nowego kolegę na forum, gratuluję wyboru :) 

Opublikowano

Ac nawet syndicate jest lepsze od horizon zero dałn. Proszę ubisoft szanować bo i sony i nintendo od nich kopiuje :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Horizon przynajmniej ma fajny gameplay, asasyny sa dramatyczne, jakikolwiek skok, wspinanie pod jednym guxikiem, skradanie dla daunow, system walki i kontr gdzie atakuje jeden wrog na raz, a okienko na parry wielkie jak lodowka blantmana

Opublikowano

IMO i AC2/4 ma dużo, dużo lepszy gameplay niż Horajzon. 

Opublikowano

Horajzon ma lepszy system walki niz zelda

Opublikowano

Co kto lubi. 

Opublikowano

Szanowany przez ludzi z klasą magazyn Edge zrobił listę 100 Gier wszech czasów i nikt nie komentuje?

100. Super Hexagon
99. Her Story
98. Super Monkey Ball
97. Final Fantasy XII
96. Prince of Persia: The Sands of Time
95. Hyper Light Drifter
94. Katamari Damacy
93. Animal Crossing: New Leaf
92. Resogun
91. Puzzle Bobble
90. F-Zero GX
89. The Sims 3
88. R-Type Final
87. Elite: Dangerous
86. Bomberman
85. StarCraft II
84. Pac-Man: Championship Edition
83. BioShock
82. Call of Duty 4: Modern Warfare
81. Puzzle & Dragons
80. Tearaway
79. League of Legends
78. Super Meat Boy
77. Xenoblade Chronicles
76. OutRun 2006: Coast to Coast
75. Counter-Strike: Global Offensive
74. Civilization IV
73. Battlefield 4
72. Metroid Prime
71. Hearthstone
70. Castlevania: Symphony of the Night
69. Limbo
68. Towerfall Ascension
67. EarthBound
66. Batman: Arkham Knight
65. Transistor
64. Puyo Puyo
63. FTL: Advanced Edition
62: Persona 4 Golden
61. Mass Effect 2
60. Okami
59. The Stanley Parable
58. XCOM: Enemy Unknown
57. Monster Hunter 4 Ultimate
56. The Witcher III: Wild Hunt
55. Far Cry 4
54. Titanfall 2
53. Doom (2016)
52. Trials Fusion
51. Nidhogg
50. Fez
49. Overwatch
48. Super Mario 3D World
47. Journey
46. Dead Space
45. Dota 2
44. Vanquish
43. Super Mario Maker
42. Fire Emblem Fates
41. Inside
40. Shadow of the Colossus
39. Halo 3 (daleko za Horizonem oj daleko xd)
38. The Legend of Zelda: Majora's Mask
37. Spelunky
36. Destiny
35. The Legend of Zelda: A Link to the Past
34. Kerbal Space Program
33. Dishonored
32. Splatoon
31. The Legend of Zelda: The Wind Waker
30. Rock Band 3
29. The Last Guardian
28. The Elder Scrolls V: Skyrim
27. Ico
26. Super Metroid
25. Demon's Souls
24. Horizon: Zero Dawn
23. Advance Wars
22. The Witness
21. Mario Kart 8 Deluxe
20. Ultra Street Fighter IV
19. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
18. Rez Infinite
17. Uncharted 4: A Thief's End
16. Super Mario World
15. Red Dead Redemption
14. Super Mario 64
13. Portal
12. Bayonetta 2
11. Minecraft
10. Resident Evil 4
9. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
8. Super Mario Galaxy 2
7. Tetris
6. Half-Life 2
5. Bloodborne
4. The Last of Us
3. Grand Theft Auto V
2. Dark Souls
1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Pozwoliłem sobie zaznaczyć gdzie was robaki najbardziej dupa zaboli xd

Opublikowano

Nie wiem co bardziej żenujące, RDR tak wysoko, czy brak GTA IV.

Opublikowano

Titanfall 2, far cry i w chu,j innych xdddddd żałosna lista ale po to sa listy zeby wzbudzić kontrowersje

Edytowane przez kubson

Opublikowano

A co tu komentować? Wiedźmina na 56 miejscu? Metroid Prime na 72? Czy wyższe miejsca takich sztosów jak Horizon, Street Fighter 4, Rock Band 3, albo Far Cry 4?

Opublikowano

Najwyżej notowana gra na tego JE. B.ANEGO ŚMIECIA XBOXa bez gier na 39 miejscu xDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Taki cuchnący guvnem kupsztang Tearaway aż na 80-tym miejscu, a Ninja Gaiden brak na liście...Co w tym Edge ćpią to ja nawet...

Opublikowano

Bf4 przed bioshockiem xd ale te listy są głupie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.