Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Przeczytał posty Fanka i poprosił o bana.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Sam prosił o bana, bo przegrał zakład.

Opublikowano

Przeczytał posty Fanka i poprosił o bana.

Tak było. 

Opublikowano

A o co był zakład?

bo było ich kilka i różne wersje :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Kupić one x dla destiny 2. Czy można bardziej upaść?

można kupić ps4 :)

Opublikowano

A ONE co roku dostawał świetne wyścigi plus świetne multi typu HALO/GOW

:yao:

Opublikowano

Na szczęście nie wszystko kopiuja, iPhone będzie miał exy.

Opublikowano

exy srexy. bf1, tf2, destiny 1 i 2 też robią robote!

Opublikowano

Apple zapowiedziało Iphone X, kopiują nazwę od najlepszych <3

Który się czyta iPhone 10

Opublikowano

pieknie was o polnocy nintendo rozstawi po katach i pokaze, ze wybor drugiej konsoli obok plejki4 jest INO jeden

Opublikowano

pieknie was o polnocy nintendo rozstawi po katach i pokaze, ze wybor drugiej konsoli obok plejki4 jest INO jeden

po ch,uj ps4 xD combo PC + Switch najlepszy wybór

Opublikowano

Bo na PC jeszcze mniejsza społeczność niż na Xkorkim, jak nie grasz w LOLe, WOWy czy CSa...

Edytowane przez easye

Opublikowano

a jak nie gram w destiny 2 czy multi w uncharted 4 to jak bardzo opłaca się mieć ps4 ? :)

W playerunknown zawsze jak gram wieczorem mam 2-3 osoby do gry. Raz jak nie miałem to kymel z forum do mnie napisał czy chce się dołączyć :D  Na steamie wieczorem 40 osób online na xbox one 30 grających a na switchu czasem wieczorami 15 osób na raz gra.

Easye a to nie jest tak że TY skupiłeś się na graniu na ps4 i TAM masz znajomych i DLA CIEBIE to jest jedyne miejsce gdzie masz z kim grać w destiny czy fife? Może inni mają kolegów na xbox albo steam albo grają w inne gry?

P.S. Nie gram w gówna pokroju cs, lol dota czy wow.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

wybierać konsole bo społeczność xd pare exow na krzyż i do żyda

Opublikowano

Bo na PC jeszcze mniejsza społeczność niż na Xkorkim, jak nie grasz w LOLe, WOWy czy CSa...

Nie wiem, jestem dorosłym człowiekiem nie mam czasu na gierki dla dzieci w multi.

Opublikowano

Każda społeczność jest lepsza bez naczelnych botówi klapów, czyli zostaje PC i najlepsze community na Switchu :sir:

Opublikowano

Nie wiem, jestem dorosłym człowiekiem nie mam czasu na gierki dla dzieci w multi.

dawaj na tlou po mi sie plus kończy  :ragus:

Opublikowano

No nie mam czasu zarobiony jestem

stejplejszyn w pigułce 

fccb48fe971781ddgen.jpg

xddddd plują na nich a oni jeszcze chcą

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Każda społeczność jest lepsza bez naczelnych botówi klapów, czyli zostaje PC i najlepsze community na Switchu :sir:

Przeczysz sam sobie, Ficuś naczelny klap ma switcha więc...

Opublikowano

Ficuś kiedy ostatnio włączyłeś ps4? :yao:

Opublikowano

UK: Nintendo Switch sales currently above XB1 for the year, but way below PS4.

ŁOniak już nawet w UK zleciał na ostanie miejsce. Mogą się pocieszyć tym, że jakoś rok temu byli nr 1 w Meksyku xD

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

UK: Nintendo Switch sales currently above XB1 for the year, but way below PS4.

ŁOniak już nawet w UK zleciał na ostanie miejsce. Mogą się pocieszyć tym, że jakoś rok temu byli nr 1 w Meksyku xD

udajemy teraz, że fakt iż za rogiem czeka już znacznie lepszy i potężniejszy model nowej konsoli nie ma wpływu na sprzedaż starszej wersji 

Następny po Figaro debil którego egzystencja forumowa opiera się na kopiowaniu nagłówków z neogafa. Jednego wyrwiesz, a już pojawia się kolejny 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.