Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Smerfiki nie wchodzą bo i o czym mają pisać? Nie mają argumentów, jedynie potrafią odchodami rzucać. I żeby chociaż celnie, ale nigdy nie trafiają :) Proponuję sonoklapeczkom zaproponować Pani na Godzinie Wychowawczej wycieczkę do zoo. Od pawianów mogą się dużo nauczyć :)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

mała ilość gier to dla botów plus, bo na tym ich śmieciu gierki po sto giga zajmują

chuy że takie Halo 5 czy Forza mają tyle contentu, że jakby Sony je wydawało to podzieliłoby je na 5 części i sprzedawało jako wersje Prologue. 

Tylko klap oczywisty plus czyli darmowa zawartość która rozszerza podstawową zawartość gry o nowe funkcje, tryby czy mapy, może postrzegać jak minus  

Opublikowano

A jeżeli właśnie wróciłeś z pracy swoją nową RS7 siadasz w skórzanym fotelu z lampką Chateau Mouton Rothschild 1945 w ręce i chcesz pograć to kupujesz Xboxa.

Wiadomo:

Hey18oC.gif

Pewnie o jedną lampkę Chateau Mouton Rothschild 1945 za wiele spożył ten dżentelmen na skórzanym fotelu w swojej willi.

Opublikowano

Prowokacja jak u Kurskiego w TVP. Tylko pogratulować smerfikom poziomu :)

Opublikowano

Prawda jest taka, że Playstation jest dla gimbazy. Nieważne, że gówniany pad, nieważne, że konsola wyje jakby ją zażynali, bez znaczenia beznadziejny PSN. Ważne, że wypuszczają nowe japońskie gierki, które absolutnie nikogo. Ja, po całym dniu pracy chcę pograć na wygodnym padzie, słysząc tylko odgłosy wydawane przez moje wypasione słuchawki/głośniki. Takie coś tylko Xbox. Nie potrzeba mi miliona gier, te co są w stu procentach wypełnią mój wolny czas. Już wolę odpuścić jakąś Personę czy inny japoński szmelc, niż grać w warunkach przypominających lotnisko w Pyrzowicach. Od japońskich gier jest Nintendo. Podsumowując: jak jesteś dzieciakiem na utrzymaniu rodziców, wiecznym studentem, albo bezrobotnym z dużą ilością czasu wybierasz Playstation. A jeżeli właśnie wróciłeś z pracy swoją nową RS7, siadasz w skórzanym fotelu z lampką Chateau Mouton Rothschild 1945 w ręce i chcesz pograć to kupujesz Xboxa. Niebieskie robactwo tego nie rozumie. I dobrze, grajcie nadal w swoje dziwaczne giereczki na padzie przypominającym kartofla i przy wyciu wentylatorów rodem z zakurzonego peceta. Pozdrawiam

TL:DR Godot ma ból odbytu o to, że PS4 sypie hitami na wyłączność, a jego Xbox na którego sfrajerzył kasę nie. Więc próbuje sobie i nam wmówić, że lepiej nie mieć, niż mieć ;)

Opublikowano

Godot ma i PS4 Pro i Xboxa. Mam bezpośrednie porównanie. A Ty? Nadal premierowe PS4 i giereczki z Plusa?

Opublikowano

Godot ma i PS4 Pro i Xboxa. Mam bezpośrednie porównanie. A Ty? Nadal premierowe PS4 i giereczki z Plusa?

E tam pewno tak jak ja kupiłeś konsolę dla szpanu kilku plusów w zakupach i po to, żeby udawać na forum obiektywnego gracza, piąteczka!

Prowokacja jak u Kurskiego w TVP. Tylko pogratulować smerfikom poziomu :)

Że im się chce szukać takich gifów, zryty łeb.

Opublikowano

Prawda jest taka, że Playstation jest dla gimbazy. Nieważne, że gówniany pad, nieważne, że konsola wyje jakby ją zażynali, bez znaczenia beznadziejny PSN. Ważne, że wypuszczają nowe japońskie gierki, które absolutnie nikogo. Ja, po całym dniu pracy chcę pograć na wygodnym padzie, słysząc tylko odgłosy wydawane przez moje wypasione słuchawki/głośniki. Takie coś tylko Xbox. Nie potrzeba mi miliona gier, te co są w stu procentach wypełnią mój wolny czas. Już wolę odpuścić jakąś Personę czy inny japoński szmelc, niż grać w warunkach przypominających lotnisko w Pyrzowicach. Od japońskich gier jest Nintendo. Podsumowując: jak jesteś dzieciakiem na utrzymaniu rodziców, wiecznym studentem, albo bezrobotnym z dużą ilością czasu wybierasz Playstation. A jeżeli właśnie wróciłeś z pracy swoją nową RS7, siadasz w skórzanym fotelu z lampką Chateau Mouton Rothschild 1945 w ręce i chcesz pograć to kupujesz Xboxa. Niebieskie robactwo tego nie rozumie. I dobrze, grajcie nadal w swoje dziwaczne giereczki na padzie przypominającym kartofla i przy wyciu wentylatorów rodem z zakurzonego peceta. Pozdrawiam

Właśnie zaorales wszystkie boty xD, jesteś niebieskim wyslannikiem?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No Godot, faktycznie jesteś taki cwaniak że dla pewności grasz naraz na dwóch telewizorach i dwóch konsolach, pieczołowicie wychwytując każdy drobny szczegół różniący wersje gier. Szkoda, że nadal walisz takie kacapoły, jak zacytowany w poprzednim moim poście wywód :)

Btw. Godot to nie jest ten kolo co go za przekręty wywalili z Pchliego Targu? ;)

Opublikowano

No już kto jak kto, ale żeby mendrek wypominał komuś grzeszki w internecie xD

Opublikowano

Pijesz do czegoś konretnego, czy tak sobie tylko słodkie bąki puszczasz z gęby? ;)

Opublikowano

główne osoby uciekają z ND!

figar [*]

kasias[*]

yeti leci na ostatnich oparach z Bełchatowa pisząc już jednego posta tygodniowo

ficek uciekł do nintendo a szrota4 odpala żeby zagrać w pes'a raz w tygodniu

Zieloni Królowie jednak nie mieli racji że XOX zajebie jak wyjdzie, XOX zajebał zanim wyszedł   :daddy:

Zostały tylko jakieś popierdółki jak expert które równie dobrze może dyskutować z kamieniem w polu. Jeszcze chwila i może społeczność plejsztejszon zostanie wyleczona z toksyn.

aaa jeszcze:

mendrek zawija żagle z plejsztejszon i zbiera na PC 

Wszyscy uciekają z tej tonącej łajby w niebieskim szambie, nawet patroni którzy walczyli latami za plejsztejszon  xDDDDDD

U Kaza jak lesie, jak w gównie obesranym, biedaki, złość, zazdrość o lepsze konsole dla ludzi z klasą jak XOX.....won dzikusy do grania w fifke i knacka   :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Tu tylko siedzą boty w temacie bo nie maja w co grac, ostatnia gierka na ta konsole to jakies Halo 5 roku temu,  a gadają o zaoraniu, chyba tylko pola z gównem 

Brad-Dourif-as-Billy-Bibbit-in-scenes-of

#xboxcommunity

Szkoda ludzi, byli tacy młodzi.

PS. Spencer ty świrze, nieźle się bawisz ich kosztem :kaz:

Opublikowano

główne osoby uciekają z ND!

figar [*]

kasias[*]

yeti leci na ostatnich oparach z Bełchatowa pisząc już jednego posta tygodniowo

ficek uciekł do nintendo a szrota4 odpala żeby zagrać w pes'a raz w tygodniu

Zieloni Królowie jednak nie mieli racji że XOX zajebie jak wyjdzie, XOX zajebał zanim wyszedł   :daddy:

Zostały tylko jakieś popierdółki jak expert które równie dobrze może dyskutować z kamieniem w polu. Jeszcze chwila i może społeczność plejsztejszon zostanie wyleczona z toksyn.

Wszyscy uciekają z tej tonącej łajby w niebieskim szambie, nawet patroni którzy walczyli latami za plejsztejszon  xDDDDDD

U Kaza jak lesie, jak w gównie obesranym, biedaki, złość, zazdrość o lepsze konsole dla ludzi z klasą jak XOX.....won dzikusy do grania w fifke i knacka   :)

Widać ze sam już w to nie wierzysz....

Opublikowano

E tam, jak do tej pory to wszyscy powazni dyskutanci maja PS4, nawet omnibusy z kazdym sprzetem do grania, ktorzy pisza jakie to to nie jest (pipi)owe

Opublikowano

Znalazłem idealną funkcję dla PS4 Pro. Będzie służyła jako podstawka na kluczyki do samochodu!

3b7907e8aefc3e50med.png

Edytowane przez Godot

Opublikowano

Jeszcze ubrudzisz kluczyki od tej podstawki ze starych opon Jelcza.

Opublikowano

Slabe 2/10.

Opublikowano

zas tego tu przywialo i znowu szpan jaki to bogaty, a jak bogaty to go stac na wiele konsol, a jak ma wiele konsol to musi byc obiektywny

Opublikowano

PS4 solidne 3/10 nie bądźmy tak okrutni, były chujowsze konsole jak Gizmondo czy 3DO.

Opublikowano

zas tego tu przywialo i znowu szpan jaki to bogaty, a jak bogaty to go stac na wiele konsol, a jak ma wiele konsol to musi byc obiektywny

Bogaty? W życiu. To standard dla posiadaczy Xboxa

Opublikowano

Znalazłem idealną funkcję dla PS4 Pro. Będzie służyła jako podstawka na kluczyki do samochodu!

3b7907e8aefc3e50med.png

75204429239337590798.jpg

:dynia:

co za typ, myślał że jak przeniesie sobie grę na pendrive z Xboxa na PS4 to będzie lepiej wyglądała XD

Opublikowano

Znalazłem idealną funkcję dla PS4 Pro. Będzie służyła jako podstawka na kluczyki do samochodu!3b7907e8aefc3e50med.png

75204429239337590798.jpg

:dynia:

co za typ, myślał że jak przeniesie sobie grę na pendrive z Xboxa na PS4 to będzie lepiej wyglądała XD

912978b2ee29fb7cmed.png

Zresztą ten pendrive wygląda inaczej niż kluczyk

Edytowane przez Godot

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.