Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No gdyby to był wyjątek to rozumiałbym ekscytację, ale to nic niezwykłego niezależnie od platformy. Nawet pier,dolony Switch ma z góry zapowiedziane, że na karcie będzie połowa Dooma a resztę możecie sobie ściągnąć xD.

Przynajmniej na XBL możesz zapuścić ściąganie i pójdzie pełnią łącza, na PlayStation 4 dochodzi do tego gra w pauzowanie i wznawianie jak transfer zaliczy glebę co 15 minut xdd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 584,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

To normalne niezależnie od platformy? Wtf? Na plejce jeszcze mi się nie zdarzyło kupić gierkę na płycie i żeby mi zajęła 100gb

Opublikowano

Przypomnijcie mi proszę która gra na Playststion ma pol gry na płycie a drugie 50gb trzeba ściągnąć?

A no tak, Xbox defence force pie.rdoli od rana bzdury.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Xboty już zapomniały instalacji MCC, gdzie ściągali ponad 25gb patcha i gra instalowała się x godzin.

Opublikowano

O forzie7

- Install Size is 95GB for Xbox. 45GB of that is on the disc, 50GB is an additional download in the form of a day one patch

Ile to sie bedzie sciagac na bialorusi? Xd

ja prdl, dysk konsoli 500gb, instalujesz trzy gry halo, forza, gearsy i 300gb zayebaned xdddd 

i nie ma żadnej różnicy czy weźmiesz cyfrę czy pudło :reggie:

Do tego się odnosiłem. 

Opublikowano

Lol, zawsze będę miał bekę z tego jak karma pokarała bociarnię, gdy sami nabijali się z długich czasów instalacji na PS3, a teraz dostali tym samym prosto w ryj XD

Zresztą nie tylko tym. Xbox One to musi być jakis straszny szrot, a nawet regres względem X360. Nie rozumiem ludzi, którzy odmawiają sobie wygody z grania dostępnej na PS4, wraz z najbardziej rozbudowaną biblioteką ex'ów, z których większość nie spada poniżej średniej 8/10 (czyli 80) na Metacriticu. Wydawałoby się, że to wspaniała sytuacja dla naszej społeczności, ale z jakiś kompletnie nielogicznych przyczyn jakaś część graczy woli taplać się w g*wnie zamiast w szampanie. Ludzie nigdy nie przestaną zaskakiwać.

Na szczęście jest już ich co raz mniej, coś co zaczyna być wyjątkiem potwierdzającym regułę. Banda dziwaków, która udaje że nie widzi radości posiadaczy Playstation ;)

Opublikowano

No Mendrek, dam Ci jedną szansę: proszę o jeden tytuł, ekskluzywne wyścigi na PS4 będące rozbudowanym sim racerem bądź simcade z otwartym światem żeby było gdzie kierownicę rozruszać, furaczy no tak z 200 przynajmniej musi być, żeby na 150h+ zabawy wystarczyło. Tylko to i przyznaję, że Xbox to je,bany śmieć a ja kocham Sony.

Opublikowano

sim racery, a o tym ktory racer jest bardziej realistyczny i lepszy wypowiadaja sie w wiekszosci ludzie co nawet prawka w realu nie maja i swojego auta xd

Opublikowano

150h w Forzie Horizon, już lepiej chyba w Far Cry 2 pograć xD

sim racery, a o tym ktory racer jest bardziej realistyczny i lepszy wypowiadaja sie w wiekszosci ludzie co nawet prawka w realu nie maja i swojego auta xd

Gdyby raven miał Porsche i doceniał realistke to był tłukł w Gran Turismo a nie jarał się Forza.
Opublikowano

Ficek, jak tam Znicz? Tak bardzo na początku się pociłeś jaka to dobra konsola, a teraz co? Nie ma w co grać?

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Dobrze raven, ale pod warunkiem że podasz mi ekskluzywny JEDEN tytuł na Xboxa One będący (wybierz sobie cokolwiek z listy): 

- wielkim sandboxem, w którym toczysz epickie batalie z wielkimi przeciwnikami, przy wspaniałej muzyce i klimacie.

- chodzoną bijatyką (dobrze by nie była liniowa, np. była sandboxem) ze wspaniałą fabułą, sub-questami, systemem rozwoju postaci i domieszką humoru, będący najlepiej duchowym następcą Shenmue

- bijatyką 2D (ale nie dlc do niej) która ma przynajmniej 84 średnią na MC, albo jest na tyle poważany że znalazł się w tegorocznym zestawieniu na mistrzostwach świata EVO 2017

- jrpgiem który ma średnią powyżej 92 na Metacritic. W zasadzie możesz spróbować wymienić cokolwiek ze średnią przynajmniej 93 na Xboxa One :kaz:

- jakąkolwiek grę soul-like, możliwie ze średnią powyżej 90 na MC

- a może jakąś grę o przyjaźni z dzikim towarzyszem, która głębią i emocjami sięga jądra planety

- sandboxa heroic-like w komiksowym stylu, najlepiej takim nieco mrocznym, który graficznie ścina białko w gałkach ocznych

- coś w czym słowo "łobaga!" kojarzy się z dzieciństwem i jest to skojarzenie wyjątkowo pięknie wykonane

- może jakąś japońską grę w ogóle, chociaż taka fajna by się przydała gdzie jest folkor i japoński sznyt, możliwie slasher

- epickie tpp cinematic action które wpływa na całą branże i ma powyżej 92 na MC

- macie tam na Xboxa chociaż coś tak dobrego jak Wipeout, będący najlepszym arcade racerem w kazdej generacji, w której się pojawia?

- hm, to może chociaż samograj QTE (w stylu telltale) z fajną fabułą i dziesiątkami wyborów?

- eee, fajny golf?

A dobra, co ja będę się produkował. Każdy wie, że PS4 zgniata Xboxa One swoją biblioteką wspaniałych gier i to na wyłączność. Jeszcze powiedz, że wystarczy ci jeżdżenie przez pola buraków, to zaliczymy cię to casuala z zadatkami na pod-gracza ;)

Opublikowano
- a może jakąś grę o przyjaźni z dzikim towarzyszem, która głębią i emocjami sięga jądra planety

mam ochotę zapaść się ze wstydu aż do jądra planety

Opublikowano

Ficek, jak tam Znicz? Tak bardzo na początku się pociłeś jaka to dobra konsola, a teraz co? Nie ma w co grać?

switch - najlepszy zakup 2017r dla swiadomego gracza, najlepszy lineup exow w pierwszym roku tej generacji (a nawet i minionej, a kto wie czy w ogole), serdecznie polecam

Opublikowano

switch - najlepszy zakup 2017r dla swiadomego gracza, najlepszy lineup exow w pierwszym roku tej generacji (a nawet i minionej, a kto wie czy w ogole), serdecznie polecam

Jakich exow? Tych wydanych juz na WiiU?

Opublikowano

o maj gad, ten post mędrka jest tak grińczowy, że płoną mi skarpety ze wstydu;/

to ja już bym wolał, żeby tata odbierał mnie ze szkoły w samych slipach 

jedynym waszym dzikim towarzyszem jest Kaz kiedy was rucha w dupę, mając przy tym jądra jak planety

Edytowane przez gekon

Opublikowano

wiiu? a była taka konsola? to jakieś wii pro?

Opublikowano

rozbudowany o nowe tryby mk8d juz nie exem, a remaster remastera czyli wipeout juz turbo ex do wyliczanki

zelda majaca rownoczesnie premiere na wiiu i switcha juz nie exem, a pierdlynion gier wychodzacych w kombinacjach vita/ps3, vita/ps4 , pc/ps4 czy ps3/ps4 to juz turbo exy do wyliczanki

pokaz mi inna konsole, ktora w pierwszym roku dostanie dwa tytuly z prawdopodobnie top10 najwyzej oceniach gier ever, uzupelnione masa exow ponad 80 lub 90, a ps4 w pierwszym roku walczyl s(pipi)ialym knackiem i najgorszym killzonem

nawet mi was nie zal wstretne klapy

Opublikowano

Minęło kilka miesięcy i już zapomniał wół jak cielęciem był.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dopiero 12, a Ty Expert już jakieś majaki masz?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

hum ale widac ze edytowales posta xd

Opublikowano

Jakieś niedo(pipi)anie mózgowe...edytował to edytował... Taka sama spina jak wasze (pipi)ane plUsiki w zakupach.. Wyznacznik gracza na forum, co kupił... (pipi) z tym że kupił, dał zdjęcie aby dostać plusy,a po chwili sprzedaje.

Opublikowano

Ficek Ty nie zmieniaj tematu, klapie paskudny.

Opublikowano

to kogo yebiemy teraz? klapy, botow czy tych pedalow z nintedno co graja w gierki bez grafiki?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.