Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Nie moga zrobic 60fpsow na lepszych wersjach konsol, bo by byla nierowna konkurencja w multi, juz bylo o tym mowione i dlatego nawet na scorpio bedzie 30fpsow

A jak z tym jest na PC? goście grają w CS'a w 30 a inni w 60  i żyją. 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Nie moga zrobic 60fpsow na lepszych wersjach konsol, bo by byla nierowna konkurencja w multi, juz bylo o tym mowione i dlatego nawet na scorpio bedzie 30fpsow

A jak z tym jest na PC? goście grają w CS'a w 30 a inni w 60  i żyją.

zyja, na konsolach tez by nikt nie umarl, ale na pc bylo tak zawsze, a na konsolach dopiero sie zaczyna, takze bylby straszny bol dupy :P

Opublikowano

Jak jesteś biedny Twoja sprawa :P

Czyli da się i tyle, nie ma co sobie tego tłumaczyć. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Mnie to tam akurat multi w grach ryra, także jak będzie w singlach 60fpsów, tak jak w ostatnim TR, to resztę mam w (pipi)e :P

Opublikowano

Ficuś, wiesz że pierwotnie myślałem o Switchu? Ale zapytałem jednego z posiadaczy czy warto, to odpowiedział że trochę za wcześnie.

no faktycznie za wczesnie - dobrych exow wiecej po pol roku niz na ps4 po 3 latach xd

jak balem sie kupna w marcu, ze za wczesnie to nie zaluje nawet sekundy, przynajmniej nie mam backlogu i ogrywam na biezaco, a co miesiac praktycznie wychodzi SZTOS, a nastepny rok to juz w ogole bedzie obemix

Opublikowano

Ficuś, wiesz że pierwotnie myślałem o Switchu? Ale zapytałem jednego z posiadaczy czy warto, to odpowiedział że trochę za wcześnie.

no faktycznie za wczesnie - dobrych exow wiecej po pol roku niz na ps4 po 3 latach xd

jak balem sie kupna w marcu, ze za wczesnie to nie zaluje nawet sekundy, przynajmniej nie mam backlogu i ogrywam na biezaco, a co miesiac praktycznie wychodzi SZTOS, a nastepny rok to juz w ogole bedzie obemix

Jak nie miałeś wcześniej konsoli nintendo to bez wątpienia, wszystkie te gry idzie ograć na wiiu + 3ds, według mnie ta konsola jest stanowczo za droga na to co oferuje. 

Opublikowano

Ficuś odkrył nintendo w 2017 roku 

Opublikowano

expert raczej mówiłem o twoim przekonaniu, ze jestes istotą inteligetną

No to masz niezbity dowód ze tak jest, bo tego raka nie kupię, gdyby był w 60fps to bym kupił.
Opublikowano

Lol, nawet jeszcze nie kupiłem PC-ta, a raven już damage control, haha rycerze blaszki pocieszni, ale też niezłe tam bagno musi być :) Chyba będę musiał ubrać kalosze zanim wkroczę do krainy pc waster race. Takie najlepiej do szyi.

Ty już Mendrek nie odwracaj kota ogonem. Z tym zamiarem zakupu szamboblachy to tak jakbyś się obficie spierdział w ciasnym pokoju pełnym gości na własnych urodzinach. Wszyscy obecni oprócz rzecz jasna Ciebie pociągając z obrzydzenia nosem podejrzliwie rozglądają się zastanawiając co to za ch... to zrobił i jakoś dziwnie wszyscy skupiają wzrok właśnie na Tobie...

Opublikowano

ficuś ale masz chuyową sygnaturę

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Lol, nawet jeszcze nie kupiłem PC-ta, a raven już damage control, haha rycerze blaszki pocieszni, ale też niezłe tam bagno musi być :) Chyba będę musiał ubrać kalosze zanim wkroczę do krainy pc waster race. Takie najlepiej do szyi.

Kupilem pc kilka tyg temu najlepsza decyzja w zyciu, ps4(tfu) lezy na podlodze(dobry podnozek) tam gdzie jej miejsce. Szczerze mowiac sprzedal bym ps4 ale zostawie to (pipi) dla TLOU 2 i RDR.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Bez obaw, PS4 nadal będzie priorytetową platformą. PC to głównie dla starych czasów, które przeminęły, ale były fajne. No przecież nie będe ogrywał multiplatform, skoro konsola oferuje mi pod tym względem wiele więcej. PC-ta do wielu rzeczy i tak potrzebuję, a lapki to obecnie trochę bieda jak się rozglądałem. W sumie zastanawiam się nad combem "komp poleasingowy" do pracy i starych gierek, a do tego New 3DS XL, ale sam nie wiem czy miałbym sposobność gdzieś grać na handheldzie ;)

Opublikowano

Dokładnie tak zrób. Kup starego blacharskiego poleasingowego szrota jak już musisz, a jak masz fundusze to sprzedaj PS4 dla zwierząt i kup PS4 dla ludzi. Później podziękujesz wujkowi dobra rada...

Opublikowano

w domu na lozku, najlepiej :banderas: bierz N3DSXL swietna konsolka 

Opublikowano

albo wyczaj vite za 300zl - z samych gierek z plusa uzbiera sie setki godzin grania, a ide o zaklad ze zaradnie chomikowales i dodawales do download list od poczatku ;)

Opublikowano

ale sam nie wiem czy miałbym sposobność gdzieś grać na handheldzie ;)

no żeby grać na handheldach dobrze jest wychodzić z domu, to prawda ;/

ja nie wychodzę to i mi się Vitunia oraz 3DS kurzą

Opublikowano

Mendark, jak chcesz ograć trochę staroci na pc to po co szukasz kloca za prawie trzy tysie? :yao:

Opublikowano

Bo teraz żeby w cos w ogóle pograć trzeba tyle wydać

Opublikowano

Bo teraz żeby w cos w ogóle pograć trzeba tyle wydać

dlatego scorpio to nie taki glupi zakup, dorownujac grafa pctom za 2x wiecej kasy

Opublikowano

mendrek wbija na PC, czyli jednak ferrari ps4 nie spełnia jego oczekiwań w kwestii gier a expert twierdzi że jest inteligentny xDDDD co tu się odpierdala.

przedostatni bastion plejsztejszon właśnie padł, został jeszcze yeti który nie wyrabia z lepieniem dziur błotem.

Opublikowano

ostatni bastion xboxa one padl w dniu premiery...

Opublikowano

ale to już koniec wojny konsolomaniaków? ps4 wygrało z 2 exami, z czego jednym na 7/10 a drugim 6/10?

cóż za generacja :banderas:

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Po co Mendrkowi komp, skoro wiadomo, że zaraz tu przyleci "bo mu nie działa"?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.