Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Spokojnie work i progres, 

xd

praca i progres to wazne rzeczy, prosze sie nie smiac.

Dobra. Prawda jest taka, że w listopadzie wszyscy pobiegną po XoXa.

W okolicach premiery XoXa jedyne miejsce w jakie pobiegne to przed komputer jak tylko pan CrowbCat wypusci jakas kompilacje o tym zlomie bez gier.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No co za typ z tego Ficklapa! Za to, że nie wymienił najlepszej ekskluzywnej multiplayerowej  strzelaniny, która kiedykolwiek ukazała się na konsolach ever powinienem mu dożywotnio minusy za każdy post wtryniać. Przebrzydły klap! :shotgun:

Opublikowano

Nie sadze.

Opublikowano

Polecą tylko xboty i Ci co lubią mieć w domu każdy sprzęt czyli jakieś 5 może 10% tego forum...

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Xboty polecą po XOXy swoimi Audi RS7 a sonybociarnia poleci po świeżaki komunikacją miejską, gardzę tymi niebieskimi biedakami.

Opublikowano

Xboty polecą po XOXy swoimi Audi RS7 a sonybociarnia poleci po świeżaki komunikacją miejską, gardzę tymi niebieskimi biedakami.

Czyli nikt :dynia: już nawet Daddy robi sobie samozaoranie, do czego do doszło.

Opublikowano

Nie sadze.

A ja sądzę i przy okazji przypominam, że ja tu jestem wyrocznią :problem:

Opublikowano

Nie oszukujmy sie, napewno kilku kupi zeby dostac plusiki w temacie z zakupami i na tym sie skonczy, pograja w Forze z tydzien (no bo to "simulation" a nie wersja arcade horizon) i koniec zabawy z X

Opublikowano

Nie no, pograją dłużej, nic innego i tak nie będzie a jak nie wyjdzie to mogą czas cofnąć aż w końcu się uda.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ja biore tylko dla plusow i pekajacych dup klapo biedakow :lapka:

Opublikowano

Nie oszukujmy sie, napewno kilku kupi zeby dostac plusiki w temacie z zakupami i na tym sie skonczy, pograja w Forze z tydzien (no bo to "simulation" a nie wersja arcade horizon) i koniec zabawy z X

ale co cie boli dupa xD stac ich to sobie kupią

Opublikowano

lzy Fanka to wystarczajacy powod do kupna XOXa

Opublikowano

Czyli nikt :dynia: już nawet Daddy robi sobie samozaoranie, do czego do doszło.

Nikt = 0, widzę, że masz problem ze zrozumieniem podstawowych słów, samozaoranie też nie bardzo wiesz co oznacza....

Daddy  właśnie się samzaorałeś, tylko pytanie brzmi gdzie i jak :dafuq:

Tak wydamy 2099 PLN dla 30 plusów w zakupach growych, albo lepiej kupimy dla szpanu a grać będziemy w Forzę bo więcej gier nie ma :dafuq:  

Pamiętajcie, że hipokryzja zadziała też w drugą stronę, czyli rozdzielczość naglę przestanie mieć znaczenie i cała reszta rzeczy z którymi lepiej będzie radził  sobie nowy XBOX.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ja kupilem switcha dla 50 plusów, potwierdzam to!

Opublikowano

PS3 gorsze multiplatformy niż x360, klapy: a kogo obchodzą multiplatformy, exyyyyyyy!!!!1111

PS4 lepsze multiplatformy niż xbone, klapy: hahaha, mamy lepsze multiplatformy, policz se piksele, digital foundry roxxxx!!!!!!

PS4 gorzze multiplatformy niż xbonex, klapy: wydasz 2100 żeby grać w lepsze multiplatformy? deeeeeebil, liczą się tylko exy, (pipi)ać multiplatformy!!!!

Serio tak trudno to ogarnąć? Ta logika stosuje się też do sprzedaży, ocen itd.

Opublikowano

Soul, napisz proszę kto na forum ma Audi RS7, patrząc na Twój poziom inteligencji to podpowiem ze chodzi o szybki samochod.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To była przenośnia, a nie samozaoranie, mam nadzieje, że pomogłem inteligencie, jakby daddy napisał, że właśnie wali konia trąbą słonia też rozumiem byś to łyknął?

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czyli jeśli piszesz coś na forum tzn ze nie można brać tego na poważnie bo może jest to przenośnia, co by nie wyjść znowu na debila xD.

Nie No spoko, Soul mówię Ci, może nie jest jeszcze za późno na lekarza.

Opublikowano

Nie mówię o swoich słowach tylko o tym co napisał Daddy, to Ty napisałeś, że się zaorał, pytam gdzie i jak? w odpowiedzi na Twoje brednie, gdzie pytasz mnie o audi rs7, odpowiadam, że daddy użył w swoim poście przenośni anie samozaorania, które wszystkim ostatni tak ochoczo wmawiasz, mam nadzieje, że jest to dla Ciebie jasne, lepiej tego nie dam rady Ci wytłumaczyć.

Masz podstawowy problem ze zrozumienie tego kto co piszę i co ma na myśli, dopisujesz sobie jakieś historie tylko po to, żeby w momencie sprowadzenia Cię na ziemie usłyszeć, że wszyscy inni to debile tylko nie Ty xD 

Kiedy przestane się na to nabierać, sprowadzasz mnie do swojego poziomi i pokonujesz doświadczeniem.

Opublikowano

Problem polega na tym ze wszyscy zrozumieli o co chodzi, poza Tobą, bo nikt poza Tobą na to nie odpowiedział.

A teraz nie chce mi się Tobie tłumaczyć dlaczego Daddy który napisał ze wszystkie boty pojadą po Xboxa swoimi RS7 gdzie w gruncie rzeczy nie pojedzie nikt bo nikt nie ma RS7, to samo zaoranie. A teraz uciekam przed gwalcicielem pracować dalej.*

Uciekam przed gwalcicielem* - uciekam - to taka przenośnia.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Daddy napisz koledze co miałeś na myśli, może Ty rozwiejesz tą mgłę w jego czaszce...bo ja nie daje rady, nie, żebym był zdziwiony :D

Daddy wiedząc, że nikt z nas nie ma Audi RS7 świadomie napisał, że każdy bot takim właśnie samochodem pojedzie po nowego XBOX'a xD, to nie jest przenośnia, to czysta brudna prawda dla Eksperta xD głupich nie sieją, sami się rodzą 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Kupić one x dla destiny 2. Czy można bardziej upaść?

Opublikowano

Widze, że Suteq na banie co przeskrobał? spoiler gdzieś sprzedał?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.