Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No gdyby to był wyjątek to rozumiałbym ekscytację, ale to nic niezwykłego niezależnie od platformy. Nawet pier,dolony Switch ma z góry zapowiedziane, że na karcie będzie połowa Dooma a resztę możecie sobie ściągnąć xD.

Przynajmniej na XBL możesz zapuścić ściąganie i pójdzie pełnią łącza, na PlayStation 4 dochodzi do tego gra w pauzowanie i wznawianie jak transfer zaliczy glebę co 15 minut xdd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

To normalne niezależnie od platformy? Wtf? Na plejce jeszcze mi się nie zdarzyło kupić gierkę na płycie i żeby mi zajęła 100gb

Opublikowano

Przypomnijcie mi proszę która gra na Playststion ma pol gry na płycie a drugie 50gb trzeba ściągnąć?

A no tak, Xbox defence force pie.rdoli od rana bzdury.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Xboty już zapomniały instalacji MCC, gdzie ściągali ponad 25gb patcha i gra instalowała się x godzin.

Opublikowano

O forzie7

- Install Size is 95GB for Xbox. 45GB of that is on the disc, 50GB is an additional download in the form of a day one patch

Ile to sie bedzie sciagac na bialorusi? Xd

ja prdl, dysk konsoli 500gb, instalujesz trzy gry halo, forza, gearsy i 300gb zayebaned xdddd 

i nie ma żadnej różnicy czy weźmiesz cyfrę czy pudło :reggie:

Do tego się odnosiłem. 

Opublikowano

Lol, zawsze będę miał bekę z tego jak karma pokarała bociarnię, gdy sami nabijali się z długich czasów instalacji na PS3, a teraz dostali tym samym prosto w ryj XD

Zresztą nie tylko tym. Xbox One to musi być jakis straszny szrot, a nawet regres względem X360. Nie rozumiem ludzi, którzy odmawiają sobie wygody z grania dostępnej na PS4, wraz z najbardziej rozbudowaną biblioteką ex'ów, z których większość nie spada poniżej średniej 8/10 (czyli 80) na Metacriticu. Wydawałoby się, że to wspaniała sytuacja dla naszej społeczności, ale z jakiś kompletnie nielogicznych przyczyn jakaś część graczy woli taplać się w g*wnie zamiast w szampanie. Ludzie nigdy nie przestaną zaskakiwać.

Na szczęście jest już ich co raz mniej, coś co zaczyna być wyjątkiem potwierdzającym regułę. Banda dziwaków, która udaje że nie widzi radości posiadaczy Playstation ;)

Opublikowano

No Mendrek, dam Ci jedną szansę: proszę o jeden tytuł, ekskluzywne wyścigi na PS4 będące rozbudowanym sim racerem bądź simcade z otwartym światem żeby było gdzie kierownicę rozruszać, furaczy no tak z 200 przynajmniej musi być, żeby na 150h+ zabawy wystarczyło. Tylko to i przyznaję, że Xbox to je,bany śmieć a ja kocham Sony.

Opublikowano

sim racery, a o tym ktory racer jest bardziej realistyczny i lepszy wypowiadaja sie w wiekszosci ludzie co nawet prawka w realu nie maja i swojego auta xd

Opublikowano

150h w Forzie Horizon, już lepiej chyba w Far Cry 2 pograć xD

sim racery, a o tym ktory racer jest bardziej realistyczny i lepszy wypowiadaja sie w wiekszosci ludzie co nawet prawka w realu nie maja i swojego auta xd

Gdyby raven miał Porsche i doceniał realistke to był tłukł w Gran Turismo a nie jarał się Forza.
Opublikowano

Ficek, jak tam Znicz? Tak bardzo na początku się pociłeś jaka to dobra konsola, a teraz co? Nie ma w co grać?

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Dobrze raven, ale pod warunkiem że podasz mi ekskluzywny JEDEN tytuł na Xboxa One będący (wybierz sobie cokolwiek z listy): 

- wielkim sandboxem, w którym toczysz epickie batalie z wielkimi przeciwnikami, przy wspaniałej muzyce i klimacie.

- chodzoną bijatyką (dobrze by nie była liniowa, np. była sandboxem) ze wspaniałą fabułą, sub-questami, systemem rozwoju postaci i domieszką humoru, będący najlepiej duchowym następcą Shenmue

- bijatyką 2D (ale nie dlc do niej) która ma przynajmniej 84 średnią na MC, albo jest na tyle poważany że znalazł się w tegorocznym zestawieniu na mistrzostwach świata EVO 2017

- jrpgiem który ma średnią powyżej 92 na Metacritic. W zasadzie możesz spróbować wymienić cokolwiek ze średnią przynajmniej 93 na Xboxa One :kaz:

- jakąkolwiek grę soul-like, możliwie ze średnią powyżej 90 na MC

- a może jakąś grę o przyjaźni z dzikim towarzyszem, która głębią i emocjami sięga jądra planety

- sandboxa heroic-like w komiksowym stylu, najlepiej takim nieco mrocznym, który graficznie ścina białko w gałkach ocznych

- coś w czym słowo "łobaga!" kojarzy się z dzieciństwem i jest to skojarzenie wyjątkowo pięknie wykonane

- może jakąś japońską grę w ogóle, chociaż taka fajna by się przydała gdzie jest folkor i japoński sznyt, możliwie slasher

- epickie tpp cinematic action które wpływa na całą branże i ma powyżej 92 na MC

- macie tam na Xboxa chociaż coś tak dobrego jak Wipeout, będący najlepszym arcade racerem w kazdej generacji, w której się pojawia?

- hm, to może chociaż samograj QTE (w stylu telltale) z fajną fabułą i dziesiątkami wyborów?

- eee, fajny golf?

A dobra, co ja będę się produkował. Każdy wie, że PS4 zgniata Xboxa One swoją biblioteką wspaniałych gier i to na wyłączność. Jeszcze powiedz, że wystarczy ci jeżdżenie przez pola buraków, to zaliczymy cię to casuala z zadatkami na pod-gracza ;)

Opublikowano
- a może jakąś grę o przyjaźni z dzikim towarzyszem, która głębią i emocjami sięga jądra planety

mam ochotę zapaść się ze wstydu aż do jądra planety

Opublikowano

Ficek, jak tam Znicz? Tak bardzo na początku się pociłeś jaka to dobra konsola, a teraz co? Nie ma w co grać?

switch - najlepszy zakup 2017r dla swiadomego gracza, najlepszy lineup exow w pierwszym roku tej generacji (a nawet i minionej, a kto wie czy w ogole), serdecznie polecam

Opublikowano

switch - najlepszy zakup 2017r dla swiadomego gracza, najlepszy lineup exow w pierwszym roku tej generacji (a nawet i minionej, a kto wie czy w ogole), serdecznie polecam

Jakich exow? Tych wydanych juz na WiiU?

Opublikowano

o maj gad, ten post mędrka jest tak grińczowy, że płoną mi skarpety ze wstydu;/

to ja już bym wolał, żeby tata odbierał mnie ze szkoły w samych slipach 

jedynym waszym dzikim towarzyszem jest Kaz kiedy was rucha w dupę, mając przy tym jądra jak planety

Edytowane przez gekon

Opublikowano

wiiu? a była taka konsola? to jakieś wii pro?

Opublikowano

rozbudowany o nowe tryby mk8d juz nie exem, a remaster remastera czyli wipeout juz turbo ex do wyliczanki

zelda majaca rownoczesnie premiere na wiiu i switcha juz nie exem, a pierdlynion gier wychodzacych w kombinacjach vita/ps3, vita/ps4 , pc/ps4 czy ps3/ps4 to juz turbo exy do wyliczanki

pokaz mi inna konsole, ktora w pierwszym roku dostanie dwa tytuly z prawdopodobnie top10 najwyzej oceniach gier ever, uzupelnione masa exow ponad 80 lub 90, a ps4 w pierwszym roku walczyl s(pipi)ialym knackiem i najgorszym killzonem

nawet mi was nie zal wstretne klapy

Opublikowano

Minęło kilka miesięcy i już zapomniał wół jak cielęciem był.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dopiero 12, a Ty Expert już jakieś majaki masz?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

hum ale widac ze edytowales posta xd

Opublikowano

Jakieś niedo(pipi)anie mózgowe...edytował to edytował... Taka sama spina jak wasze (pipi)ane plUsiki w zakupach.. Wyznacznik gracza na forum, co kupił... (pipi) z tym że kupił, dał zdjęcie aby dostać plusy,a po chwili sprzedaje.

Opublikowano

Ficek Ty nie zmieniaj tematu, klapie paskudny.

Opublikowano

to kogo yebiemy teraz? klapy, botow czy tych pedalow z nintedno co graja w gierki bez grafiki?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.