Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ale czemu tu się dziwić ze boty maja meh na U2 jak go ogrywali dopiero na PS4 w kolekcji Natana xD.

W dniu premiery to była nowa definicja gier, to było jak stwierdzenie ze ziemia jest okrągła.

Na horyzoncie nie było nic co mogłoby się z ta gra równać.

Po czasie troszkę się zestarzała a ilość opowieści Natana zrobiła się tak nudna jak kolejna cześć Assasyna, ale na swój czas U2 zamiatało.

Przypominam

U2>U4>U1>U3

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Fanek potwierdzi

Opublikowano

Ja tez potwierdze - obecnie jeszcze Lost Legacy postawilbym przed 4ka.

Opublikowano

Uncharted nie jest i nigdy nie było dobre. 

A GTA 4  to najlepsza część serii. 

Opublikowano

Uncharted2 mozna hejtowac ale jak malo, ktora gra z poprzedniej generacji odcisnela pietno na reszcie

U2 i cod4 definiowaly wspolczesny corridor epic scrypt gameplay

Robilo to niesamowicie na premiere, po czasie wiadomo, ze inaczej sie na to patrzy bo juz kazdy rzyga tymi klonami ale nie bylo gierki na ps3 z takim wow factor po odpaleniu pierwszy raz niz u2

Raczej słabo że piętno odcisnęły, to o czym mówisz to nie plus a zje.banie branży i teraz każda duża gra od sony wygląda jak kalka tlou, ale ja jednak wolałem gry a nie filmy

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie pamiętam żadnego skutera z jedynki :notsure:

To niedobrze, bo zdecydowanie tam był. W sensie wodny skuter. Chapter 8

Opublikowano

u2 byl pierwszy (a cod4 w fps) i to chyba nie wina tworcow, ze tak graczom na swiecie ta wizja sie spodobala, ze te produkowane hurtowo klony tak sie sprzedaja

by nie bylo popytu na to to by devi tego nie robili i szukali czesciej innych form gameplayu

nie bez powodu gdzie w tej generacji odchodzi sie od corridor epic shotterow ala U2 na rzecz wciskania sandboxow gdzie sie da to wielu nawet tu na forum teskni by od czasu do czasu pograc w jakiegos fajnego korytarzyka

Opublikowano

Juz wolałem epic korytarze niż (pipi).ane, nudne jak flaki z olejem sandboxy.

Opublikowano

skuter wodny w kaiszonachh 1? Sekwencja zywcem wyjeta z gier City Interactive, wykonana na granicy grwalnosci. Cala reszta gry prezentowala niewiele wyzszy poziom

Opublikowano

Dla mnie jak ktoś obraża uncharted to nie jest graczem tylko zwykłym hejterem badylarzem, nie macie miłości do gier video. Jakoś tak się skłąda ze ci co gnoja U mają tutaj najwiecej postów. Wolicie wojenki niż granie.

Dziękuje.

Opublikowano

kurcze ja lubie dobre gry, ale uncharted tak średnio do nich należy

Opublikowano

a mi się wydaje że gra była świetnie oceniana bo zawodowi recenzenci  to ludzie którzy kochają gry, i  dawali oceny  od 8 do 10. No ale pewnie jestem  naiwny i  wszyscy dostali siano od Sony.

Zreszt sprzedaż również pokazała co ludzie sądza o kazdej części, bo ludzie kochają takie gry.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Kurczę. Jakoś takoś palnąłem komentarz na ppe w temacie ofert plusa. Nieopatrznie napisałem, że jest cienizna i... Ja perdoleu, zlecieli się wyznawcy Sony i minusy! Minusy! Minusy! :D

Jest szansa, ze trafisz do Graczpospolitej w magazynie.
:/ a przecież napisałem, że jak ktoś ograł dwa pierwsze tytuły i nie ma psvr, to wtedy jest cienizna... Mam wrażenie, że zostałem źle zrozumiany :D
Opublikowano

takie? czyli prostackie samograje, które po jednym razie nie nadają się do niczego? no nie wiem, wole bloodborne

Opublikowano

No ale dobrze napisal przeciez xD Ludzie wola wlasnie te "prostackie samograje" a nie gierki gdzie musisz grac z internetem albo poswiecic im pol roku na zobaczenie wszystkiego. Zagrac na easy, zwalic do widoczkow, wyj.ebac z dysku/sprzedac.

Opublikowano

Te hasła "samograj" "łatwa" "na raz" nie ma nic wspólnego z uncharted.

Opublikowano

przecież to definicja serii robert 

Opublikowano

Uncharted? Najgorszy smieć od czasów Supermana64. Zaluje, że zmarnowałem przy tym gó.wnie łacznie z 30h a jedynki nawet nie skończyłem taka porywająca była.

Opublikowano

uncharted je guwno

xbox król konsol

Dobrze ze napisałeś Xbox krol konsol bo bym pomyślał ze to nie troling.

Uncharted? Najgorszy smieć od czasów Supermana64. Zaluje, że zmarnowałem przy tym gó.wnie łacznie z 30h a jedynki nawet nie skończyłem taka porywająca była.

Pamiętaj, świetne gry kończy się po jakimś czasie, nigdy nie jest jeszcze za późno.

Opublikowano

Uncharted defence force is stronk today

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Swoją drogą pamięta ktoś o VR? Toczą beke ze scorpio, a wydali 2k na hełm, którego użyli 2-3 razy xD

Opublikowano

U2 prawilnie ograne na premierę GOTY gierka.

I ta muza 

Swoją drogą pamięta ktoś o VR? Toczą beke ze scorpio, a wydali 2k na hełm, którego użyli 2-3 razy xD

Czasami pytam ich na party, twierdzą, że świetny zakup xD

Opublikowano

soul jest wporzo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.