Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jak ktoś liczy grosz do grosza jak Mendrek który całą generacje ps3 przebujał się tylko na grach z plusa xDDD a teraz kupił dwie gry to faktycznie, wydanie 2K na XOX najpotężniejszą konsole do gier z najlepszymi exami może wydawać się jak kupno Ferrari :) a kto bogatemu zabroni?

Najlepsze exy :dynia:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

jezdzenie innym autem niz uzywane kupione do 10tys to tez pewnie burzuazja, rozpusta, niegospodarnosc, przeciez mozna kupic jakies za tysiac zlotych - tez ma cztery kola i silnik

Opublikowano

Ale PS4 nie jest ani biednymi wczasami w Polsce, ani autem do 10 tysięcy. Jest najbardziej optymalnym wyborem dla szanującego się gracza, taki który dostarczy mu optymalnie najwięcej satysfakcji, a zarazem będzie w dużej mierze wystarczający. Przecież pisałem, że nawet dopuszczalna jest konsola supportująca - Nintendo Switch. Po kiego wała jeszcze w wykwintne danie główne (PS4/PS4 Pro) z pysznym deserem (Switch), dorzucać jeszcze smętnego, tłustego kebaba (Xboxa One), który nie zaoferuje niczego innego poza s*aczką na koniec dnia? 

A poza tym, żyjemy w kraju Playstation, proszę nie psuć tego wspaniałego zjawiska brzydkim zielonym powietrzem...

Opublikowano

mendrek - najlepszy program do obrzydzania playstation, stworzony w labolatoriach microsoftu

aż człowiek ma ochotę kupić na złość xboxd :|

Opublikowano

Mnie serio musiałby ktoś mocno wkurzyć, bym mu polecił Xboxa. To jest wyżej niż życzenie komuś śmierci w mojej hierarchii hejtu ;)

Opublikowano

ale boli biedaków z plejsztejszon ale boli, żeby chociaż szrot4 miał exy a tu gt5 hd na wiosny xD   :)

Nikogo nic nie boli.

A jesli o te gry chodzi, to nawet niektore indyki omijaja X1, do tego doszlo. 

Opublikowano

Tylko tutaj jakaś polska zawiść.

Zadna zawisc, po prostu Xbox moze sie komus wydawac marnowaniem kasy.

Opublikowano

A granie marnowaniem czasu? No można i tak, jasne. Ale w takim razie co on robi na forum o giereczkach wideo dla dzieci?

Opublikowano

A granie marnowaniem czasu? 

To forum o grach video, osobnikow cisnacych takie tezy admini  powinni wynosic obcasem. Od razu dodam, ze komus sie moze wydawac ze np. PS4 czy PC jest zyebane i ma swiete prawo wyrazic swoja opinie.

Od siebie dodam, ze nieco niegdysiejszego moderatora rozumiem, bo ta mentalnosc "wszystkie rece na poklad" u zielonych zaczyna byc irytujaca.

Opublikowano

Jako posiadacz  PS4(prosiaka) XO Fat i  dość mocny PC gamingowy, w listopadzie chętnie zmarnuję 2 tysiaki  na Xbox Koksa X :)

Sony ma naprawdę świetne Exy które bardzo lubię i nigdy bym się nie pozbył Playstation, ale teraz jest najlepszy czas żeby posiadać Xboxa. MS przez to że goni konkrecję to dwoi się i troi żeby graczowi jak najbardziej dogodzić. Świetne gry w XBL, rewelacyjna i tania usługa EA Access, Xbox Game Pass, rewelacyjne Play  Anywhere, kompatybilność wsteczna. Żyć nie umierać.

Edytowane przez GwynBleidd_79

Opublikowano

Z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze.

Opublikowano

Na Xboxie pojda doritosy, Mountain Dew, moze nawet Monster. Czego chciec wiecej?

Opublikowano

Użytkownikom Ms, do szczęścia potrzeba 3 gier plus kolorowe pady....Zresztą, czas pokazał że największe trepy/boty kupiły dodatkowo Ps4, bo ma xone nie było w co grać.. A wcześniej oddawały nerki, że od zawsze na zawsze IKSBOKS i nic więcej... (pipi)ane chorągiewki

Nie wiem po co ci odpisuje bo jesteś czerstwy no ale w moim przypadku jak i przypadku paru innych botów kupno plejstejsion sprowadziło się do sprawdzenia tych super exow do których tak bardzo sie tasujecie i skonczylo sie jak zawsze mimo ze gra wyglada ładnie to gameplay to jakiś żart jak to w 99% exow plejstejsion od czasów ps3 xD jedyny plus plejstejsion nad Xbox One to wiekszy wybór indyków i tyle.

tldr

(pipi)ac plejstejsion

Opublikowano

Jezu jakiego raka można dostać po przeczytaniu odpowiedzi kubsona.

Ja rozumiem gdyby konkurencja mogla zaoferować coś innego, odmiennego, bo przecież gusta się różnią i nikt nie wymaga by grać w gry jakie im się podsunie, rozumiem gdyby to była mowa o Nintendo Switch, ale kur.wa to jest mowa o Xboxie xD

Na PlayStation jest więcej exow, więcej indyków, gry multiplatformowe chodzą lepiej, baza graczy jest większa a sama konsola zdecydowanie bardziej user friendly, co mamy po drugiej stronie? Mamy Xboxa z EA Access xD

Płacz ze Uncharted znudziło się już na drugiej części, ale nap.ierdalanie w serie które powstały w 2004 i w 2005 roku jest zaj.ebiste xD.

Jak wam nie wstyd, i gdzie wasza godność gracza by jarac się konsola na która wyszła jedna ciekawa gra czyli Sunset.

Tak mocno gardzę.

Opublikowano

Dla casuala Xbox jest o wiele lepszy. Na tym forum casuali nie ma, więc sprawa jest jasna.

Opublikowano

kupno plejstejsion sprowadziło się do sprawdzenia tych super exow do których tak bardzo sie tasujecie i skonczylo sie jak zawsze mimo ze gra wyglada ładnie to gameplay to jakiś żart jak to w 99% exow plejstejsion od czasów ps3 xD 

Z ciekawosci zapytam - jakie to byly gry ?

Opublikowano

Pewnie Uncharted miał na myśli. I pewnie oczekiwał po niej głębokiej fabuły rodem z Planescape Torment, a gameplayu jak Fallout 2. Pewnie jak idzie do kina na Niezniszczalnych to jest niezadowolony, bo film nie odpowiedział na dręczące go zagadki sensu ludzkiej egzystencji

Opublikowano

Który zainspirował się Tomb Raiderem ;

Opublikowano

Noughty Dog raczej patrzył w stronę Zaginionej Arki potem może na Larę. TR stał platformowymi momentami, zawiłymi lokacjami gdzie uncharted nawet nie startuje do tej kategorii. Pije do chowania się po ścianach, qte i killroomów.

Opublikowano

baza graczy playstation atutem konsoli? nawet bym się na to nie wysrał

tylko community xboxowe, ci nawet potrafia z zyczeniami urodzinowi zadzwonic, a plejstejszonowy robak będzie ci zyczył śmierci bo nie masz telewizora od Sony.

Opublikowano

Godot jaki ciec xd serio idź zobaczyć czy żona cię nie szuka :yao:

U4 bdb gierka i nie ma do czego sie przyczepić, tak samo jak Bloodborne, reszta exow takich jak infamousy, ratchety, knacki, horizony to pod względem gameplayu to sra,ka straszna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.