Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Czolowy wierzy w true 4k na xkorkix, taaa chyba w indykach i kilku pozycjach pierwszego rzutu

Ta konsola jest za slaba na pelne 4k w wymagajacych graficznie grach, bedzie skalowanie tylko po prostu z wyzszej rozdzielczosci niz na prosiaku i pjerdplenie potluczonych w cw, ze na zoomie 500x jest ostrzejsza tekstura wiec to roznica generacji

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

W przyszłym tygodniu kupuję TV 4k. Nie spodziewam się zobaczyć cudów na prostaku. Pikseloza gwarantowana. Panie, mesjaszu, zbawicielu gejmingu KoX-ie przybywaj!

Opublikowano

Czasy w ktorych widać mocno pixele minęły w okolicach premiery PS4, boty jak zwykle zacofane o cała generacje, będą teraz się panoszyć przy okazji zakupu :dynia: ciekawe ilu z nich utopii się w poziomie hipokryzji.

Opublikowano

Ej a może jak nie chcecie grać w rozpikselowane (pipi), to może warto zainwestować w PCta jak mendrek?

Opublikowano

Ale co da te super 4K grafa na Xbox one X jak i tak gierek nie ma? 

Opublikowano

No Xbox One X to takie Playstation 4 roku 2017. Trzeba mieć nadzieje, że podobnie jak japońska konsola po kilku latach się rozkręci...

Opublikowano

No Xbox One X to takie Playstation 4 roku 2017. Trzeba mieć nadzieje, że podobnie jak japońska konsola po kilku latach się rozkręci...

MS jak zaprezentował swojego Xbox-a z tylko digital i 24/7 online potrzebny to tak rozkręcił PS4 ze nic tylko dziękować i się śmiać z debili którzy pokończyli szkoły marketingowe 

Opublikowano

:dunno:

Opublikowano

xbox w 2007 - :banderas:

xbox w 2017 - :dunno:

Opublikowano

Czyli Xbox One od premiery jest (pipi) wart, bo do dzisiaj się nie rozkręcił?

Opublikowano

Nawet bedac obiektywnym to trudno się nie zgodzić z Labteciem.

Opublikowano

Bedziecie sie smiali. Elektronike mam schowana konsola included oczywiscie. Mlody moj ma 2,5 roku. Nie mam mozliwosci grania w tej chwili. Nic to. Dzwoni do mnie bliski przyjaciel ze tak powiem rodziny. Jutro bede w PL i mam ULL. Ja na to dobra, mowie zonie ze ide na nocke.

Tak zrobilem.

Panowie/Panie gra zgniotla mi leb, fabularnie wymiata, graficznie zamiata.

Na miazdzacym wbijac trofki to tak jakby w modzie na sukces ogladnac wszystkie odcinki.

Siwa dał parasiuramie topór on odrabal ganesi róg. - umarlem.

Parasiurama cz raczej siuramy w parach

Powodzenia

Gra jest warta kazdej ceny.

playstation to jest stan umysłu

Opublikowano

ten to chyba wciągnął porcje z posladków waldusia razem z yetim

Opublikowano

jakby wam gra zgniotła łeb tez byście tak pisali

Opublikowano

playstation w 2017 roku - 700full.jpg

Zaprezentuj Gif z lat 2013-2016, czekamy. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

slynne xboxowe haluny - ja wiem, ze 2017 na tle poprzednich trzech lat ps4 jest nader udany ale co przez te trzy lata mial xdaun? bijatyke na sezony z ai udajacym gracza, syna roma ktorego nalezycie nie potrafil pociagnac xdaun, lococycle, project spark, najgrosze girsy, mesjasz sunset, ktorego ocenami docenila tylko spolecznosc tego forum bo dla reszty swiata to sredniak i wyscigi gdzie nie trzeba hamowac i jest wracanie czasu oraz wyscigi gdzie trzeba hamowac i jest wracanie czasu

xone w tej generacji nigdy nie byl w formie, x360 miala swoje okresy ale teraz to jest dramat

Opublikowano

playstation w 2017 roku - 700full.jpg

Zaprezentuj Gif z lat 2013-2016, czekamy.

700full.jpg

Opublikowano

slynne xboxowe haluny - ja wiem, ze 2017 na tle poprzednich trzech lat ps4 jest nader udany ale co przez te trzy lata mial xdaun? bijatyke na sezony z ai udajacym gracza, syna roma ktorego nalezycie nie potrafil pociagnac xdaun, lococycle, project spark, najgrosze girsy, mesjasz sunset, ktorego ocenami docenila tylko spolecznosc tego forum bo dla reszty swiata to sredniak i wyscigi gdzie nie trzeba hamowac i jest wracanie czasu oraz wyscigi gdzie trzeba hamowac i jest wracanie czasu

xone w tej generacji nigdy nie byl w formie, x360 miala swoje okresy ale teraz to jest dramat

Ficuś ja nie mówię, że to były jakieś wybitne lata XBOX'a była takie sobie ale wciąż lepsze niż to co miało PS4 czyli dwa exy na krzyż. 

Opublikowano

nigdy nie bylo lepszych lat xboxa i wiekszej ilosci exow w porownaniu do ps4 na tej generacji

ps4 mial totalnie sredniackie jesli chodzi o exy pierwsze lata ale to i tak nie bylo zle na tyle by byc w tyle za xdaunem, choc przynajmniej wtedy bylo sie o co klocic w CW by byly argumenty na gierki, a nie jak teraz na piksele na zoomie x500

Opublikowano

PS4 do roku 2017 było gorszą konsolą softwarowo deal with it.

Teraz faktycznie ma rok życia, nie ma się co kłócić, kolejne lata też zapowiadają się lepiej, jest na co czekać.

O jakim Ty zoomie x500 mówisz, to ja nawet nie wiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.